Şimdi Ara

Twitter Kapatıldı / Ana Konu (87. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.259
Cevap
41
Favori
74.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya yemişim Twitteri ülkenin göndemine bak ukraynada suriyede neler oluyor türkiyede Twitter kapatılınca amerika ve avrupa hemen kaygılıyız açıklaması
  • kökünü kazıyacaz bu sosyal medyanın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Juhziz-

    quote:

    Orijinalden alıntı: LiuKang

    quote:

    Orijinalden alıntı: -Juhziz-

    quote:

    Orijinalden alıntı: LiuKang

    Şahsi fikrim kapatılması degilde cidden hakaretlere kufurlere vs.. bunlara ciddi cezaların getirilmesidir.Ama twitter cidden bana göre o kadar gereksiz bişeyki anlatmaya gere k yok.Cidden ihtiyacı olanlar,gerçekten işine yarayan insanlar vardır ama bunun sayısı cok az.Özellile bizim ülkemizde popi olma ugruna twitterda yapılmadık seyler yok.Dedigim gibi bunlara ceza getirilse daha iyiydi.Ama sayfalarda biseyler okudum twitter türkiyeye hak tanımıyormuymus falan fistan.Eger oyle bisey dogruysa şimdiye kadar acık kalması kabahat

    senin için gereksiz veya kullanmasını bilmiyor olabilirsin
    görende atılan tüm tweetler küfür zanneder ...
    insanların işine yarayan kişi sayısı azmış ... bunu nereden çıkardın hangi araştırma raporuna göre?
    kişi istediği şeyi özgürce söylemeye hakkı yok mı?

    tweeter'ı bir diktatör tarafından kapabilecek hale gelmişiz sen ne diyorsun ... vallah yazık ..

    bu kadar şeye rağmen diktatörü destekleyecek hale gelmişiz

    Kullanmayı bilmedigimi nereden cıkardın arkadas ? Bana twitterın gercekten olmassa olmaz hayatıma devam edemem diyebilecegin 1 tane yararını soyler misin ? Ya sen twitter diye baska bir siteye giriyorsun yada ben.Twitter kullananların 10/9 unu olusturan kısım ergen kızlar erkekler.Ünlü olucam diye yapmadıgı saklabanlıklar kalmayan yetiskinler.Allah askına twitter olmasa ne olur olsa ne olur.Tartısma konusu bile olamaz.Yanlıs anlasılmasın ben kapatılmasını dogru bulmuyorum sonucta kurunun yanında yaşta yanıyor.Ama ben sevindim kapatılmasına.Çok yazık Dünyada açlık sefalet yoksulluk aynı şekilde ülkemizdede bunların yanında terör olayları bilmem neler varken oturmusuz butun türkiye olarak twitter neden kapanıyor diye isyan ediyoruz.

    özgürlük ihlali olduğundan olabilir mi?

    yararlı olabileceği şeyler söylemişsin ..
    insanlar misal twitter üzerinden İnternet üzeri iletişim kurabiliyor

    ama en önemlisi insanlar din dil ayırmaksızın tüm ülkelerdeki görüşler hakkında bilgisi olabiliyor .. yeni bilgiler edinebiliyor

    veya kendi düşüncesinin kimlere göre doğru kimlere göre yanlış yorumunu orada öğrenebiliyor

    senin için belki twitter saçma sapan kelimeler girilmeden ibaret ... bu senin kısıtlı dünya bakışından kaynaklanabilir
    ama bu demek değil ki herkes senin gibi ...



    Çok önemli bi gereksinimmis kardes cidden şimdi aklıma başıma geldi acaba twitter olmasa napıcaz




  • Yasayı onarken ne düşünüyordu acaba ?

     Twitter Kapatıldı / Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recharged -- 21 Mart 2014; 11:46:23 >
  • adamlar uzaydan canlı yayın yapıyor bizim teyyoşda twiterı kapatıyor işte fark burada tayyip hasta hasta doktorlar bile diyor akıl saglıgından endişe ediyoruz diyor türk milletine yasaklar sökmezz yasaklara karşı bir alerjisi var türklerinn teyyo bunuda anlamatı bir tülü çünkü farkılı bir gezegende yaşıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chuck_bartowski


    quote:

    Orijinalden alıntı: momenthe

    Az önce açtığım konu silindi ben de buraya yazayım bari.

    Başlık: Twitter ve Çin İlişkisi

    Şimdi benim takıldığım bir nokta var. Tamam twitter kapatıldı, eyvallah gereksiz yere koyulan yasakların her zaman karşısında durmalıyız burası doğru. Da.. benim demek istediğim, bu twitter çinde de yasaklı değil mi? Adamlar nasıl hala dünya ekonomisinde, dünya teknolojisinde ilk sıralarda oynuyorlar? Demek ki twitter her şey değil, demek ki istedikten sonra olabiliyor, demek ki adamlar cahil cahil oturmak yerine ZEKAlarını kullanıp kendilerini geliştirmeyi başarıyorlar.

