Şimdi Ara

Twitter, hesap doğrulama özelliğini herkese açacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey, Periscope üzerinden yaptığı açıklamada, tüm kullanıcıların hesaplarını doğrulayabilmesini sağlayacak bir plan üzerinde çalıştıklarını söyledi. Ülkemizde "mavi tik" olarak adlandırılan onaylı hesap özelliği kazanabilmek için tanınmış biri olmalı, yada takipçi sayınızın belli bir limitin üzerinde olması gerekiyordu.

    Hesabın sahibi olduğunu kanıtlayan herkes mavi tik alabilecek


     

    Bundan böyle Twitter, ilgili hesabın sahibi olduğunu kanıtlayacak tüm kullanıcılarına "mavi tik" vererek hesabını doğrulayacak. Dorsey, bu kararı almalarının en büyük nedenlerinden birinin de bot hesaplar olduğunu belirtiyor.

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Note 9'un teknik özellikleri sızdı
    Twitter'ın sahte haberler ve provokasyon amaçlı tweetlerle başının dertte olduğunu daha önceki haberlerimizde sizlere duyurmuştuk. Şirketin bu tür dezenformasyonlara karşı böyle bir adım attığını söyleyebiliriz. Jack Dorsey açıklamasında sistemin nasıl çalışacağına ve ne zaman devreye gireceğine dair bir söylemde bulunmadı.







  • Bence olması gereken bu.

  • Twitter can gerisi boş

  • Zaten herkeste var

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce de isteyenler başvurabiliyordu -https://www.donanimhaber.com/sosyal-medya/haberleri/Twitterda-artik-herkes-mavi-onay-rozeti-alabilecek.htm - Bu arada editörlerden Cihan'ın haberlerini bekliyoruz :))

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.