Şimdi Ara

TX FreeShot gamepad kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
5.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt
    Şarj konusu sanırım öyleydi.p3 mod tuşu.1 kere basarsın birinci profile geçer,2.kere basarsın 2.profile geçiyor.

    Şarj seviye kontrolü yoktu diye hatırlıyorum.Laga girince şarjın azaldığını anlıyorsun.

    Yarın tekrar bakayım.Uzun süredir kullanmıyorum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler hocam zahmet olmazsa baknca yazar mısınız. bende deneyimlerimi paylaşım alacakalr için. öncelikle kol çalışmaz ise p3 tuşuna basılı tutun xbox kontrol olarak tanıyacak ve titreşim dahil fonksiyonların hepsi çalışyıor. just cause 3 ve rise of tom raider de denendi. şarj göstergesi yok ise bence büyük eksik.benim elime göre biraz küçük kalması ufak ta olsa 2. eksik. tuş larının hassasiyeti de bir nebze daha iyi olabilirdi nişan alma filan çok sorun. kargo dahil 50 tl ye aldım . bu fiyata değer bence. Hocam şarj kısmına bakınca geri dönerseniz çk sevnirim. iyi günler.
  • semsengineer S kullanıcısına yanıt
    Şarj olurken ışıkları yanıp sönüyor.Sarj olduğunda bütün ışıkları sönüyor.Ama şarj göstergesi yok maalesef

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tama hocam tşkler. arızalı diye değişim isteyecektim gerek yokmuş. alacaklara hayırlı olsun bu paraya gayet iyi. şarjıda iyi gidiyorsa tamamdır zaten.
  • Merhaba hocam bende bunu yeni aldım fakat kullanırken 2-3 saniyelik laga giriyor 4 ışık yanıp sönüyor ve geri çalışıyor sizce iade edeyim mi?
  • kemalorgun kullanıcısına yanıt
    Şarjı tam ise normal değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: semsengineer

    Hocam ben bunu hepsiburada dan aldım. hoşuma gitti henüz yeni aldım. şarj oldu sanırım ışıkların hepsi söndü bende şarj olmuştur dedim. ama p3 tuşuna basınca sadece tek ışık yanıyor bir daha basınca 2. ışıkta yanıyor tamaen şarj oldumu olmadımı belli değil. yada şarjının azaldığını nasıl anlarım. sorunluysa zamanım geçmeden değişime gönderim maksat. ve siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz halen sağlam mı ? bence tek sıkıntısı biraz küçük olması. şarj konusundaki cevabınızı bekliyorum hocam na göre değişim talep edecem.Bu arada pc den ne kdr sürede şarj oluyor tahmini ? tşkler şimdiden.

    ışıklar yanıp sönüyorsa şarj oluyor demektir. Yanıp sönmüyorsa sarj dolmuştur. Çalışmayan oyunlarda gamepad i xbox 360 gamepad olarak okutabiliyorsunuz. bunun için p3 tuşuna basılı tutun.




  • Benım bır sorunum var.Assetto corsa oynuyorum pc den bu kol ıle fakat r2 tusu ıle(gaz) l2 tusu(fren) tusları dıgıtal olarak calısıyor.Ben analog olarak calısmasını ıstıyorum.Yanı tusa ne kadar basarsam o kadar tepkı gostersın ıstıyorum fakat tam basmadan calısmıyor.Nasıl ayarlama yapabılırım
  • Arkadaşlar bir sorum olacak bu kolu almayı düşünüyorum. İki tane alacağım tanesi 70 TL. Windows 10 kullanıyorum uyumluluk sorunu yaşar mıyım? Aldığım sitede en son 8.1 desteği olduğu gözüküyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.