Şimdi Ara

TYT kaç günde hallolur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi cevaplayanlara teşekkürler cevaplamazsanız da canınız sağolsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    Halletmekten kastını 100 net olarak hesaplarsak 11 in sonda 75 80 net yapiyordum yks nin aciklandigi gun calismaya basladim yazin gunde 7 8 saatleri gordum telegram soru cozum gruplarinda da aktiftim 11 den sadece denge ve manyetizma gibi baba konulara calismistim gerisi full tyt bastim 2 ayda falan netlerim 90 kusurlerde gelmeye basladi naptin diye soracaksan tyt fen derslerini tonguc kampusten hizlica dinleyip 1 soru bankasi bitirmistim total 3 hafta surdu cunku her derse 1 hafta verdim geometri ye 2 hafta verip okyanus iceberg ustune acil geodan ucgen dortgen kati cisim cozdum kalan surelerde de bilgi sarmal problemleri bitirip acil tyt mattan eksik hissedigim konularinnustunde gectim...
    Tum bunlardan sonra dedigim gibi 90 kusur geliodu artik 12 basi ondan sonrada 1 sayfs bile tyt soru bankasi acmadim hep tekrar ve deneme cozdum paragraf problem duzgun cozmedim ama piyasada tyt mat denemesi birakmadim mesela cozulmedik az biraz tyt turkce fen denemeleri de cozdum sos da sadece cok cikan yerlere baktim sene ici gerisi full yorum diye gecistirdim en buyuk pismanligimdir eger standart netimi yapsam winwvda 114 net geliodu...
    Oyle gerisini 1 senelik surece biraktim iste 90 net sene sonuna kadar denemelere gire gire az coj brans coze coze son aylarda 100 oldu ( son aylar hep 90 kusurdu yerinde saydi) sinavda da max 109 min 105 bekliyorum
    Ayt bas kardesimm aytt
    Kolay gelsinn

• Bende 50 net dolaylarında geziyorum ve moralim çok bozuluyor bu yazda duvar işi var onunla uğraşıyorum o yüzden düşünceliyim bu konuda.

• TokenAirdrop kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler bir mesajın bu kadar moral verebileceğini bilmiyordum tekrardan teşekkür ederim:).

• Kamikaze23 K kullanıcısına yanıt
    50 yapan bir çok arkadasim 100 ustunu gordu sene sonu çalistiktan sonra olmayacak sey degil bi iste calisman hakkinda pek yorum yapmam dogru olmaz acikcasi.. eger cok zorunlu degilse calismak derslere full odaklansan daha iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1D2AF619 -- 5 Temmuz 2024; 0:52:15 >
  • Umarım bende o düzeylere ulaşırım.Yorumunuz için çok teşekkür ederim.

• 9. sınıftan beri halletmeye çalışıyorum şuan üni hazırlık bitti 1e başlayacağım ancak tyt hala bitmedi bro

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    geometri kaç günde biter
    4 yıl önce açıldı
    40 Günde TYT [BİTMEDİ]
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tyt bence özellikle mat hallolacak bir şey değil aytye göre daha nankör ne idüğü belirsiz bir olay 100+ yaptıktan sonra salmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gireceğiniz tyt sınavına kaç gün varsa o kadar günde hallolur hocam  Tyt tarz olarak ayt gibi de değil direkt konusunu çalışsanız da biraz yorum katmanızı isteyen, farklı yerlerden bakmanızı gerektirecek, belki de o soru tarzını daha önce hiç görmediğiniz sorular da karşınıza çıkabiliyor. O yüzden keskin çizgilerle konuyu bitirdiğinizi hissetmekten ziyade coğrafya öğretmeni yavuz tuna'nın da tabiriyle bir kültür olarak edinmeye çalışın hocam dersleri. Yani daima yeni şeylerin karşınıza çıkabileceğini unutmadan ama bir anda da her şeyi öğrenemeyebileceğinizi kabullenerek sindire sindire mantığını da mümkün olduğunca kavramaya çalışarak ilerleyin ne zaman biteceği kafanızı meşgul etmesin bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.