Merhaba. Arkadaşlar VESTEL 65U9500 mü yoksa GRUNDİG 65 GEU 7830B mi? Bu cihazlardan özellikle Grundig Panel hakkında bilgi yok. DİREK LED mi yoksa EDGE LED mi? Bilen arkadaşar yazabilir mi lütfen??? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MakineMaden -- 26 Kasım 2020; 23:21:55 > |
...Yanlış anlaşılma oldu. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedamed -- 26 Kasım 2020; 23:58:7 > |
arkadaş millet 7 bin 8 bin tl televizyon alıyor neden fiyatlar bu kadar artımı cidden ps5 alacağım ama 4 k 60 fps çalıştırsa yeter benim için sanırsam o yüzden yüksek fiyatlı tv alınıyor bütçem 3500 4 bin arası var mı önerisi olan < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 27 Kasım 2020; 0:1:5 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba. Beko tv niz geldi mi? Benim bugün kurulum yapıldı. Ölü piksel yok ama bayağı ışık sızması var. Tv gelince yazar mısınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sağolun. Size de hayırlı olsun Sony. Bugün samsung mağazasına son defa uğramasam aslında aklımda hala Tu8000 olacaktı ama orada bu defa Qled TV de baktım gerçi farklı videolar vardı ama Qled ekranlarını daha parlak görünce bir de mağazada ki çalışan Tu8000 parlaklığını daha açarsanız renkler değişiyor dedi. Gerçi ona rağmen aklımda fiyatlar yüzünden hala Tu8000 vardı ama QE60 fiyatının düştüğünü görünce alayım dedim. Umarım pişman olmam. QE60 konusunda kafamda tek soru işareti mağazalarda olmaması ama onun sebebi sanırım bu Tu8000 ve Tu8500 sanırım çünkü bir yorum gördüm nette bir mağaza çalışanı Tu serisi bu aralar çok talep görüyor diye QE60 getirmiyoruz demiş. Bu arada almayı düşünen arkadaşlar varsa. Mağazadan alırken kargo kısmından isterseniz mağazadan teslim alma seçeneğini seçebilirsiniz ama İstanbul, Ankara ve Bursa var seçeneklerde < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 27 Kasım 2020; 0:59:2 > |
_____________________________ |
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah bi sıkıntı çıkmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
|
|
|
Hani Samsung büyük indirimler yapacaktı? |
|
Burn sorunu daha çözebilmiş degil oled tv ler yurd disi kullanıcı yorumlara da bakiyorum cok fazla burn vakasi var ve garanti kapsamina girmiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |