Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
88.083
Cevap
1.335
Favori
4.692.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Öncelikle dallas adlı kullanıcıyla mesajımı söyleyeyim.karşımda 1000 sayfalık konunun 500ünde insanları kücük gören,okusaydın yapsaydın etseydin,son sayfalardan başladın,neden hepsini okumuyorsunuz,anlamıyorsunuz bilmiyorsunuz.vs mesajlar atarak kendini avatarının rütbesine fazlasıyla kaptıran bir forum üyesi,benle de alay geçmeye çalıştığını zannedip kendi kuyusuna düştü.1000 sayfayı nası tek tek okumasını bekliyorsunuz forumdaki yeni dostlarımızın anlamadım zaten.Allah bozmasın acayip memnunum 55mu 8000 den.iyiki mu 9000 almamışım.Ama eminim ki sen ve saz arkadaşın Rnn mu9000 in goruntüde takılma ve yayın problemlerinin mu8000 ile aynı olduğunu görünce ve rtings tarafından en iyi tv ler listesinde (55 inç)https://www.rtings.com/tv/reviews/best/by-size/55-inch

    mu9000 değilde 8000 olduğunu görünce veya(daha bakmamıssınızdır)http://www.hdrtvcomparison.com/samsung-mu8000-vs-mu9000-review-un55mu8000-vs-un55mu9000-un65mu8000-vs-un65mu9000-un75mu8000-vs-un75mu9000/

    İncelemesinde tek farkın sadece biraz fazla kontrast ve gloosy panel olduğunu görünce asıl keşke 700 800 tl az verip, mu8000 alıp, üstünede bi sound bar veya envai bir ürün alsaydım diyorsunuzdur.yazıma ilginiz için teşekkür ederim .iyi forumlar.



    Rnn nickli şahsa gelecek olursak,benim yazdığım mesajları alıntı yapıp kenara kıstıracağını sandın.eğer zaten ben haksız konuda ilerleyeceğimi anlasam, o mesajları siler öyle yazardım.ben şu an 1 sene boyunca bile bir modeli araştırsam herşeyini hakkında her yazılanı bilsem bile yine türk forumlarına yazar,kullananları muhatap alarak içimdeki soru işaretlerini gideririm.1 hafta araştırmışmış.sen öyle yapıp almıssın belli.az etik olup da b7v oled konusunda da yazdıklarımı atsana.1 haftadır mı araştırma yapmışım.merak etme karşında eziklediğin diğer forum üyesi arkadaşlarımız yok.mu 9000 tv dallas ve senin avukatlığını yaptığın tv.öyleki dallas kardeşimiz x900e yerine mu9000 i önerdiğini bir iki önceki sayfada söylemiştir.büyük troll.sende bu ve benzer düşüncedesin cünki 4000 küsür mesajının yarısında insanlara "bu gibiler forumda çoğalmaya başladı,cahil,13 yaşındayım.balon satıp aldım tv yi,sizinle tartışacak değilim,boş mesajlar yazmıssın,insanları yanlış yönlendiriyorsunuz.vs" başlıklı üstten görme mesajlar atarak rütbe ve çevre kasmaya çalışan, kendi kullandıgı ürün eleştirilince aslan kesilen,ve yukarda benim mesajımı bile google translateden çevirmiş gibi tersten anlayan birisin.o konuyla alakasız dediğin(motion,gray-black uniform.sound)ölçümlerini göstermemin sebebi senin şaheser mu9000 tv ni eziklemek için değildi.%0.4 olarak gösterdiğin sana göre büyük kontrast farkının yanında,o halde bu (motion,gray,black sound)yüzdelerininde ölçüt alınacağını,ama aslında gerçekte ne kontrastın ne de benim alakasız yazdıklarımın çok bariz bir üstünlük olarak görülemeyeceğini sadece net farkın gloosy panel olduğunu sana göstermek istemiştim.ama sen yine her zamanki gibi kenara kısılınca"kücük gören rütbeli kelimeleri" saydırmıssın.bide demissinki en çok buna kızdım."o zaman insanlar keriz mu9000 alıyorlar samsung bizi avlıyor"

    O halde bana 2016 ks serisinin ıstılmış hali 2017 Qled lerin 8 bin 10 bine satılmasını açıkla.samsung türkiye supervizorumüsün? Ya da 2016 ks8000 in Qledden ve ks 9500 den daha iyi oldugunu, ama birinin 4 bin bandında birinin 8 9 10 bin bandında olmasını acıkla.madem samsung çok adaletli fiyat politikası izliyor.gidip Qled alsaydın.aynı şekil panel ve içeriği aynı,sadece ses ve dizayn farkından dolayı e7 b7 oled arasında 3.4 bin fark olmasını bana Allah aşkına açıkla.ama açıklama gereği duymazsın.çunki alısmissın insanları geçiştirici alaycı anlayışsız mesajlarla kâale almamaya.kendin de mesajının sonunda belirtmişsin.senin işin bu değil.o halde senin işin belli.

