Şimdi Ara

Twitch Yayınlarının %20'si PS4 Oyuncularına Ait

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Oyunların canlı yayınlarının yapıldığı platformlardan biri olan Twitch'in yetkililerinin açıklamasına göre tatil dönemlerinde Twitch'te gerçekleştirilen canlı yayınların %20'si Playstation 4 kullanıcılarına aitmiş.
     
        Konsolun piyasaya çıkmasından sonra kısa bir sürede bu ortalamaya ulaşılması gerçekten de şaşırtıcı. Twitch yetkilileri de bu durumdan oldukça memnun olduklarını söylüyorlar. Playstation 4'te Twitch uygulamasının olması canlı yayınları bir hayli kolaylaştırıyor.
     
       Bakalım 4.2 milyon satan Playstation 4'ün satışları arttıkça Twitch'teki ortalamasında nasıl bir değişiklik olacak. Birgün Playstation 4 oyuncuları Twitch yayınlarının %50'sini gerçekleştirirse bu duruma şaşırmamak gerek.
     








  • Her hangi bir ekstra cihaza gerek duymadan sadece Playstation 4 üzerinden yayın yapmak çok basit. Dolayısıyla yayınların %20'lik kesimi oluşturmasına şaşırmamalı.
  • Yayınların %20 PS4'ten olabilir ama acaba izleyicilerin % kaçı bu yayınları izliyor. Bence çok azdır.
  • hic yeri degil ama buradan xbox one incelemesini yapacak arkadaslara sesleniyorum editor abimiz mesajimi iletirse cok mutlu olurum.konu su ki xbox one da ps4 deki kardeslik sistemine benzer sistemin aynisi var sadece 1-2 ufak fark var.konu soylehttp://forum.donanimhaber.com/m_85946824/tm.htm incelemede buna da yer verirlerse Turkiye`deki kardeslerimizin de konu hakkinda bilgi sahibi olmalarini saglarsiniz.simdiden tesekkurler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • dikkat edip ps4 yayınlarını izlememek gerekiyor çünkü tanıtacakları bir tane oyun var killzone shadow.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • yayınlayan çok ama izleyen yok :) girin bakın bakalım twitch te hangi platformların hangi oyunları izleniyor ;)
  • twitch yayınlarını sürekli takip eden birisi olarak çok net söylüyorum PS4 yayınlarını kimsenin izlediği yok. yayın yapanlar kendilerine yayın yapıyor twitchte en çok izlenen yayınlar LOL-DOTA-DAYZ vs ki bu yayınların izleyiceleri ( tek bir yayın ) 40 binleri bulabiliyorken PS4 yayınları 50-100 kişi izliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.