Slm arkadaşlar. 2000 TL kadar bütçem var, LED tv almak istiyorum. İstediğim özellikler ise şu şekilde; 1-40'-42' arasında olabılır. 2-MKV ve DTS formatlarında sorunsuz desteklemelı. 3-Harıcı dısk secmemelı. 4-3d olup olmaması onemlı degıl.
Bu fıyat aralıgında fıyat performansı ıyı olan model onerırsenız sevınırım.
DTS yi zorunlu tutuyorsan Samsung harici şansın zaten yok, D5xxx serisine bakabilirsin. 3D istiyorsan D6xxx serisi var ama 3D olarak D7000 almıyorsan bir anlamı yok, D7xxx den öncesi 3D yi Full HD vermiyor.
DTS yi başka şekilde hallederim diyorsan 3D istemiyorsan Panasonic GW30, 3D istiyorsan FPR gözlük kullanan LG LW4/5 olur.
Oncelıkle cevabınız ıcın tsk ederım, dts kesın desteklemelı cunku ht baglıyacam ve elımdekı butun fıılmlerın ses formatı dts.D5000-D5500 serısıne baktım sımdı, bunlarda 50 hz, yazılımla 100 hz cıkıyormus. Bunun ne tur sıkıntıları olabılır, almısken en az gercek 100 hzlık bı urun daha ıyı olmazmı dıye dusunuyorum sımdı. D6000 paralel ıthalat alsak ne tur aksaklıklar ortaya cıkabılır, ıstanbulbılısım eskıden paralel ithalat satıyodu sımdı durum nasıldır?
Home Theater bağlayacaksan TV de DTS lisansı olmasına gerek yok. HT DTS desteklediği sürece bir tane media player alıp (100TL den başlar fiyatları) hem istediğin her MKV yi sorunsuz oynatırsın (TV dahili playerları bazı high profile MKV leri okumazlar) hem de DTS leri optik kablo kullanarak iletebilirsin. Dediğim gibi o fiyata Panasonic GW30 ya da LG LW5500 alırsan çok daha mantıklı seçimler olur. Birinden çok iyi siyah, diğerinden çok iyi 3D performansı alırsın. Markaya bağlı kalmazsın bu şekilde.
İB paralel satıyor halen, klasik paralel sıkıntıları olabilir ama bu şansa bağlı tamamen. Yine de haftasonu kampanyaları takip edersen teknomarketlerde TR garantili ürünler neredeyse yan ithalat fiyatlarına düşüyor.
quote:
Orijinalden alıntı: techraven
Home Theater bağlayacaksan TV de DTS lisansı olmasına gerek yok. HT DTS desteklediği sürece bir tane media player alıp (100TL den başlar fiyatları) hem istediğin her MKV yi sorunsuz oynatırsın (TV dahili playerları bazı high profile MKV leri okumazlar) hem de DTS leri optik kablo kullanarak iletebilirsin. Dediğim gibi o fiyata Panasonic GW30 ya da LG LW5500 alırsan çok daha mantıklı seçimler olur. Birinden çok iyi siyah, diğerinden çok iyi 3D performansı alırsın. Markaya bağlı kalmazsın bu şekilde.
İB paralel satıyor halen, klasik paralel sıkıntıları olabilir ama bu şansa bağlı tamamen. Yine de haftasonu kampanyaları takip edersen teknomarketlerde TR garantili ürünler neredeyse yan ithalat fiyatlarına düşüyor.
Anladım hocam, harıcı medya oynatıcılardan kalıtelı bısey almaya kalktıgın vakıt wd alyıım dıyosun oda 300 lıra para tutuyor hemde fazladan yer kaplaması ve fazladan kumanda olayından dolayı o secenegı rafa kaldırmıstım. Bugun yerel lcd satan dukkanda gezerken 46c650 modelını gorduk arkadasla. c650 zaten 2 seneye askın kullanıyoduk ve cok memnunuz, sımdı led alalım dıyoduk ama yıne nasıp lcd ımıs, velhasılkelam almıs bulunduk 46c650 modelını 1775 lıraya 12 taksıt.Tskler yardımların ıcın tekraren :)
Arkadaşlar geçenlerde ürünü aldım ama buraya yazmaya fırsat bulamadım; mağazaları gezerken Samsung 46C650 modelıne denk geldım, 1750 lıra gıbı uygun fıyatlada verınce hemen aldık, bu modelın 40 ınch olanı vardı sımdı 46sı oldu :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme