Şimdi Ara

Twitter son çeyrekte kullanıcı sayısını arttırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Twitter son çeyrekte kullanıcı sayısını arttırdı



    Pandemi nedeniyle insanların eve kapanması ve internet ile daha çok haşır neşir olması haliyle sosyal medya ağlarına önemli bir etki yaptı. Bunlardan biri olan Twitter geçen yılı kullanıcı artışı ile kapadı.



    Beklentileri aştı



    2019 yılında kullanıcı kazanma konusunda sıkıntı yaşayan Twitter geçen yılı oldukça verimli geçirdi. Özellikle ABD başkanlık seçimleri ile birlikte başlayan hareketlilik aktif kullanıcı sayısının da artmasına neden oldu.



    Ayrıca Bkz.Idle Museum Tycoon ile müze yönetimi eğlenceli hale geliyor



    Açıklanan mali tablolara göre geçen yılın son çeyreğinde Twitter toplamda 192 milyon günlük aktif kullanıcıya ulaştı. Yıl bazında yüzde 27 artış yakalayan platform paralelinde gelirlerini de beklentilerin üzerine çıkardı. Analizlerin 1.19 milyar dolar beklentisine rağmen Twitter yaklaşık 1.29 milyar dolar gelir elde etmeyi başardı.



    Yeni yılın ilk çeyreğinde Twitter’ın ivmesini koruması bekleniyor ancak son dönemdeki devlet görevlilerine yönelik kısıtlamaları tartışmaları alevlendirecek gibi. ABD’de Trump’a engel koyan Twitter ülkemizde de Süleyman Soylu’nun ayrımcılık içerdiğini düşündüğü gönderilerini kısıtlamıştı. Bu bakımdan Twitter’ın bir sansür aracına dönüşeceğini iddia eden platformların sayısı bir hayli fazla.




    Kaynak:https://www.businessinsider.com/twitter-earnings-q4-revenue-eps-new-users-2021-2







  • Seçim zamanında Twitter Ceo su "Kullanıcı sayısı olarak görülmedik bir rekor kırdık. Bu katılımcıların tek ortak özellikleri kullanıcı adlarında mutlaka yeşil top bulunduruyorlar.Twitter son çeyrekte kullanıcı sayısını arttırdı "


    onun haricinde güzel bir site. bazı şeyler izlerken virüs de bulaşmıyor.Twitter son çeyrekte kullanıcı sayısını arttırdı 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalkanGöçmeniBirBey -- 11 Şubat 2021; 1:40:0 >
  • Neye gore kisitliyor? Kendi kafasina gore. Isine gelene sessiz kal gelmeyeni kisitla. Tam bati yuzsuzlugu.
    Diyarbakir annelerinin hesabini kapadilar ama pkk hesaplarina dokunmuyorlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.