    Bakın tekrar söylüyorum twitterın kapatılması gerçekten tamamen gereksizdi ve tepki koyulmalı haklısınız. Ama yukarıda dediklerim de dikkate alınmalı bence. Adamlar twitterı yok diye hayattan küsmüyorlar? İnadına daha da ileri gidiyorlar. Bir şeyden şikayet etmek yerine onun getirebileceği avantajları da göz önünde bulundurmak gerekir bence.

    Sizin görüşleriniz nedir?

    NOT: Hükümet yanlısı veya karşıtı değilim, sadece olaylara biraz da objektif açılardan yönelinmesi gerektiği taraftarıyım.

    Var olan bir özgürlüğün kısıtlanmasıyla, hali hazırda bulunmayan bir özgürlüğün tartışılması olmaz. Ben 1990 ların sonundan beri İnternet'e giriyorum, 2005' lere kadar site kapatılması diye bir şey bile duymamıştım. Çin' de çok partili seçimde yok, seçimler kaldırılırsada aynı şekilde mi düşüneceksin?

    Hali hazırda bulunmayan bir özgürlük ne alaka? Yahu aynı şey mi çok partili yönetim ile bu olay? O bariz yönetim farklılığı bu ise bir sosyal medya sitesi. İkisinin aynı kefeye konulması bile saçma.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Felix Felicis


    quote:

    Orijinalden alıntı: LiuKang

    Şahsi fikrim kapatılması degilde cidden hakaretlere kufurlere vs.. bunlara ciddi cezaların getirilmesidir.Ama twitter cidden bana göre o kadar gereksiz bişeyki anlatmaya gere k yok.Cidden ihtiyacı olanlar,gerçekten işine yarayan insanlar vardır ama bunun sayısı cok az.Özellile bizim ülkemizde popi olma ugruna twitterda yapılmadık seyler yok.Dedigim gibi bunlara ceza getirilse daha iyiydi.Ama sayfalarda biseyler okudum twitter türkiyeye hak tanımıyormuymus falan fistan.Eger oyle bisey dogruysa şimdiye kadar acık kalması kabahat

    ya siz kimsiniz allah askına sen sevmiyorsun o gerekli görmüyor diye kapatılması mı lazım butun hukuku adaleti kuralları yasakları yapacaklarımızı yapmamız gerekenleri keyfiniz dogrultusunda belirliyorsunuz arkadas kimsiniz siz ya bi yürüyün gidin surdan suna bak ya

    Arkadaşım ben yabancı bir dilde mi yazıyorum yoksa senın türkçen mi zayıf? Ben kapatılmasını dogru buluyorum dedım mı ? Olabilir herkezin zekası bir degil ilk okumada anlayamamıssın bir daha oku.Ben kısa ve öz olarak diyorum ki olsada olur olmasada olur bu kadar.Yani hiç aramam bile benım sahsı fikrim bu dedim.




  • ya hala twitterın kapatılmasının faydalı olduğunu savunan insanlar var. bırakın olm ikiyüzlülüğü. adam "iki din sömürüsü yaptı verdim oyumu, gelip evime yatağıma girse yeni veririm sanane kardeşim !" de ben de saygı duyayım sana. gelip saçma sapan yok faydası yoktu rerörerö diye savunma bana. zaten akpyi ekonomik, sosyal ve demokratik yönden savunmak AN-LAM-SIZ.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Métropol

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilkerinanç

    youtube a da giriliyordu twittera da bunlar bilmiyor mu girebileceğinizi proxy dns tunnel yazılımları vs ile bir şekilde?bir mesaj yollanması gerekiyor gerekli yerlere yapılan o.

    Yazmayayım yazmayayım diyorum en sonunda yazdıracaksın. Bu forumda provokasyon yapmaktan başka bir işe yaramadığının farkındasın umarım. Sizin evinizin su faturasını elektrik faturasını doğalgazını mı ödüyor bu adam da, bu kadar koruyorsunuz anlam veremiyorum. Hiçbir partinin savunuculuğunu yapmıyorum. Ama gözü kapalı, olanlara bu kadar at gözlüğüyle bakmak için insanın düşünme yetisini kaybetmesi lazım. Olay twitter değil, hala anlayamamışsın.

    arkadaş senin yazdığın provakasyon olmuyor benimki oluyor.sen yazınca düşünce özgürlüğü oluyor ben yazınca trollük oluyor.şu kafa yapısını değiştirmediğiniz sürece ne köy olacak sizden ne kasaba böyle oturduğunuz yerde vırvır konuşup duracaksınız ülke kurtaracaksınız sandalyeden koltuk üzerinde.




  • Biri sansürü alkışlar fanatiklikten, diğeri eleştireceğim diye hakaret etmeye başlar ...
    Adam gibi fikir beyan edenler de birilerinin uşağı olur...
    Bazen susmak en iyisidir diyorum
    Hangi taraftan olursa olsun seviyesizce hakaret ederek fikir beyan ettiğini düşünen zavallılara da >>>>>>>
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Goldstein

    ya hala twitterın kapatılmasının faydalı olduğunu savunan insanlar var. bırakın olm ikiyüzlülüğü. adam "iki din sömürüsü yaptı verdim oyumu, gelip evime yatağıma girse yeni veririm sanane kardeşim !" de ben de saygı duyayım sana. gelip saçma sapan yok faydası yoktu rerörerö diye savunma bana. zaten akpyi ekonomik, sosyal ve demokratik yönden savunmak AN-LAM-SIZ.





  • https://twitter.com/cbabdullahgul

    Cumhurbaşkanı dns değiştirmiş




  • Amerika avrupa niye kaygılıymış :)

    En doğrusunu yapmışlar. Facebooktan sanal sex yaparken salla taksimde 2000 kişi öldü polis urganla adam boğdu diye. Devletle oyun oynamaya kalkarsan devlet adama etek giydirir oynatır.

    Hükümete diz çöktürüp akdenizden türk donanmasını çekip israil ve rumlara yol açacaklar. Yok ya..:)

    Seviniyorum böyle bir başbakanımız olduğu için.

    Helal olsun


    http://ekonomi.haber7.com/turkiye-ekonomisi/haber/1126794-turkiye-akdenizde-israil-ve-rumlara-diz-cokturdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemalnalga30 -- 21 Mart 2014; 11:57:36 >




  • Bu kadar korktuklarına göre demek ki sağlam tape ler geliyor
  • Bilim adamları Twitter konusunda uyarısını zaten yapmış.

    http://edition.cnn.com/2009/TECH/ptech/04/14/twitter.study/

    Yani her ne kadar siyasi bir karar da olsa bu kapatma olayı, zararlı bir şeyi engellediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Recharged

    Yasayı onarken ne düşünüyordu acaba ?

     Twitter Kapatıldı / Ana Konu



    Noterler de mi DNS değiştiriyomuş
  • Sizce Dünya,Türkiye hakkında şuan ne düşünüyor ? TT'ler burada buyrun. Milyonlarca tweet atılmış durumda. Twitter'ı küçümseyen zihniyete gelsin.
     Twitter Kapatıldı / Ana Konu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarpcore

    quote:

    Orijinalden alıntı: punkemre

    ya yemişim Twitteri ülkenin göndemine bak ukraynada suriyede neler oluyor türkiyede Twitter kapatılınca amerika ve avrupa hemen kaygılıyız açıklaması

    hehhee doğru valla ne denir ki:)

    Niğde de insanlar öldü ses yok.
    suriyein anası ağlıyor kırım bir ülkeden diğerine geçiyor ortada kasetler havalarda uçuşuyor bizim gündemimiz twitter:)
    buda yetmezmiş gibi amerika avrupa birliği peşpeşe açıklama yapıyor gelişmelr kaygı verici diye:)
    gülermisin ağlarmısın.

    aynen.AB Turkiye bişeyi yasaklasında hemen kaygılıyız diye açıklama yapalım diye nobet tutuyor.Ne istiyorlar Türkiyeden anlamadım.Suriye kan ağlıyor ama AB nin umrunda değil.Başbakan çıkıp AB yi tanımıyorum dese yeridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Black Mirror

    Allah aşkına bunun özgürlük kısıtlamayla alakası nedir ? Twitter koca Türk devletini ciddiye almıyor afedersiniz ama almıyorsa yapılması gereken budur.

    Kıçı kırık suriye bile seni ciddiye almıyor orayıda mı kapatalım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: md_42

    quote:

    Orijinalden alıntı: CLOVEL


    quote:

    Orijinalden alıntı: md_42

    Twitterın kapatılması gerekli dediğimizde "beğenmiyorsan girme bu kadar basit " cevabını veriyorlar bu nasıl bir beyin ? orda devlet büyüklerine siyasilere hakaret küfür aşağılama yapılıyor yasa dışı olarak insanlar örgütleniyor devlete zarar veriyorlar gezideki gibi bunların derdi kesinlikle özgürlük felan değil!!!

    Ben sansürü yeterli bulmuyorum açıkçası Youtube,Facebook,İnstagram,Ekşisözlük,İncisözlük, hatta sizin gibi insanları görünce Konu dışı diyesim bile geliyor insanı internetten soğutuyorsunuz açıkçası...

    Saygılar.



    Sen nasil bir yaratiksin? Yobaz pislik herif.

    Katlanamıyorsan okuma (sizin klasik cevabınız)

    Bence sen interneti toptan kaldır daha rahat edersin.Evini de dağa taşı bizim gibilerle karşılaşma şansın iyice düşsün.




  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.