    Rütbe kasan avatar.

    Bu arada çocukluğundan beri en büyük hobisi teknoloji olan,sınav gecesinde bile telefon,tv review lerini izleyip ff le dersten kalan hatta mu8000 i bile sırf risk olduğu halde mağazadan alıp evde kendi kuran birine karşı öyle 1 haftalık araştırmış gelmişmiş vs.konuşma.böyle rezil olursun sert tosladığın taşlarımda.

    Iyi forumlar.iyi geceler.☺

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burdaki linkten bile insanlar belli tvlerde fikir sahibi olur.Adamlar ne güzel puanlar vermişler. Herşeyde olduğu gibi tv almada bile sorumluluğu başkalarına atıyoruz.Forum tavsiyeden ziyade bu gibi linkler için var.İnanın 1 saatinizi almaz araştırmak. Burda dikkat ettim ilk sıralarda neden samsunglar yok. lg ve sony var.(özellikle büyük ekranlarda)
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    tamam şampiyon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iyi forumlar,10 gün içerisin bir Tv almam lazım araştırmalarım sonucu,bütçeme en uygun olarak 3.150 tl gibi bir fiyata Samsung 49mu7400 düşünüyorum,düşünceleriniz neler bu fiyata daha iyisini alabilirmiyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Whowerts kullanıcısına yanıt
    Ben dallas ve rnn yi ayırıyorum zira dallas hem ukala hem de zaman zaman tanımadığı paneller hakkında kağıt üzerinden konuştu sanıyorum satış odaklı sen al git fazla burayı meşgul etme der gibi RNn de saygı dışı şahsıma bir yorum görmedim neyse ,



    Asil mesele ks 8500 un mesela qled diye acayip bi fiyata kaktirlmasi açıkça ben ks 8500 un netliginde bir tv az görmüştüm açıkça cokk bilgim olmadığından paylaşmadım şu söylendi bu seride arka kapak tv çalıştıktan diyelim 1 ay sonra atıyor vidalı yapılmamış diye ama velakin firmaların bu uyduruk politikaları ve geliştirecek bir şeyleri kalmadığından her yıl ayni paneli hatta daha kötüsünü

    Ku yerine mu uh yerine uj , ua yerine ub sonrada ud diyerek satmaları belki 5 yıl önce bir bravia sony de blu ray görüntü izlemiştim şimdi ki pek çok 4k ya 5 çeker bence bu satış odaklı abi biraz da bu konulara deginse millet bilgilenir ama sen almaya değil konuşmaya gelirsen şöyle bir öte dur der bi de bilip bilmeden de konuşur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Not , bedava peynir fare kapanında olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar. Guzel haftalar olsun herkese.



    Vatan da teşhir ürünü 55 inch ks9500 var ve fiyati da teşhir olduğu için 6000 e düşmüş. Yaklaşık 4 5 aydir araştırıyorum tv isini. Aslında samsung oled çıkarırsa diye beklemeye karar vermiştim ve fakat evlenince hanim evde tv siz olmaz vs muhabbetlerinden sikildigimdan artik almaya karar verdim.



    Daha önceki incelenelerime dayanarak (magaza da urunleri izleme deneme.incelemesinden bahsediyorum) ks serisinin hem ses hem hız hem de teknoloji olarak iyi bir seri oldugu kanaati oluşmuştu bende hali hazırda.

    Aslında bütçemi aşıyor rakam ama almışken iyi bir teknoloji olsun istediğimden zorlayacağım.



    Sorularıma gelince forumda bütün ks9500 le alakali yorumları ( butun konulardaki kişi yorumlarını) ve hatta yabancı sitelerde ve google da baya bir gezinmeye rağmen cokta ayrıntılı bir kullanıcı yorumu en azından mu serisi kadar.bulamadim. bunu da tv nin çoğunlukla sorunsuz ya da.az sorunlu olmasına yordum.



