Şimdi Ara

Tyt fizik optik tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler mfyim ama tyt fizikte optik konusu çok uzun ben sadece optiğin başındaki ısı akışı, aydınlanma ve gölge kısmı var ona bakacağım tyt fizik bir net gitse bile üzülmem çünkü o sürede başka derslerden net kazanabileceğim konular illa çalışırım sizce mantıklı mı? (birde böyle yaparsam ayt fizik dalga mekaniğinde sıkıntı çeker miyim?)

• Dalgalar ayrı optik ayrı ayt deki dalgalar ayrı. Optikteki merceklere vs çalışmadın diye başka bir yerde sorun yaşamazsın. Çalışmanı da tavsiye etmem. Çok uzun bir konu ama tyt de 1 sorusu var. Ayt de olsa hadi neyse de tyt için değmez. Aynı zamanda itme momentum bitirsen 1 neti cebine koyarsın ayt de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mezundum bu sene ve ona rağmen hayatımda hiç doğru dürüst optik çalışmadım bence çalışacaksan da artık konuların bitmeye doğru geniş zamanın kalırsa göz gezdirirsin yoksa çok uzun bir konu ve zor kısımlarından soru gelirse çalıştığın hâlde yanlış yapma olasılığı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 10 Temmuz 2022; 23:34:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

bende bunun için sordum sadece dediğim optiğin baş kısmına ve tyt dalgalara çalışacağım ama optiğin geri kalan kısmına hiç bakmayacağım bir arkadaş ayt fizikte sorun yaşarsın dedi de yaşamam demi not: optikten başka elediğim konu yok

bende çalışmayacağım da bunu bilmediğim için ayt fizikte herhangi bir konuda sorun yaşamam değil mi

Daha Fazla Göster
  • rointy R kullanıcısına yanıt
    Yok hocam optikteki aydınlanmadan sonraki konuların ayt ile bir alakası yok arkadaşınız uydurmuş.

hayır hayır hiçbir konuyla bağlantısı yok belki tyt dalgaların kırılma kısmı ama okul müfredatında da dalgalar önce işleniyor zaten aytyle zaten hiçbir bağı yok, 12de dalgalar ışık falan görünce korkma bağımsız tamamen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.