Şimdi Ara

TYT Kaynak önerisi Ve aldığım Kaynakların Gereklilik Seviyesi Ne Yardımcı Olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben Yks 2025 mezunum bu sene sınava girmedim 2026 Yks için hazırlanıyorum hedef biraz yüksek olduğu için ve tabi sayısal alanda olduğu için ekstra efor sarfetmem gerek ve sıfırdan tamamen matematiğe girmek istiyorum herşeyi tamamen baştan sona inşa etmek istiyorum bu yolda benim için en büyük engel tyt matematik her zaman zorlandım fazla kaynak aldığım için bu sene özellikle tyt matematiği yakıp yıkmak istiyorum bu konuyu açmamın en büyük nedeni kaynaklarım için belli bir sıra ile ilerliyorum hangi kaynağı nasıl ne zaman ne bitiminde kullanacağım kendimce ayarladım sizde eksik kaynak var mı hangi kaynak hangi kaynaktan önce çözülmeli hangi kaynak gereksiz bana yol gösterirseniz sevinirim elimdeki kaynaklar şu şekilde zaten çözüm sırası ile beraber yazacağım bunu siz sonradan değiştirmemi isterseniz ayarlarım;

-Aktif matematik : başlangıcı bu kitap ile yapmak istiyorum temeli bununla atmam daha iyi olacak diyen çok oldu

-birey a matematik: aktif matematiğin bir üst versiyonu artık daha içli dışlı olabileceğim soru tarzları ısınma olarak araya sıkıştırmayı düşünüyorum

-matematiğin ilacı: bu kitabı alışma sürecinin son kısmı olarak tasvir ediyorum bitirdikten sonra artık tyt temelini on numara sağlam olacağını umuyorum çünkü buraya kadar olan bütün kitaplar tamamen giriş seviyesiydi sonrası daha orta seviyeye yönelik olacak.

-345 matematik: ve artık orta seviye daha ÖSYM tarzında sorular ve zorlayıcı terletici soruların bulunduğu bir kitap genellikle orta seviye için ve zorluk olarak ÖSYM tarzı kategorisindeki en dip kitap çünkü Yks öğrencilerinin tyt matematikte kesinlikle çözmesi gereken kaynakmış duyduğum kadarıyla.

-Bilgi sarmal matematik: bende 2025 versiyonu mevcut ama dershanemin verdiği 2026 basım ikisinin aynı anda çözmeye başlarım diye umut ediyorum buna 345 ten sonra başlayacağım ve orta seviye bir kitap olduğu gerçeği var belki biraz daha zor olur kimi öğrenciler tarafından bilgi sarmal 345 ten daha zor çünkü bazı soruları ter akıtan cinsten kimisi için ise 345 bilgi sarmal dan daha zordur ikiside birbiri ile yarışır tartışmaya kapalı :D

-Karekök matematik: tempo bir tık daha artırıp ortanın bir tık üstü olarak kabul edilen yayın bilgi sarmal bittikten sonra karekök ile güzelce bir tekrar çözüm yapmayı düşünüyorum çünkü bu kitaptan sonra daha çok zorlayıcı terleten ÖSYM tarzında yorucu sorular olacaktır

-Acil matematik: artık kurtlar sofrasına giriş denilen kitapmış ÖSYM nin bile üstünde sorduğu bilinir soruların zor olmasının yanı sıra artısı fazla olduğunu duyduğum bir kitap bu kitap ve bu kitaptan sonra olan kitaplar artık matematiğin piri dediğimiz kısım hedefi normal zorlukta olan biri için bilgi sarmala kadar olan kaynaklar yeterli sonrası için ise hasta ruhlu insanların istediği ile örtüşen kaynaklar diye duydum pek bir söz hakkım yok köşede kenarda duyduklarımı paylaşıyorum :D umarım fazla kafamı yormaz dileğiyle sonrakine geçelim.

-orjinal matematik; bu kitaba diyecek birşeyim yok ne adını duydum ne sanını uzak diyarlardan gelmiş bütün Yks sınavına giren öğrencilerin intikamı ile ete kemiğe bürünmüş intikam meleği olduğunu iddia ediyorlar tek amacı bizi olabildiğince çok bu düşmanı olan Yks'ye hazırlayıp başarımızı sağlamasıymış uzun lafın kısası zorluğu ile zor, ÖSYM kadar zor demıyorum ÖSYM den daha zor olduğunu iddia ediyorum sizi en zoruna alıştırıp ÖSYM kadar daha basit sınava daha hazırlıklı şekilde sokacağını iddia ediyorum ki ben etmiyorum duyduğum kadarıyla bunlar :D.

-3D matematik; bu kitap piyasada en zor kabul edilen kitap olarak tanıtıldığını duydum belkide öyledir, benim alma amacım eyüp b nin soru çözümleriyle kitaba konuya soruya ve tarzlarına ayak uydurmak olacak ayt versiyonunu da aldım ama benim şu an başlıca düşman tyt olduğu için bu kitapları bitirdikten sonra bir gelişme yaşanır mı veya yanlış bildiğiniz kitap var mı yoksa abartılı derece fazla mı fazlaysa hangisini çıkarayım giriş için aktif ve birey yeterli mı yetmezse matematiğin ilacı ile götüreyim mi orta seviyede gereksiz bulduğunuz var mı yardımcı olursanız çok sevinirim  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Anlatımını sevdiğin bir hocadan dinledikten sonra 345 ve 3d çöz. 345in ilk testleri gayet kolay zaten bu giriş seviye dediklerin gibi. Bu kadar cok kitap yetişmez. 2 sb çözüp sonra denemelerden devam etsen yeter bence

Hocam temelde bazı sorunlarım var konuyu dinleyip direkt 345 soru çözümüne geçmek zorlamaz mı

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.