Şimdi Ara

twitch yayıncılığı için bu internet hızı yeterli olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Turkcell Superbox kullanarak aylık 10 mb download / 10 mb upload hızlarına sahip olmayı planlıyorum yakında.

    10mb/10mb hızları yeterli olur mu yüksek bitrate 720p 60 fps yayın için? oyun içinde ping sorunuyla karşılaşabilir miyim hız kaynaklı ?



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bağlantınız sağlıklıysa 10 mbit stabil bağlantı livestream için yeterli gelecektir. Ancak ping spike, buffer bloat gibi problemler yaşıyorsanız durumlar biraz değişir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0ldskool

    Bağlantınız sağlıklıysa 10 mbit stabil bağlantı livestream için yeterli gelecektir. Ancak ping spike, buffer bloat gibi problemler yaşıyorsanız durumlar biraz değişir.
    Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.


    Bahsettiğiniz terimleri araştırdım, bu tarz problemler yaşayıp yaşamayacağımı tam kestiremiyorum çünkü 4.5 G ağını kullanacağım. Lokasyonumdan güzel bir bağlantı alabileceğimi düşünüyorum(telefon bağlantımdan yola çıkarak.)

    10mb hızlarına sabitlemek bana daha temiz bir bağlantı sağlar diye tahmin ediyorum. Almayı düşündüğüm paketin 4.5 G ağının yoğun olduğu saatlerde hız düşümü vs gibi etkenlerden etkilenmemesi daha olası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerem- -- 20 Şubat 2019; 20:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Mbit upload hızı sabit olarak gelirse çok rahat 720p yayın yapabilirsiniz. Ancak yoğun saatlerde ne olur, ne kadar drop yaşarsınız onu bilemiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zwanzig

    10 Mbit upload hızı sabit olarak gelirse çok rahat 720p yayın yapabilirsiniz. Ancak yoğun saatlerde ne olur, ne kadar drop yaşarsınız onu bilemiyorum.
    Hocam aslında 300mbit downlod,50-60 mb upload hızları alabilirim cihazdan fakat paket fiyatı sebebiyle 10/10 sabitlenmeyi düşünüyorum. Yaptığım araştırmalar çerçevesinde en yoğun saatlerde upload hızı 20-30 mb’e düşüyor. Dolayısıyla bana bir etkisi olmayacak yani sabit 10 mb upload alabileceğim

    Yardımlarınız için teşekkür ederim. Sanırım bu upload hızıyla sabit, kaliteli ve sorunsuz stream yapabileceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.