< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 3 Haziran 2025; 23:33:20 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
TV'yi açıp filmi ortasından itibaren izlemek (23:30 film başlıyo izleyin)

-
-
çogu filmi zaten geçire geçire izliodum ben tabi 10 sene önce 10 senedir film izlemedim nerdeyse
-
Bazen tv'de denk gelip yarısından baktığım oluyor ama genel olarak baştan sona izlemeyi severim filmleri.
Zaten çok film de izlemem. Bir film vardı mesela merak ettiğim, iki haftadır zaman ayırıp da izlemedim.
-
Denizin Ortasında filmi bu gece 23:30'da Beyaz TV'de tekrar yayınlanacak. izleyerek uyumak güzel olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam sarmistir filmin sonu gelir
işte ben izlerken baktım bitmesine 20 dakka var. kapattım, başını izlemeden sonunu görmeyeyim diye. 19:30'da başlamış film, 21:30'da diğer film başladı. şimdi 23:30'da bu film tekrar başlayacak. başını izliyim bakalım
asla benlik değil filmler/ dizileri dakikası dakikasına izlerim yanımda biri mi çağırdı geriye sarar olduğum yerden devam ederim tekrar yani hiçbir zerresini kaçırmıyorum evet çok saçma tv de izlemem dizi orası ayrı ama
-
Senin gibi bir muhalifin, yandaşların yandaşı beyaz tv yi hala daha kanal listesinde tututp bir de adamdan sayıp izleyicisi olması şaşırttı ve bu nasıl bir çelişkidir sorusunu akıllara getirdi.. Qılıjdaroğlu fanı olan gıllı forum üyesi de muhalif amma o da NTV izlyerek sayısız çelişkilerinden örnekler sunuyor herkeşlere....
-
film başlıyo
film güzel beyler izleyin Beyaz TV
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X