arkadaşlar spor yapıp bisiklet çeviricem gün boyu birde dambıl var. bütün gün twitch veya kickte yayın yapsam motive eder mi beni veya izlenir mi? müzikte açacam sonuçta bir başarı öyküsüne sahne olacak. 125 kiloyum şuan hedef 80 kilo ve fit vücut. bioya hayat hikayemide yazacam belki acıyıp para atan falan olur amaç para değil aslında motive olmak. forumdan izlemeye gelen olur mu < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 19 Haziran 2024; 23:36:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Twitch veya kickte spor yayını yapsam nasıl olur?

-
-
Ben izlerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tiktokta aç bence daha çok izlenir daha çok da kazandırır
-
tiktoktan tırsarım hocam çok kalaba. birde saygısız varoş kitle çoktur orda elalemin diline düşmeyek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 20 Haziran 2024; 0:38:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
up
sonuçta bir başarı öyküsü mü? "bir daha bu forumla işim olmaz" deyip birkaç gün ancak sabredip sonra da dayanamayıp geri dönen ve bir sigarayı bile bırakamayan birinin 125 kilodan 80 kiloya ve bir de bu da yetmezmiş gibi bir de fit vücud hedefine sokakta tezek eşeleyen kargalar bile güler...
-
bu yorumunuz beni inanılmaz hırslandırdı hocam 1 sene sonra görüşelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 20 Haziran 2024; 13:54:48 >
sabah sabah kahvaltı yaparken merak ettim napıyo bu lan dedim açtim seni izliyom diyelim bisiklet sürüyosun tamda o anda sonra anlından ter şap diye yere akıyor
peki ben o kahvaltıyı yapmaya nasi devam edicem sence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 20 Haziran 2024; 15:11:50 > -
havlum var hocam düzenli siliyorum
😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün vapurda çay ve püskevit keyfi yoğ mu...
-
her konuda yaziyorum yine yazayim bu kadar ümitlenmeyin çakılışınız çok sert olacak :)
-
hocam epsilon yayin sirasinda bisikletten dusup yere cakilacaginizi soyluyor hic baslamayin bence
yinede siz bilirsiniz
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X