Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3415. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dagcikartal , dagcikartal Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
88.050
Cevap
1.333
Favori
4.691.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34133414341534163417
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TheContact kullanıcısına yanıt

    tizen ile android arasında uçurum yok. Eğer geliştirici değilseniz tizende fazlası ile iş görür.

  • TheContact kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 aydır 55XH9096 kullanıyorum. Tv nin kendi uydu alıcısında göz kırpma olduğuna dair şikayetler oluyor ama ben harici uydu alıcısı kullandığım için öyle bir şeye rastlamadım. PlayStation 4 Pro ile 4K deneyimi gayet yerinde ve sağlam. Yani oyunlarda bulanıklık falan yok kullanmadan nasıl diyorlar anlamadım. Görüntü tertemiz ve kaliteli. Maç yayınları güzel, yeşillerde titreme olmuyor. Kaldı ki ekran tazeleme hızı 100hz. Hızlı sahnelerde takılma veya bulanıklaşma olmuyor. HDMI 2.1 mevcut. Tv nin kendi hoparlörü çok yeterli değil, fakat ben ses sistemi bağladığım için sorun olmuyor. Ekranın sağ üst sol üst sağ alt sol alt kısmının köşelerinde hafif kararma mevcut. Sanırım bu modellerin hepsinde var. Fakat öyle çok göze çarpacak kadar değil. Yani izlerken neredeyse fark edilmiyor. Dikey banding olayı çok çok az. Neredeyse farkedilmiyor. Ben de cihaz ararken Samsung ile Sony arasında kaldım. Ama Sony paneller siyah renkleri daha iyi verdiği için ve renkleri en doğal şeklinde gösterdiği için Sony aldım yine. Karar sizin, teknoloji işi biraz da şans işi. Ben Sony derim alırsınız ölü piksel çıkar. Ya da başka birisi Samsung der alırsınız on da çıkar. Ben de şükür hiç bir problem çıkmadı. Ama bahsettiğiniz Samsung modeli için de banding olayından kaynaklı aşırı şikayet ve iadeler mevcut bilginiz olsun




  • Ptolomeo kullanıcısına yanıt
    "kesinlikle" kullanmadığım bir sözcük. canlı görmekte fayda var derim ben.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar yeni bir televizyon aldım ve 1 adet ölü pixel buldum servis gittikten sonra fark ettim. Servisin yaninda baktığımda bir problem yoktu. Şuan için yasal haklarım nedir yardımcı olacak birisi var mi?

    Ayrıca ekranda ölü pixel dışında 1 adet de siyah pixel tarif ettim. Ne olduğunu bilmiyorum ama renkler değiştiğinde kendisi değişmiyor bu da mi ölü pixeldir. Ürünü kullansam problem olur mu teknik servis yarin gelip inceleyeceğim dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba, bende bir televizyon alıcam ancak 3-4 tv arasında kaldım. tavsiyeniz varsa dinlerim.

    1-lg65un7100lb

    2-iyi bir indirime girerse lgG 65NANO796(bu en iyisi gibi) veya lG 65UN8100

    2-samsung 65tu7000

    3-philips65pus7805

    lg nin kumandası ve kalitesi ön planda, samsung görüntü kalitesinde daha iyi gibi, philips ambilight özelliği çok güzel gibi ama bilemedim. uydu yayınından normal kanalar izlenecek ve arada kardeşim netflixden film dizi izleyecek. genel kullanım olacağı için ucuza vestel veya toshiba 65 inçi alıp geçsek mi bilemedim.

  • 3D, 4K, HDR bir televizyon nerden bulabilirim?


    Ayrica ssd baglayabilecegim bir 4k player tavsiyesi yapabilir misiniz?


    Evimde LG 49UB850V-zd mevcut ama ssd baglayip 4k film izleyemiyorum. Goruntuler takiliyor. Butun guncellemeleride yaptim.

  • Mediamarkt samsung para kart kampanyası ile internet alışverişinde geçerli 8% lik indirimi kombo yapmanın yolu var mıdır?
    Mağaza teslim olarak alınırsa oluyor ama ürün mağaza stoklarında yok ve kampanya için mağazanın kampanya kodunu faturaya yazması lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iris I kullanıcısına yanıt

    3d tv teknolojileri pek tutmadı ondan dolayı artık üretilmiyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun antalya 5m migros mediamrkt acilisi vardi 65tu8500 6800den satildi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noctivagant

    3d tv teknolojileri pek tutmadı ondan dolayı artık üretilmiyor.

    Peki elimde olan tv ile nasil 4k film izleyebilirim? Bir fikriniz var mi ? Lg 49UB850V-zd var su an icin. Ssd takip 4k film izlemek istiyorum ama takiliyor. Apple 4k tv alsam ona harici baglayabiliyor muyum?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,


    Detay ve teknik anlamda çok bilgim olmadığı için çok doğru bir karşılaştırma olmayabilir o nedenle herkesten anlayış göstererek cevaplamasını ve mümkünse nedenini açıklamasını rica ederim.


    65 ekran , oyun-film-netflix öncelikli kullanım için Samsung65Q80t ve LG BX65 arasında tavsiyeniz ne olur ?


    Samsung fiyat olarak daha makul , LG fiyat olarak biraz daha yukarıda kalıyor.


    Teşekkürler.

