Şimdi Ara

TYT İÇİN YAZ KURSU GEREKSİZ Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • sayın dh halkı 100+ tyt yapanları bekliyorum sizler gittiniz mi şakası bir yana gerçekten gerkeli gidip memnun kalan var mı

tüm tytyi bitiriyoruz diyenler muhtemelen bitiremeyecekler veya üstünkörü anlatacaklar.
    çoğu kurum bu soruya cevap vermez kafanı karıştırmaya çalışır öğrencileri bastırmayı çok seviyorlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steepstone -- 8 Haziran 2020; 16:35:54 >
    Zor bir yolda yürümek mecburiyetinde olan insanlar, yolda yürümeye başlamadan önce gönüllerinde ve zihinlerinde yürümek ve yol almak zorundadırlar. Evvela, bu yolu ben nasıl aşarım, korkusundan kurtularak yola çıktıklarında görürler ki, yol zor da olsa bir müddet sonra aşılmış yürünmüş ve hedeflenen yere gidilmiştir. İşte o zaman, insanların yüreklerinde, aslında yolun zannedildiği kadar zahmetli olmadığına ve bütün sıkıntılı yolların aşılabileceğine dair bir iman doğar.
  • Gittim ama bana fen haricinde bir şey katmadı. Tekrar şansım olsa katılmazdım kursa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam tyt’yi yazdan halletmeniz işiniz çok rahatlatır. Hele ki konularınız eksikse gidin ayt’ye daha fazla zaman vermenizi sağlar.

• Gitme boş. Youtube ta istemediğin kadar öğretmen başka başka içerikler var. Ayrıca yazın tyt mat tr halledip ayt fen temeli oluşturacak kadar tyt fen baksan haftada 1 denemeyle kışa kadar götürürsün sorun çıkmadan.

Ayrıca niye 100 gibi sınır koydun başarılar kadar başarısızlardan da öğrenirsin

• theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Şakasına dedim hocam okumadınız mi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde halledebilirim diyorsan evde çalış hocam ama ders için gerekli ortamin yoksa yaz kursunda hallet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben gittim özel ders aldığım kimya hocası ayarlıyordu geçen sene de yapmış sonuçları iyiydi dedi annem de gitcek misin diyince hayır diyemedim gittim sanırım bu sene öğrenci bulamadı o yüzden anlattığı yüksek seviye sınıftan eser yoktu ortalama 300-400 teog puanlı okullardan gelmişlerdi 2 tane de 11. sınıf inek vardı denemelerde onlarla kapışıyordum 1 hafta kala kurs bitimine tyt mat hocasıyla kavga ettim atıldım (merak edersen anlatırım ama konuyla alakasız) sonra annem babama söyleyemediği için döndüm matlara girmedim

özetlemek gerekirse :
    •kendini sınıfın en kötüsüne ayarlamak ya da hocasına göre en iyisine ayarlamak zorunda kalabilirsin

•bazı hocalar kötü çıkabilir

•her şeyden önce kendi bireysel programın olmaz

şimdiki aklım olsa gene giderdim anneme hayır diyeniyorum ama gittiğim için pişmanım 15-20 özel ders parası verdik 5 özel ders yararı görmedim yazın kendin bir şeyler yap sonra kışın düzenli özel dersle devam edersin dershane falan bulaşma denemeleri harici para söğüşlemek için (ki denemelerden de baya para söğüşlüyorlar) denemeyi de genelde dışardan öğrenci alırlar git sadece denemeye kayıt olmak istiyorum de kayıt ol

• Gittim gereksiz yetiştirmek için yüzeysel anlatıp hayvan gibi ödev veriyorlar hepsini unutuyorsun ve ezbere biraz da ayrıca genelde kalabalık oluyor. Ayak uydurabileceksen git ama ben faydasını göremedim benden kaynaklı da olabilir

• Restrop kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyesi iyi kurumun 4.kur bile 460lık liselerdendi şanssızlığınıza üzüldüm :(

• Scath S kullanıcısına yanıt
    Tyt fen eksik benim hocam disiplini kuramadım doğru düzgün onun için de gitmek istiyorum ailem de zorluyor

• gittim ve sonradan bütün yazın boşa gittiğini fark ettim

öncelikle şunu söyleyeyim tytyi bitiriyorum diye vaat ederlerse koşarak uzaklaş oradan muhtemelen hiçbir konuyu adam akıllı anlatamayacaklar

fakat yazın konudan daha çok bilinç önemli şimdi düşündüm de kendim başlasam çalışmaya etkili olmazdı o bakımdan da gidilmeli bence
  • adisdasdadas kullanıcısına yanıt
    Ben de disiplin kuramıyorum hocam yapay bir motivasyon aslında

• calmdownbro C kullanıcısına yanıt
    Anlatayım aslında önemsiz bir olay ama böyle oldu:

kursun son haftaları işte iyice bunaldım çünkü tyt adına en kötü dersim mattı ona rağmen bir şey katmamıştı nasıl tek sayı olur nasıl çift sayı olur temel kavramlar falan işlemiştik sondan 2. hafta ne işliyorduk bilmiyorum ama adam bahsetti diye işlem önceliği anlatmaya başladı ben de “hocam hava balonu çizin işte kolay bu” dedim adam alındı. ama benim art niyetim yoktu 5. sınıfta mat labında panoda o vardı

TYT İÇİN YAZ KURSU GEREKSİZ Mİ

gayet anlaşılır bence neyse adamın zaten o gün dikkati bi dağınıktı sürekli aranıp duruyordu “dersi erken bitircem 15 dakika” dedi neyse anlatıyordu kimya dersinde de ödevleri zımbalamıştık zımba benim masada kalmış ben sıkıldım derste “öf” deyip zımbaya vurdum baya bi ses çıktı adam hem yanımdaki çocuğa hem bana bağırdı çıktı gitti (çocuğun harbi suçu yoktu) sonra işte sınıfta bir tane 15 temmuzcu alüminyum evladı vardı kimyacı öğleden sonra gelince (kursu o ayarlıyordu zaten) “hocam böyle böyle matçı sinirlendi gitti valla biz bi şey yapmadık ali ve restrop yaptı” dedi. (seni suçlayan vardı zaten de mi ormancı çocuğu) neyse işte akşam eve gittim adam gruptan çıkarmış bizi annemi de arayıp anlatmış durumu annem de eşime söyleyemem falan demiş (ha bir de kurs başka ilçede olduğu için her sabah babam otobüse kadar bırakıyordu beni) hoca da “tamam o zaman mat derslerine girmesin” dedi öyle gittim geldim son hafta da kurs bana azcık biyoloji biraz kimya kazandırdı azcık da ayt mat hocasından anladım bir şeyler kalanı full çöptü

• 15 temmuzcu ormancı çocuğunun gelmişini geçmişini 7 sülalesini fış fış yaparlar inş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.