Şimdi Ara

TV ye 5+1 nasıl bağlayabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar x540 logitech 5+1 ses sistemim var. bunu tv ye bağlamak istiyorum. Hoparlörde resimlerde görüldüğü gibi 3 tane çıkış var fakat tv de bunlara uygun giriş yok. Bu ses sistemini tv de kullanmanın bir yolu varmıdır ? herhangi bir çevirici kablo yada farklı bir yöntem ??

TV ye 5+1 nasıl bağlayabilirimTV ye 5+1 nasıl bağlayabilirimTV ye 5+1 nasıl bağlayabilirimTV ye 5+1 nasıl bağlayabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kobrakai -- 28 Nisan 2018; 18:42:26 >

• Bu tarz dönüştürme kabloları vardı araştırma yapmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Projeksiyona Philips 5+1 bağlamam gerekiyordu. Aynı şekilde 3 jack var bende de. O yüzden çinden aşağıdaki kabloyu sipariş ettim. (Hdmi L dirsek vs. audio L dirsek gibi ufak tefek ürünlerde ekleyerek toptan bütün kablo ve aparat siparişlerini geçtim) Sende bu şekilde yapabilirsin. TR de tek kabloya vereceğin parayla ufak tefek parçaların hepsini alırsın topluca.

• quote:

Orijinalden alıntı: I_can

Projeksiyona Philips 5+1 bağlamam gerekiyordu. Aynı şekilde 3 jack var bende de. O yüzden çinden aşağıdaki kabloyu sipariş ettim. (Hdmi L dirsek vs. audio L dirsek gibi ufak tefek ürünlerde ekleyerek toptan bütün kablo ve aparat siparişlerini geçtim) Sende bu şekilde yapabilirsin. TR de tek kabloya vereceğin parayla ufak tefek parçaların hepsini alırsın topluca.

tv de aux girişi bulunmuyor ama. buda işimi görmez sanırım

• http://www.ereyon.com.tr/urun/playvision-hda-51a-digital-sound-decoder.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Roksan Kandy 2 Stereo Amfi, Project Debut Carbon Esprit SB Pikap, Ortofon M2 Red iğne, Pi 3, SMSL M8 dac, Black Rhodium Jive hoparlor kablosu,
    Projeksiyon: Benq W2700
    PC: Aerocool DS Cube, High Power Astro Lite750w 80Plus Gold, Ryzen 5 3600, Asrock B450m Pro4, 16gb ram, Asus Dual-RX 580, SanDisk Extreme Pro 1TB M.2 NVMe SSD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc ye 2 monitör 1 tv bağlamak
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.