    Bu yüzden son bir kez de yazarak sizlere danışma ihtiyacı hissettim.



    Sizce doğru tv midir 55 ks9500 ?



    Ve asil soru şu ki hic led tv vs kullanmadım. Evleninceye kadar tv ihtiyacım olmadi hep telefon laptop vs daha kullanışlı gelmişti o yuzden tv ayarları.denemeleri konusunda.cok bilinçsizim



    Mağaza da ürünü incelerken ( teşhir.urunu olmasi hasebiyle.soruyorum) nelere dikkat etmem lazim)



    Ayrıntılı ve bir cahile.anlatir gibi sabırla anlatiminizdan dolayı şimdiden cok teşekkür ederim.



    Bu arada marka olarak samsung da kararliyim ama.ayni fiyatlarda başka önerilere sebepleriyle birlikte açığım.



    Iyi haftalar cumleten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BySU -- 4 Aralık 2017; 10:19:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • slm arkadaslar panllerı tartısacagımıza bence onerılere dewam edın ısteyen ısteıdıgnı dıkkate alır yanı tv alır bakıyorum form son gunlerde alakasız bı hal aldı --- benım gıbı dusunen arkadaslarda vardır hepınız bılgınızı paylasın zaten kımsenın cebınden para cıkmıyor begnemeyenlerde tv aldım olumsuzluklarını anlatsınlar lakın oda olumsuz yorum yok ... ııy bır hafta dılıyorum hayrlı ısler herkeze ...
  • 1 aydır tv bakıyorum ve buradaki sayfaların çoğunu okudum.Samsung önerilerinden baygınlık geldi artık. Burada kendini üstad olarak gören adamların üst tavırları , herkesin kendi aldığı tv'yi öne çıkarma çabası gerçekten dışarıdan komik gözüküyor.
    Samsung istemeyen adama zorla Samsung tv sattıracaklar, almayanı da aptallıkla, kerizlikle suçlayacaklar. ne güzel iş ya?

    Üyelerden birisi Philips ambilight önerisi istiyor, hoşuna gitmiş görüntüsü , evde sadece tv seyredilecek, yok o tv'ye para vermek için aptal olmak lazım , paranız çokmuş vb vb. Kardeşim anlamadığınız bir nokta var.Tv'den aldığın hazzı ambilight arttırıyorsa sen o kişiyi bunu tercih ettiği için suçlayamazsın.
    Benim için de ambilight bambaşka bir dünya.Ne seyrediyorsan seyret ,seyrettiğin her şeye derinlik veriyor ve bence bu simsiyah sahnelerin simsiyah gözükmesinden daha keyif veriyor.

    Buradaki "üstad" arkadaşlara sorsan kendi tvlerinde sorun bile yoktur. Girin bakın ilgili Tv'nin başlıklarına oradaki problemler burada yazılmaz ama diğer markaların tüm konularını takip ederler.Sony forumunu takip edip sorun gördüğünde, "sony tvlerde sorunlar çoğalmış , samsung öneririm " derler. " al başın ağrımaz , fırsatı kaçırmayın vb vb. "

    Sadece buradaki arkadaşların Samsung fanlığından dolayı Samsung dışındaki her türlü tv'yi araştırıyorum.Halihazırda kullandığım tv'yi albani hocam önermişti.+ ve - leriyle beraber uzun uzun yazmıştı. Sorunsuz senelerdir kullanıyorum.

    Umarım herkes bu olgunluğa erişir.

    İyi forumlar herkese.




  • dr.pupa kullanıcısına yanıt
    Zamanında klima forumu da öyleydi hocam. Bir kaç kişi var buralarda hep böyle. Ya ticari yada psikolojik hastalık olarak görüyorum ben. birkaç ay önce vestel nasıl dedim kimseden ses çıkmadı. Önüne gelene samsung. Tamam evde samsung çam.mak. buzdolabı telefon kullanıyor olabilirim de bu kadar da marka fanatikliği olmaz ki kardeşim. Hasta ruhluyuz valla.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dr.pupa

    1 aydır tv bakıyorum ve buradaki sayfaların çoğunu okudum.Samsung önerilerinden baygınlık geldi artık. Burada kendini üstad olarak gören adamların üst tavırları , herkesin kendi aldığı tv'yi öne çıkarma çabası gerçekten dışarıdan komik gözüküyor.
    Samsung istemeyen adama zorla Samsung tv sattıracaklar, almayanı da aptallıkla, kerizlikle suçlayacaklar. ne güzel iş ya?

