Şimdi Ara

Twelve Minutes {PC ANA KONU} {Çıktı/2021} {Türkçe} (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 3 ay
  • Cevaplayan Üyeler 17
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 9
  • Ortalama Mesaj Aralığı 17 gün 5 saat 10 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 1
  • Favoriye Eklediklerim 1
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • Hudson51 (9 mesaj) Fulton (3 mesaj) TORU-NAGA (2 mesaj) Dante (2 mesaj) XanthiN (2 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (22 mesaj) Mobil (3 mesaj) Mini (2 mesaj) (4 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Ben de bitirdim bugün ve bitirdiğimi anlamadım, öyle de garip bir oyun. Loop fikri güzel ama oynanışta çok çabuk bayıyor. Hikaye ve twistler pek de heyecan vermedi. Oyuncu kadrosunda en çok Daisy Ridley'yi beğendim ama hiçbiri öyle müthiş bir iş çıkarmamış. Ayrıca diğer sonları görmek için oyunun farklı farklı noktalarından başlamak gerekmesi bayağı gerizekalıca olmuş. En çok beklediğim indielerden biriydi ama beklediğimi kesinlikle değmedi.

• çok beğendim.

IMDb
    Source Code (2011) - IMDb
    https://www.imdb.com/title/tt0945513/

hatırlattı

• Kirazoğlu video yapmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 26 Ağustos 2021; 12:40:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun Metacritic puanları da oturunca konuya ekledim  

• Steam de ki fiyatı an itibari ile 44 TL den 70 TL bandına çekilmiş. 44 TL den arkadaşlar tam hak ettiği fiyatı vermişlerdi, onlara da iyi oyunlar diliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 27 Ağustos 2021; 20:54:54 >
  • Oynayacağım bir oyun değil, en fazla bir süre izlerim şu tarz videolardan, o kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Kirazoğlu video yapmış

oyunun 2 sonunu tamamladım. diğer sonları da trophy için youtubedan bakarak tamamladım. enis kirazoğlunun videosunda belirttiği gibi aklınıza gelen bir şeyi denemek için aynı aşamaları tekrar etmek kısa bir süre sonra sıkıyor insanı. belli sahnelerden sonra geriye sarma özelliği olsa ve aklımıza gelen diğer şeyleri deneyebilsek çok daha iyi olabilirmiş oyun. muhtemelen oynanış süresini uzatabilmek için bu şekilde bırakmışlar. benim notum 59/100.

• Uzun zamandır oynadığım en iyi oyunlardan biri oldu benim için, film gibiydi sanki herşey.Seslendirme cok iyiydi basta bunu belirtmem Türkçe altyazı olması da olay örgüsünü daha iyi anlamak icin cok guzel olmus. Same day loop olayi cogu kisiyi sıkmış olmasina karsin bence olmasi gerektigi gibiydi cunku oyun ayni gunu surekli yasamak uzerine kurulu, ayni seyleri sürekli yapmamak tamamen size bağlı :)

Oyundaki bilinmezligi cozmeye calisirken o zaman baskisini kendinizde hissediyorsunuz ve hikayenin aslını ogrendikce oyun daha cok icine cekmeye basliyor.

Groundhog Day filmine yapilan gonderme de hoş bir detaydi :)

Ben herkesin bu oyunu denemesini tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık bitsin ve nasıl bitiyor diyerek 2-3 video izledim. Bebek elbisesini biri başka yerde biri bir süre sonra çıkartıp veriyor. Ama ben çıkartıp veremiyorum. Soru sorma ekranı çıkıyor. Daha ne eksik varsa artık anlamadım. Videolardaki konuşmalar da aynı akıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.