Şimdi Ara

Twitter kurucu ortağı Evan Williams, yönetim kurulundan istifa etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Twitter'ın kurucu ortağı Evan Williams, şirketin yönetim kurulundan istifa ettiğini açıkladı. 12 yıl boyunca mikro blog platformunun bir parçası olan Williams, bu kararını da attığı bir tweet ile duyurdu.

     


    Platforma desteğini sürdürecek


    Williams yaptığı açıklamalarda, "12 yıldan beri yaşadıklarım inanılmazdı ve Twitter ile şirkette geçirdiğim süre boyunca başardıklarından gurur duyuyorum. Zamanımı diğer projelere odaklarken takım için kök salmaya devam edeceğim." ifadelerini kullandı. Williams, 2006'da Twitter'ı kurdu ve şirkette 2008'den 2010'a kadar CEO olarak liderlik etti. Yakın zamanda ise Medium.com yayın platformunu yönetiyor.



    Kurucu ortak ve şu anki CEO'su Jack Dorsey, çalışmaları için Williams'a teşekkür ederek, şirketin "toplantı konuşmalarındaki" sesini  özleyeceğini söyledi. Ayrılık kararı, şirketin mali durumunu yakından takip edenlere tam bir sürpriz olarak gelmedi. Zira Williams, son dönemde elinde bulundurduğu Twitter hisselerinin çoğunu satmıştı.

      







  • "Kurucu ortak ve şu anki CEO'su Jack Dorsey, çalışmaları için Williams'a teşekkür ederek, şirketin "tahta konuşmalarındaki" sesini özleyeceğini söyledi."

    Tahta mi? Kurul olmasin?

  • Translatehaber nokta com.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yakın zamanda kötüye kullanımın önüne geçemedik diye açıklamaları vardı.
  • medverdev kullanıcısına yanıt
    sebebi belli oldu o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.