Şimdi Ara

twitter otomasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • twitjet.com

    merhabalar vaktiyle android platformu için tweet tasker adında bir uygulama yapmıştım. mobil bağlantıların stabil olmaması nedeniyle web versiyonu var mı diye soran çok oldu ben de web versiyonunu yaptım. bu web sitesiyle twitter üzerinde otomatik zamanlı (google hesabı gerektirir) aksiyonlar gerçekleştirebiliyorsunuz manuel de kullanılabilir.

    ne mi yapar? özetle aşağıdaki senaryoları gerçekleştirebilir.(takipçi kasmak için ideal olabilir)
    -her saat başı türk müşterileri hedef alan web sitemin tanıtımı için daha önce hazırladığım tweet'lerden rastgele birini seç içine türkiye (farklı ülkeler de olabilir) trending topiclerden birini rastgele otomatik ekleyip gönder
    -yarım saatte bir "x" sporcusunun tweetlerini kontrol et yeni tweetleri retweet et veya beğen
    -her sabah 09:00 da bana gönderilen tweet'leri kontrol et içerisinde "takip için teşekkürler" geçiyorsa ve gönderen profilinde "x" kelimesi varsa "rica ederim" (veya birden fazla cevap tweet'inden rastgele birini) şeklinde şeklinde cevap tweet'i gönder
    -her pazartesi saat 14:00 de twitter da "x" kelimesini ara gönderenlere takip isteği gönder"
    -4 saatte bir ana haber akışını tara gönderen profilinde "x,y,z" kelimelerinden biri geçen kullanıcıları takip et
    -her ayın 1'i saat 06:00 da mentionların hepsini retweet et

    bu projeye başlarken öncelikli hedef kitlem yabancılardı o yüzden sitenin dili ingilizce. paypal entegrasyonunu yaptım tam tanıtımlara başlamıştım ki paypal kapandı. benzer bir kaderi android uygulamasında da yaşadım tam yayınladığım sıralarda twitter bazı kuralları değiştirdi ve büyük darbe yedim.

    denemek isteyenler mail adreslerini içeren pm atsın , memnun kalırsanız,işinize yararsa cuzi bir ücret karşılığı kullanabilirsiniz.

    bu arada twitter uzmanlık alanım isteğe özel şeyler yapabilirim. mesela amazon rss lerinden fırsatları otomatik tweetlediğim bir botum var.

    not:
    twitter botlar konusunda hassas mesela aynı tweet'i tekrar tekrar atmaya çalıştığınızda duplicate hatası veriyor. bunu aşmak için tweetlerle görselleri karıştırıp yollama opsiyonu var sitede. onun dışında otomatik takip de hassas oldukları bir konu, herkesi takip et yerine filtreler kullanmak daha uygun. genel olarak otomatik aksiyonlar oluştururken aşırıya kaçmamak gerek yoksa bazı yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. en sık yaşadığım olay hesap kitlenmesi ki bu aşırıya kaçtığınızı belirten bir uyarı neyse ki hesabı tekrar açabiliyorsunuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi remotion -- 28 Mart 2018; 11:19:59 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.