Şimdi Ara

TYT 94 AYT 68.75 OBP 87 SAY KAC K GELİR (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
2.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk 20k banko  

• tyt ham 27k

say 25-26 olabilir 2k da obp atarsa 27-28 arası olur

• Kendini 26-27 k ya göre hazırla bence. Tıp tercih edebileceğin bi sıralama çok olası durmuyor genele bakınca. Yine de şans tabi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pastacii kullanıcısına yanıt
    Bu tıpla kafayi yemiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 25k

• çeka1 kullanıcısına yanıt
    Ahahhahah. Tıp için 3 sene mezuna kaldım doğrudur kafayı yemiş olabilmem.

Hocam tyt turkce ve mat netleriniz nedir? Kacar dk.da cozmustunuz tr ve mati hatirliyor musunuz

• Tr 35:5 mat 40:0 türkçe 50 dk sürdü ama sınav sonrası kalan 20dk nık 10 dksını civarını tekrar türkçeye harcadım.

Anladim hocam sag olun. Bu turkceden fulle yakin yapmak cok zor heralde.Dil bilgisinden mi kacti? Ales sorularini da cozmus muydun hocam bir de?

• Ales kitabını almıştım ama önermiyorum pek sınava yakın bulmadım soruları mantık ağırlıklıydı yine de bakmakta fayda var öneren hocalar vardı çünkü. Ösym Türkçesini fullemek pek mümkün değil. Nerelerden kaçtığını hatırlamıyorum ama paragraflardan kaçtı. 36:4 de olabilir. 1 sorudan emin değildim. Ales yerine apoteminin türkçe denemelerini mutlaka al. 15x40 denemesi vardı mutlaka al onu. Sınav ayarında hatta bi tık üstüydü. O bana çok şey kattı. Birkaç denemesi kolay ama genele bakınca çözülmesi gereken bi kaynak.

Tesekkurler hocam

• 95-65 yapan 20 bin kişi vardır. Oradan pay biç.. İlk tahminler korkunç yalnız bu netlere bu sınavda 5-6k gelmesi imkansızdan da öte.

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu argümanlar nereden geliyor? :D 95-65 yapan 20k kişi varsa arkadaşın netine göre +2.75 net sizi 20bin ileri atar tamam 5-6k harbiden hayalden de öte de ama şöyle saçma tahminler yapıyorsunuz ya kopuyorum XD oldu olacak 95-65 60k ya girsin ben de burdan osym ye boydan gireyim boy 1.84

• achilles102030 kullanıcısına yanıt
    2020 de tyt 85 ayt 71.5 yapıp 29k yapmıştım. Obpm de 90 dı. Bu sene 2020 den iyi gelmesini pek olası görmüyorum. Bu arkadaştan 3 net ayt 3 puan obm yüksek onun da 9 net tyt si yüksek. 2020 den bi tık iyi gelse bile bu sonuçlar onu 26k civarına sokar. Daha fazlası değil.

bence 22k tarzı bir şey gelir emin değilim. 2020den iyi geleceği kanaatindeyim ben. Ha iyi dediysem de 0.5-0.4 falan değil 0.7-0.8 gelir gelse gelse. Bekleyip göreceğiz. Ne hikmetse tüm distopik tahminleri geçen senelerde sınava girmiş adamlar yapiyo bakalım görelim hocam

• içine girer

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.