  • cfe kullanıcısına yanıt

    Bir arkadaş daha 65" tavsiyesi istemiş bilginiz olsun diye buradaki TV'yi yazayım, gittim gördüm yerinde incelemeye çalıştım.


    Görüntü kalitesi çok güzel geldi, ekran sabitken mükemmel bir görüntü kalitesi var.

    TV 50Hz olduğundan mıdır bilinmez fakat oyun için ise 50 ile 60 inanılmaz bir fark yaratıyor bence. Beni çok rahatsız etti. (Film vs izliyorsanız sizin için değiştirmez.)

    Ayrıca yazılımı önemli değil demiştim ama sizin için önemli ise bu TV'nin çok kötü yazılımı var. Hiçbir şey anlamadım ve garip bir şekilde uygulamayı bile yavaş açıyor.


    Ben hala bakmaya devam ediyorum kendim için, f/p bir model bulamadım ama eğer siz düşünüyorsanız ve oyun oynamıyorsanız bence fiyatına göre çok iyi bir ürün.

  • Ayrıca başlık açtım, pek önemsenmedi. Buraya yazayım, belki gören olur:


    Her şey eşime Just Dance isimli oyunun browser'dan oynanan versiyonunu hediye etmemle başladı. Eşim, kardeşleri, kuzenler falan derken etrafımdaki herkes oyuna bayıldı. Tek sorun, bilgisayarın olduğu odada alanımız dar. Rahat oynanmıyor. Salon daha geniş ama televizyonumuz 10 senedir falan yok. Kullanmıyoruz genel olarak. Sırf şu oyun yüzünden alalım diyoruz ilk defa. Film izlemeyi de severiz. Arada sırada izlemek için kullanabiliriz.


    Salonda televizyonun konacağı yer ile oturulan yer arası 2,5-3,0 metre civarı. Bu yüzden geniş olsun istiyoruz. Söylediğim özellikler için kullanılabilecek, en önemlisi uzun ömürlü/sorun çıkarmayacak, 150-200 arası ekran büyüklüğünde televizyon öneriniz ne olur? Boyut olarak net bir şey diyemiyorum, çünkü fiyatlar çok değişiyor sanırım. Ne kadar geniş, o kadar iyi desem cahilce olabilir. O yüzden önerinize bırakıyorum. Bütçem 9-10bin tl arası.





  • Tv'niz 4k destekli bir tv aslında ve harici disk taktığınız zamam sorunsuz çalışması gerekir. Apple 4k tv konusunda bilgim olmadığı için o konuda bir şey diyemem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, Grundig 55 GEU 7830 B 55" model TV ye bakıyorum fiyatı kampanyada 3.899 fiyatı oldukça iyi 49 inç fiyatına 55 inç diyebiliriz HB yorumlarında 66 yorumdan 4.9 puan almış ama HB yorumları boş olabiliyor bazen. Kalitesinden emin olamadım bu modeli kullanan araştıran var mı acaba? Birde hangi panel olduğu da yazmıyor başka yerlerden de bulamadım.


    https://www.hepsiburada.com/grundig-55-geu-7830-b-55-139-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000WDOD3?magaza=Grundig%20T%C3%BCrkiye





  • themfk kullanıcısına yanıt

    Merhabalar 1 yıldır regal 58 inç 4k smart tv kullanıyorum çekinerek aldım ama iyi ki almışım çok memunum hızı ekranı vs vs her şeyi çok güzel 58 ekran olmasıda diğer bir artısı şu an 4200 tl civarlarına bulunabiliyor vestel garantili daha bilindik bir cihaz şahsen ben memnun oldum sizede öneririrm samsung lg gibi firmaların 58 ekranları 8/9 bin olduğunu düşününce bence gayet iyi ps4 ile de oyunlarda hiç bir sorun yaşamadım bu arada

    ürün linkini vereyim


    https://www.hepsiburada.com/regal-58r754u-58-4k-smart-tv-p-HBV0000115QQO?magaza=YerlisiniAl&wt_gl=cpc.6807.shop.elk.tv-ssc&isFashion=true&gclid=Cj0KCQiAst2BBhDJARIsAGo2ldVkZ0zPCSIav7GhwTqSz6hSv2PUTnaDgkssj8_kAeJBI04jvA8Q7i8aArZ4EALw_wcB





  • Closer kullanıcısına yanıt
    Televizyon elime ulaştı. Gayet güzel görüntüsü var. Teknolojilerini de denedim. Gerçekten ömrünü bilemem ama parasına göre mükemmel cihaz.
  • Merhaba arkadaşlar yeni aldığım tv de ölü pixel çıktı. Ben de teknik servise durumu bildirdim onlar ise dünden bugün için gelip inceleyeceklerini söylediler. Bu sürede ürünü kullanmaya devam ediyorum. Ürünü kullanıyor olmam değişim talep etmem durumunda problem oluşturur mu? Veya is uzayip tüketici hakem heyetine giderse ürünü kullanıyor olmam sorun yaratır mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DePiedra0

    Televizyon elime ulaştı. Gayet güzel görüntüsü var. Teknolojilerini de denedim. Gerçekten ömrünü bilemem ama parasına göre mükemmel cihaz.
    Teşekkürler hocam. Ben de sipariş geçtim. Bu fiyata çok alternatif yok.
  • Merhabalar 5000 6000 bandında LG Tv almak istiyorum önerisi olan varmı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Navidres -- 26 Şubat 2021; 11:31:43 >
  • 
Sayfa: önceki 34133414341534163417
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.