|
Her boyayı boyadınız şimdi çocuklarla mücadele edeceksiniz. hadi terörist ilan edin sisi deyin sınavlar iptal edilirse kudüs düşer deyin. Brakın çocuklar bari kendilerini özgürce ifade edebilsin bir talepleri olsun bu ülkede her çalışanın amacı çocuklarına iyi bir gelecek değil mi? başaramadınız ozaman dinyeceksiniz nasılsa kararı aileleri verecek. |
vah abisi daha zor sınavlara girmiş , ![]() tweet atarken de sana mı soracak gençler? |
Her boyayı boyadınız şimdi çocuklarla mücadele edeceksiniz. hadi terörist ilan edin sisi deyin sınavlar iptal edilirse kudüs düşer deyin. Brakın çocuklar bari kendilerini özgürce ifade edebilsin bir talepleri olsun bu ülkede her çalışanın amacı çocuklarına iyi bir gelecek değil mi? başaramadınız ozaman dinyeceksiniz nasılsa kararı aileleri verecek. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 23 Aralık 2020; 13:48:47 > |
vah abisi daha zor sınavlara girmiş , ![]() tweet atarken de sana mı soracak gençler? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrslimshady -- 23 Aralık 2020; 12:38:10 > |
|
Elbette mani değil onlar ifade etmeliler belkide çözümü de sorabiliriz genede son kararı velileri verecek. Amaç amaç biri amaç dedi ordan. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Daha zor sınavımız neydi ki? Zamanında yaz günü klimasız ve yol gürültüsü alan sınıfta össye girmiştim. Bu sene yaz günü kpssye tasarım harikası pencereleri açılsa bile en ufak esinti girmeyen bir üniversitede kpssye girdim. İkincisinde virüs tehlikesi vardı sıcak vardı ama diğer sınavlarda virüs falan yoktu. |
Virüsü herkes göz önüne almak zorunda, istemsizce olsa bile dışarı çıkarken biryerlere elliyoruz. Yapacağımız şey sadece 4 saatçiğine sınav olup çıkmak. Kardeşim de dershaneye gidiyordu kapanmadan önce oradan biliyorum. |
Tweetleri atanlar da evlerindeki mutfak robotundan atıyor zaten. Bu arkadaşlar virüs var diyor ama bence mevzu virüs değil yatmak. MEB zaten okullar kapanmadan sınavları yapın dedi, yapmayanlar düşünsün. Köydeki çocuklar gerçekten mağdur, o konuda hak veriyorum. |
2 milyona yakın, belki de daha fazla (kontrol etmedim) vaka var şu anda. Günlük 2000+ vaka çıkıyor. Virüs mutasyona uğradı deniyor. Okula gitmeden görülen uzaktan eğitim de sağlıklı değil. Dersler 30 dakika, bazı derslerde öğretmenin yaşadığı teknik bir sorundan zamanınız daha da azalabilir. İnternet altyapısı kötü olduğu için öğretmenlerin ne dediğini bazen anlayamayabiliyorsunuz. Ayrıca tüm gençlerin gezdiğini söyleyerek itham etmek ne kadar mantıklı bir hareket? Ben evimden çıkmıyorum, çıkarsam da 50 metre ötedeki A101'e veya fırına gidip geliyorum. Ben 2-3 aydır gezmeye çıkmamış ve yasaklara genel olarak uymuşken beni suçladığınız şeylere bak. Ben aslında okulun devam etmesi taraftarıyım. Sadece son sınıflara olabilir, yine seyreltilmiş olabilir. Ama çok büyük bir risk, kimse almak istemez. En son bizim okulumuzda da vaka çıkmıştı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GaridesGafa -- 24 Aralık 2020; 11:30:42 > |