Şimdi Ara

twich de youtube da 50 100 200 tl para gönderen tipler! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
0
Favori
21.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
163 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Komik konu
  • veledler annesinin babasının kartını çalıp yolluyorlar.
  • O adam beni 4 saat eğlendiriyorsa ve ben 5₺ attıysam hiç sıkıntı yok. Milletin parasından size ne? Zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış. Git al bir pc yayın aç kolaysa sende ayda 30-40bin kazan. Tamam çoğu aptalca kazanıyor youtubeda bende hemfikirim ama kitleye hitabı olan adam emeğiyle kazanıyor. Bizim milletimizin genel özelliği eleştirir ne var bunda felan diye ama kendisi yapamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylık o kadar kazanıyorlar mı ya 40-50 bin nedir abartmayın,

    Bunlara para gönderen de mal, zaten reklamını görüyorsun

    Şu YouTube twitch gamerlardan nefret geldi ya, faydalı bir şey arıyorsun zırt çıkıyor kenarda trendlerde saçma sapan şeyler

    Bizim ülkemizde bu durum yine iyi yabancıların rezil içerikleri bitmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • devir değişti.
  • Oyunu satın alamayan veya eğlenceli oynayamayan insanların bunları yapabilen yayıncıları takip etmeleri gayet doğal. Ben işten sonra açarım bi video hem kafam dağılıyor hem de stres atıyorum. Oyun oynamayı seven biriyim ve oyun deneyimi her zaman eğlenceli veya stresi atmaya yönelik olamıyor. Bu riske girmeden hazır bir içeriği tüketmek daha kolay. Şahsen çok ufak videolar da hazırlıyorum, bu öyle sandığınız gibi değil. Kurgusu, kaydı, editi, yüklenmesi, açıklaması, etiketi ve zilyonlarca şey. Bütün bunlar yarım saatlik video için 8 saati bulabiliyor. Zaman ve emek isteyen iştir. Kazancı ya bağış yada reklamdır. Bunca emekten sonra tabi ki karşılığını almak istersin ve bu karşılık belirttiğim şekilde oluyor. Saçma şeyler diyorsunuz, evet haklısınız. Sizin gibi forumda atom parçalayan kişilere saçma gelebilir ama bizler o atomu bakkaldan alıp işe giderken yolda parçalayan insanlarız, stresimizi böyle atıyoruz ne yapalım.




  • Çok bir şey demek istiyorsam min sınır kaçsa onu atarım sorumu sorarım. Ama yoksa babanın hayrına 50-100 tl atsam peder evden kovar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    Ayrıca unlost denen kişinin 1900 küsür sub'u var. Tanesi 5 dolar yani 17 tl. Hesaplayınca 32.300 tl sadece sublar dan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yayıncılara gelene kadar okadar çok kişi var ki parası sorgulanması gereken
  • Bu fakirlerinde para kazananlarla derdi bitmiyor. Hiç bir zengin konu açıp bunlar niye para kazanmıyor lan diyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakederek kazansalar eyvallah da bir şey yaptıkları yok. Suç onlarda değil onları zengin eden çocuklarda. Bunun sebebide ininal,mobil ödeme gibi saçmalıkların olması. 10 yaşında çocuk gelmiş benden ininal kart istiyor. Devletin buna dur demesi lazım 18 yaşına gelmeden kredi kartı,mobil ödeme tarzı şeylere çocuklar ulaşamamalı. Ha adam 25 yaşındadır 1000 tl bağış yapar bir şey demeyiz.

    Beğenilen yorumlarda artık bilek gücüyle para kazanılmıyor demiş. Peki bu yayıncılar ne ile para kazanıyor. Kas gücü yok, akıl gücü yok. Çıkıp ios a android e uygulama geliştirenler gibi emek,zaman akıl harcamışlıkları yok. Açıyor oyunu küfrederek oynuyor, baktı para gelmiyor ona buna sallıyor prim yapıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 12 Eylül 2017; 7:24:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yüksek paralara tuttuğu takımın lisansli ürünlerini alip,lig boyu kanser olduğu halde birakamayanlar var.Herkesin eğlencesi kendine göre iste.

