Niye bak bakalım görünmüyor mu resim attım o kadar bak bakalım kanıtlı ispatlı demek senin zoruna gitti tabi markanıza kötü dedik aa çok afedersin. Senin yorumuna gülerler ancak ben q70 almamı demişim herkes yazıyor gir bak qled sayfasına q95t den bile memnun olmayan var Msjını artırınca ne oluyor para mı kazanılıyor Allah Allah ben neden duymadım daha fazla yazardım bilseydim hadi yürü git işine ötede oyna kendini beğenmiş herif < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 15 Kasım 2020; 0:50:23 > |
1-Gene aynı şeyi yapıyorsun 1 cevaba 3 cevap yazıyorsun sırf cevap sayın artsın diye. 2-Yukarıda ki yazıda tavsiye değil bilgisizliğinden bahsediyorum sen sen bunu bile anlamıyorsun. 3-Benim TV neymiş??? Ben burada TV almak için bilgi araştıran biri olduğumu sende biliyorsun. benim açtığım konuya o kadar tavsiye için mesaj yazan sen değil misin??? 3-Allah'a havale ediyorum demişsin unutma İFTİRA EN BÜYÜK GÜNAHTIR, EĞER BİRAZCIK İÇİNDE ALLAH KORKUN VARSA benim bir markacı değil TV almak için araştırma yapan biri olduğumu yazarsın yoksa senin ne olduğun belli olacak. Ben 2020 üretimi TV lerin hiç birini beğenmediğim için almaktan bile vazgeçtim Benim TV almak için açtığım konu burada tek bir tavsiye var mı?? benim markam var mı??? İFTİRACI YALANCI SAHTEKAR HAVALE ETTİĞİN ALLAH SENİN CEZANI VERSİN. Ben 2020 TV lerin hiç birini beğenmediğim için almaktan bile vazgeçtim. |
Hocam burda 2 3 sayfada bi kavga olur mutlaka dikkat ettiysen mutlaka e meşhur markaya kötü bişey yazınca oluyor ama kanıtlı ispatlı resim dahi atsan yine suçlusun yine bana cahil diyecek resim attım bakan olur diye ama açığını çıkardık yine linç edildik. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam her şeyi anladım sen benim yorumlarımı bıkmadan usanmadan okuyup her lafın hakaret neden benle uğraşıyorsun onu söyle ben kimseye iftira falan atmadım neden resim yorum atınca bana hucüm ediyorsun onu söyle o hakaretler ne ben sana ne dedim sen hakaret edene kadar sana kadar var mı bak bakalım kaç gündür bana takılan tamam sana laf çıkışmaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helal be yazdığın yazıyı bakalım kaç kere daha değiştireceksin ben lg aldım memnun değilim diyorum Samsung la ilgili msj yazınca niye hopluyorsun. Ya şu msj sayısı artınca ne oluyor bana bunu bi açıklasana bilmediğim için soruyorum Bak bakalım ilk konuya gelip bana laf sokan kim bak ya bak bii gene gene bana msj yazıp durma neyse ne < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hobba 3 mü oldu 4 mü sayamadım msjı değiştirdiğin he kaç oldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu konuyu açtığım uzun yıllar içinde malesef bu türden kişiliklerle çok karşılaştım Örneğin bir sene öncesine kadar ismi lazım değil bir konu katili vardı Bu gereksiz hiç bir halttan anlamadığı halde "sabahtan akşama kadar" her önüne gelenin mesajına cevap verir cevap alırdı Ne bilsinler haklı olarak foruma veya bölüme yeni gelip dertlerine derman arayan forumdaşlar ise bu zatı ve akıllara zarar cevapları kaale alırlardı, Bir umut bu tekno cahile sorular sorarlardı. Bu sorular soruldukça kendisini önemli biri gibi zannetmenin verdiği sorumlulukla haraket eden bu kişiyi bölümden ve konuda uzaklaştırmak hiç te kolay olmadı ama en sonunda bi şekilde kurtulduk Derken Şimdi şu son aylarda boşalan bu koltuğu sağolsun İbrahim doldurdu Bu konuda kendisini sert bir dille birkaç defa eleştirmeme rağmen konuyu katletmeye ve burasını kendi özel chat odası gibi kullanmaya devam ediyor. Günde onlarca mesaj atan İbrahimin bu boş ve bir okadar gereksiz mesajlarını görmek beni ziyadesiyle rahatsız ettiği için kendisini blokladım Benim açımdan iyi oldu ama konu açısından bu bir çözüm değil. Umarım en kısa zamanda bu muhabbet tellallığından vazgeçer... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 15 Kasım 2020; 1:11:50 > |
Q80T alamıyorsan geriye (bütçe açısından) en iyi seçenek Q70T kalıyor. Tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şu modelleri kullanan var mı? LG 75NANO906 https://www.epey.com/televizyon/lg-75nano906na.html LG 75UN85006LA |
Sizinle birebir aynı durumdayım hocam. Black friday'de güçlerimizi birleştirelim. Ben de ikisi arasındayım, Sony ağır basıyor. Hatta o kadar yıldım ki Qled TCL çok cazip gelmeye başladı fiyatıyla. İncelemeler oldukça olumlu. |
Akım koruma prizleri ancak yıldırım düşmesi gibi durumlarda ya da belki trafolardaki olağanüstü durumlara karşı sizi korur. Bunlar da çok ama çok nadir olur. Gündelik kullanımdaki elektrik dalgalanmalarına karşı bir koruması yoktur. Cihazları bozan asıl budur. |
Madem senin konuya yazdım ne yazdığını da söylesene ben dedim biran önce alın zam gelecek sen direk kavgayla başladın arka arkaya hakaretler peki benin yazdıklarımın sana ne zararı var onu söyle şimdi mi aklına geldi her msjında hakaretler sonra Allah benim belamı versinmiş şimdi aklına geldi demi hakaret ederken senin konuya kim yazdıysa hepsine ters cevap verdin. Bana şunu söyle benim yazdıklarımı neden takip edip gelip laf sokuyorsun iftara atmışım yaw he he neden kötü yorum yapınca gelip yazıyorsun bak artık bana cevap yazma senle işim olmaz işine bak ben cahil birisiyim bakarsın ters bişey derim olmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoxam duvara asarken aparat ne kullanildi bence astircam duvara ama ne alacagimi bilemedim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sonarous mudur nedir 82 inçe kadar taşıyabilen askı aprataını aldım. 100 tl civarı. İnternette 80 dan başlıyor. Mağazalarda da 100. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |