Şimdi Ara

Twitter'ın mobil uygulamalarına veri tasarrufu özelliği geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Twitter, mobil uygulamalarını hareket halindeyken hücresel veri tüketimini en aza indirecek yeni bir veri tasarrufu özelliği ile güncelledi. Mikro blog sitesi bu özelliği birkaç aydır test ediyordu ve artık kullanıma sundu.

     

    Twitter'ın yeni sürümüne göz attığınızda, ayarlar menüsündeki Veri Kullanımı bölümüne uygulamanın daha az veri kullanmasını sağlayan "Veri tasarrufu" seçeneğinin eklendiğini göreceksiniz.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung'a dev rakip: OLED ekran üreticileri arasına Sharp da katıldı
    Söz konusu özellik videoların otomatik olarak oynatılmasına izin vermediği gibi kullanıcıların zaman akışında gezinirken daha düşük kaliteli resimler görmesini sağlıyor. Kullanıcılar Wi-Fi'ye bağlandıklarında ise Veri tasarrufu özelliğini tekrar devre dışı bırakarak normal kullanıma geri dönebilecekler.

     


    Yeni özellik herkese sunuldu


    Şimdiye kadar bu özellik sadece Twitter Lite uygulamasında, mobil sitede ve Twitter'ın Windows uygulamasında vardı. Şu an itibariyle çoğu iOS ve Android kullanıcısına ulaşmış durumda.

     

    Twitter uygulamasında Veri tasarrufu modunu görememiş olanlar da var. Bu kullanıcıların da en kısa süre içerisinde yeni özelliğe kavuşması bekleniyor.



  • bu özellik 1 aydır var.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.