Şimdi Ara

TYT FIZIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce tyt fizik için benim hocam video ders defteri(barış hocanın) ile gitsem ordaki örnek sorular ve fizikle barışı dinlemek mi yoksa bunun yerine yine fizikle barıştan konu dinleyip(ama video ders defteri olmadan) 1 tane soru bankasindan(345 olabilir) çözmek mi tyt Fizik için iyi olur ?
    Hangisi sizce tyt fizik için yeterli olur ?
    Sayısalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melomeloo -- 24 Ağustos 2020; 8:22:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bi' tavsiye verin lütfen

• bu sene sıkıntı olabilir tek kitap. esen ,karaağaç, yayın denizi** , nihat bilgin iyidir
  • ea'dan mı gireceksin yoksa sayısaldan mı ona göre düşüncemi söyleyim
  • Sayısal

• hocam bence adam akıllı bir yerden çalışın, hem konu çalışın hem de soru bankasından çözün. neden sadece video defter ya da sadece soru bankasından ilerlemek istediğinize anlam veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazilari tyt fen için soru bankasina gerek yok denemeyle gidin gibi şeyler de duyduğum için soru bankasi gereksiz mi olur diye ikilem de kaldığım için böyle bir konu açtım

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    tyt fen için soru bankasına gerek mi yok? yapmayın hocam, tyt fenin bir kısmı ayt fen'in temeli zaten. fizik için açmışsınız konuyu, onun için konuşmak gerekirse: tyt'deki kuvvet-hareket ünitesinin aynısı ayt'de de var; elektrostatik bilmeden kondansatörleri anlamanız olanaksız; dalgalar1'i bilmeden dalga mekaniğini hangi mantıkla bağdaştıracaksınız?.. gibi birçok örnek var. sağlam gidin; evet, ayt daha önemli ama tyt'de zaman ayırmanız gereken konuları iyi seçerseniz 1 br kaybettiğiniz zaman, ayt'de size 3-4 br zaman kazandırır
  • soru bankası 1 er tane çözülmeli. temel çok sağlam değilse denemelerle gidilmez

• Melomeloo M kullanıcısına yanıt
    saçma bence ya. kişiden kişiye değişir o olay ama soru bankası şart bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben eşit ağırlık olduğum halde tyt fen derslerinin her birinden ikişer tane kaynak aldım bitiriyorum, bence çok üst düzey bir hafıza ve temele sahip değilseniz kitapsız gitmesi çok zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.