    Üyelerden birisi Philips ambilight önerisi istiyor, hoşuna gitmiş görüntüsü , evde sadece tv seyredilecek, yok o tv'ye para vermek için aptal olmak lazım , paranız çokmuş vb vb. Kardeşim anlamadığınız bir nokta var.Tv'den aldığın hazzı ambilight arttırıyorsa sen o kişiyi bunu tercih ettiği için suçlayamazsın.
    Benim için de ambilight bambaşka bir dünya.Ne seyrediyorsan seyret ,seyrettiğin her şeye derinlik veriyor ve bence bu simsiyah sahnelerin simsiyah gözükmesinden daha keyif veriyor.

    Buradaki "üstad" arkadaşlara sorsan kendi tvlerinde sorun bile yoktur. Girin bakın ilgili Tv'nin başlıklarına oradaki problemler burada yazılmaz ama diğer markaların tüm konularını takip ederler.Sony forumunu takip edip sorun gördüğünde, "sony tvlerde sorunlar çoğalmış , samsung öneririm " derler. " al başın ağrımaz , fırsatı kaçırmayın vb vb. "

    Sadece buradaki arkadaşların Samsung fanlığından dolayı Samsung dışındaki her türlü tv'yi araştırıyorum.Halihazırda kullandığım tv'yi albani hocam önermişti.+ ve - leriyle beraber uzun uzun yazmıştı. Sorunsuz senelerdir kullanıyorum.

    Umarım herkes bu olgunluğa erişir.

    İyi forumlar herkese.





    Hay gözünü seveyim, aklımı okumuşun hocam. Zekadanda dem vuruyorlar ama karşısındaki doktormu, avukatmı bilmezler.




  • Konuyu başından beri takip ediyorum,konuyu açan destek veren arkadaşların yorumlarına eleştirilerin çoğuna katılmıyorum,bu arkadaşlar kendi kriterlerine göre tavsiyelerde bulunuyorlar siz bu kriterlere katılmayabilirsiniz buna kimsenin bir şey demeye hakkı olmaz eleştirdiğiniz arkadaşların öneri isteyen forumdaşın bütçesine göre tavsiyede bulunduğuna defalarca okudum,gördüm bende bakıyorum bütçeme uygun kendi belirlediğim kriterlere uygun tv onların önerileri ve kendi incelemelerim sonucu aşşağı yukarı belirledim,tek eksik bütçem Herkes fikrini söylemeli bu konuda BİLGİSİ olan (benim gibi 3-5 sayfa okuyup,2-3 bağlantıdaki bilgileri okuyup ahkâm kesmemeli) paylaşmalı saygılı olmak koşulu ile tartışılmalı...




  • Arkadaşlar yukarıda yazdım ama yardımcı olan çıkmadı samsung49mu7400 hakkında düşünceleriniz nedir alınabilecek bir tv mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeye rağmen DH forumu ve bütün arkadaşları (farkındalık oluşturdukları için ) seviyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ezimuse

    Zamanında klima forumu da öyleydi hocam. Bir kaç kişi var buralarda hep böyle. Ya ticari yada psikolojik hastalık olarak görüyorum ben. birkaç ay önce vestel nasıl dedim kimseden ses çıkmadı. Önüne gelene samsung. Tamam evde samsung çam.mak. buzdolabı telefon kullanıyor olabilirim de bu kadar da marka fanatikliği olmaz ki kardeşim. Hasta ruhluyuz valla.

    Ben zamanında o şahısları Türk hekimlerine havale etmiştim 🤣🤣

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BySU

    Selamlar. Guzel haftalar olsun herkese.



    Vatan da teşhir ürünü 55 inch ks9500 var ve fiyati da teşhir olduğu için 6000 e düşmüş. Yaklaşık 4 5 aydir araştırıyorum tv isini. Aslında samsung oled çıkarırsa diye beklemeye karar vermiştim ve fakat evlenince hanim evde tv siz olmaz vs muhabbetlerinden sikildigimdan artik almaya karar verdim.



    Daha önceki incelenelerime dayanarak (magaza da urunleri izleme deneme.incelemesinden bahsediyorum) ks serisinin hem ses hem hız hem de teknoloji olarak iyi bir seri oldugu kanaati oluşmuştu bende hali hazırda.

    Aslında bütçemi aşıyor rakam ama almışken iyi bir teknoloji olsun istediğimden zorlayacağım.



    Sorularıma gelince forumda bütün ks9500 le alakali yorumları ( butun konulardaki kişi yorumlarını) ve hatta yabancı sitelerde ve google da baya bir gezinmeye rağmen cokta ayrıntılı bir kullanıcı yorumu en azından mu serisi kadar.bulamadim. bunu da tv nin çoğunlukla sorunsuz ya da.az sorunlu olmasına yordum.



    Bu yüzden son bir kez de yazarak sizlere danışma ihtiyacı hissettim.



    Sizce doğru tv midir 55 ks9500 ?



    Ve asil soru şu ki hic led tv vs kullanmadım. Evleninceye kadar tv ihtiyacım olmadi hep telefon laptop vs daha kullanışlı gelmişti o yuzden tv ayarları.denemeleri konusunda.cok bilinçsizim



    Mağaza da ürünü incelerken ( teşhir.urunu olmasi hasebiyle.soruyorum) nelere dikkat etmem lazim)



    Ayrıntılı ve bir cahile.anlatir gibi sabırla anlatiminizdan dolayı şimdiden cok teşekkür ederim.



    Bu arada marka olarak samsung da kararliyim ama.ayni fiyatlarda başka önerilere sebepleriyle birlikte açığım.



    Iyi haftalar cumleten

    tartışmalardan bizim soru da arada kaynadı (= yok mu fikir ve öneri verebilecek olan?




  • samsung tv lerdeki tizen işletim sistemi androidlere göre daha iyi kullanılabilirlik saglamıyor mu arkadaşlar
    ben bunu çok yerde okudum bu da bence çok önemli tv boxlarla ıvır zıvırla uğraşmaktansa
  • dr.pupa kullanıcısına yanıt
    sizin gibilerde arttı son günlerde normalde sesi çıkmayıp fırsat bekleyenler en küçük fırsatta hemen başlıyorlar böyle destan yazmaya önceden içinde ukte kalan varsada fırsatını bekliyor biri bişey yazsada bende beğensem diye burda kimse kendini üstad olarak görmüyor siz insanlara yapıştıracak sıfat arıyorsunuz onun üzerinden üstü kapalı kafanıza göre dalga geçiyorsunuz hakaret ediyorsunuz ayrıca sizin kişisel zevkiniz kimseyi ilgilendirmez kim neyi seviyorsa gider onu alır burda kimse kimseye zorla tv aldırmıyor kafasına silah dayayıp yok amblightmış oymuş buymuş hikaye yani..birde samsung fanlığı diye tutturan piyasada şuan va panel olup işletim sistemi sıkıntısız olan alınacak tv leri samsung yapıyor gidin adamlara kızın diyin ki siz nasıl alınacak tv yaparsınız herkes samsung alıyor herkes samsung öneriyor sonra philipse sony e gidin berbat işletim sistemleri için teşekkür edin hatta philipse ekstradan banding sızma sorunları içinde teşekkür edin burda sayfalarca sony tv ler önerilmiş ama işinize gelmediği amacnız farklı olduğu için onlardan bahsetmezsiniz..ya bişeyleri yazmak için yazmayın allah aşkına sinek küçük mide bulandırır hesabı sizinkide öyle başka bişey değil herkes bahsettiğin olgunluğa erişmeden önce sen ilk önce bi kendine bak




  • BayburtluCamper-35 B kullanıcısına yanıt
    biri akıyor diğerinde ne zaman ne olacağı belli değil :)
  • BySU B kullanıcısına yanıt
    şuan o tv ayarında tvler 8-10 bine satılıyor 6000 çok iyi fiyat ama teşhir olunca insan biraz tereddüt ediyor..siyah performansı kontrastı resim kalitesi renkleri sdr hdr parlaklığı hepsi şuanki tv lerden hala daha iyi zaten bu seneki qled modeller para etmez mu9000 bile genel anlamda onların önünde geçen seneki ks modellerin yerine qled diye bişey uydurdular bu sene o tv lere 8-10 bin verileceğine bu tv 6000 alınır bence..
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.