    Televizyon kanallari,spor kulüpleri,sanatcilar dünyayı yiyor ama olay kisisellesince isler baska oluyor insanlar böyle konular açıyor

    Dediklerine hak verdiğim kısımlar var ama elestirme biçimin yanlış.Ona bakarsan paraya paraya demeyen sanatcilarda sadece bi müzik eşliğinde normal konuşuyorlar

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptıkları iş güzel, elbette bir karşılığının olması lazım ama hiç onaylamadığım konu şu ki: Bu insanlar bağış adı altında sağladıkları para transferinin çoğu 15 yaşından küçük çocukların üzerinden yürütüyor yani bu bağışçılar hep küçük insanlar. Paralarını daha tanımadıkları insanlara bağış adı altında vermeleri çok zoruma gidiyor ve uzuluyorum da. Çoğu da zaten dilencinin teki olmuş, bir baltaya sap olamamış insanlar. İstisnalar olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zafer Korkmaz

    Ben sadece abone oluyorum daha bağış atmadım

    5$ veriyorum her ay 2.5$ yayıncıya gidiyor karşılığında beni 30 gün boyunca eğlendiriyor. Çok büyük bir ücret değil sinemadan daha keyif alıyorum.

    Tabi 100 - 1000 TL gibi büyük rakamları sürekli gönderenler sinir bozucu özellikle öğrenciyim abi param yok bu son param al bağış diyerek atılan bağışlar beni deli ediyor. Benim param var 5$ verebiliyorum aylık çok değil benim için ama gidip 1000TL atmam.

    Abone olcaksanız Videoyun gibi bir kanala olabilirsiniz.

    Abone olma ile takip etmek arasında ne fark var? Takip edince de yayını izleyebiliyorsun?




  • Kufur etmeyen bir kac yayinci var gerisi Ana baci duzgidiyor.

    Ergen topluluk da bunlarla orgazm oluyor.

    İzlenecekse adam gibi yayin yapanlar izlensin.

    Bazen edilen kufur veya muhabbet cidden igrenc bir hal aliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para göndermekle alakalı sıkıntı yok ama çocukların bu durumun merkezinde olması ciddi problem.



    Özellikle CSGO , LOL ve Dota yayınlarında bahis siteleri özendirliyor ve alalen kumar oynanıyor . Bunu çocukların izlemesi ve bu şekilde para kazanabilceğine inanması çok büyük tehlike.



    Örneğin:

    https://youtu.be/PVKFsYLdH78





    Ulu orta rulet oynanıyor ve çocuklar ekran başında ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kral_Jumong K kullanıcısına yanıt
    5 doların tamamı yayıncıya gidiyor mu sanıyorsun sen
  • İsteyen istediği kadar atar ben işin orasında değilim, kişinin kendisini bağlar. Fakat benim anlamadığım konu devlet bizim maaşımızın yarısını vergi adı altında kesiyor. Şimdi bu adamlar ise bağış adı altında binlerce lira topluyor. Bu paraların kaydı kuydu yok mu? Doğrudan cukka cep mi yapılıyor? Eğer öyleyse bu işin içinde çok büyük usulsüzlük var.
  • Oyunu onlar oynuyor neden para vereyimki diyen arkadaşlara hitaben söylüyorum; Futboluda futbolcular oynuyor ama televizyondan veya canlı canlı izlemek için deli gibi paralar döküyorsunuz ya ?
    Gidin yayıncılara bağış atın demiyorum. Ama bir insan 1 yıldır izlediği ve keyif aldığı yayıncıya sırf destek amaçlı bağış atabilir bunda garip birşey yok. Tabii anasından babasından gizli paralar yollayan ufak çocukları kast etmiyorum.
    Yayıncıların kazançlarıyla alakalı merak edilen şeyler olmuş kısaca açıklayayım. Youtube ve Twitch sektörü ile yakından ilgilenmiş biri olarak şunu diyebilirimki her akşam yayın açan ve 3 bin üstü izlenen yayıncıların çoğu aylık 10-15 Bin TL kazanabiliyorlar. Abonelik ücretleri, bağışlar, Twitch reklamları ve yayıncıların sponsorları gibi birçok gelir kaynakları var. Hak ediyorlar mı? Prim yapmadan bulunduğu konuma gelmeyi başaran yayıncı bana kalırsa kesinlikle hak ediyor çünkü bu iş dışarıdan göründüğü kadar kolay değil. Ha ona buna sataşıp, ana bacı küfür edip veya kadın yayıncıysa orasını burasını açıp 10 bin izleniyorsa bence hak etmiyor. Birde vergi işini soranlar olmuş. Twitch vergi kesiyor arkadaşlar merak etmeyin. Ayrıca Youtube'da kesiyor. Kendimden biliyorum geçen ay ki kazancımın %28'ini Youtube vergi diyerek kesti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F E K E L İ -- 12 Eylül 2017; 10:28:26 >




  • Thrashbringer kullanıcısına yanıt
    Çeyreği gitse iyi para. Sponsoru onu bunu saymıyorum

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.