Bildirim
Tv tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
samsungun özellikle bu modelinde ışık sızması gibi şikayetler oluyor bildiğim kadarı ile bence aynı paraya panasonic dt serisi alınabilir -
Onu bilmiyordum yanlız bunda ki uzaktan sesli komutla tv yönetme olayı filan çok hoşuma gitti teknosa da test ettim ancak dediğin gibi birşey varsa kötü dt serisinden tavsiye edebiliceğin bir model var mı? -
Sony
Panasonic
Philip
bu markalar kendini belli etmiştir.Samsungda görsellik önemli bana göre.46,50 inc Philip yada sony öneririm panasonic plazmalarda olabilir.1,500 den fazla tv ye baglanmaz bunuda unutma -
Bugün biraz daha araştırdım tv larıda samsung alıcam gibi duruyor. Smart tv de adamlar aşmış olayı teknosada kampanya var alsam mı acaba 46" 1799'a düşmüş çok mu para dersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: icelik
Bugün biraz daha araştırdım tv larıda samsung alıcam gibi duruyor. Smart tv de adamlar aşmış olayı teknosada kampanya var alsam mı acaba 46" 1799'a düşmüş çok mu para dersiniz?
Teknosa yı baz alma.
Kliksa.com,Vatan pc ye bak ortalama fikir yürüt
Teknosa genelde pahalıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X