< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Hocam sadece burada yazılanlara bakmıyorum zaten. Pek çok video izliyorum zaten artı bizim şehirde özdilek ve star avm gidince mağazalarda görürüm tv'leri. Bu seneye kadar ben görüntü olarak Samsung'u beğendiğim için öncelikle samsung modellerle ilgilendim. Bu sene Samsung, Lg, Sony olsun yeni modellere fazla bakma şansım olmadı. Netten bakıyorum videolara. LG bana hitap eden modellerine bütçem yüzünden bakamıyorum. Parasal olarak bana hitap eden modellere baktığım zaman Samsung modellerine göre daha sorunlu. Bütçeme hitap eden 2 tane LG beğendim ama o ikisinde siyah renk sorunu gördüm artı renkleri güzel vermesine karşında bazı renklerde patlama var. Beyaz ışığı ve ışık yansımaları abartıyordu gördüğüm modeller. Ben de sağlık açısından da sorun yaşatabilir. Bebekken epilepsi sorunum varmış. Zamanla geçmiş. Ama aşırı parlak renkler tetikleyebilir diye yazı okumuştum. Kısaca LG modellerinde renk tonlarını beğensem de, o fazla ışık beni rahatsız etti. Ayarlarla giderilir diye düşünsem de izlediğim ayar videolarında da o parlamaların geçmediğini görüyorum. Benim maksimum bütçem 5.300 - 5.400 TL civarı ve bu civarlarda olan LG baktığımda hepsinde aynı sorunu gördüm. İzlediğim videolarda ise samsungların beni rahatsız eden yeri de karlı videolarda karın tam beyaz değil mavimsi beyaz gözükmesi oldu. Tu8500 de öğleydi fakat Tu8000 ait bir videoda gördüm kar olması gerektiği gibi beyazdı. |
Arçelik derken LG kast ediyorsanız Vestel ile karıştırdınız sanırım. LG tüm teknolojik cihazlarını ülkemizde Vestel Üretiyor ve servis hizmetini de onlar veriyor. |
Arçelik üretiyorsa herhangi bir arıza olduğunda neden vestel servisi geliyor peki. Çünkü gecen gün LG TV olan bir arkadaş Vestel servisi gelip baktı diye yazmıştı. |
Hocam şuan alamam 2 ay önce aldım lg < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
vestel'in üretim mantığı çok ilginçtir ... ürünlerinde karma panel kullanıyor, bazen va bazen ıps, yani şansına hangisi denk gelirse ... bizimkine ıps denk gelmiş, ama bir sonraki partide va panel kullanmışlar onu da gördüm, görüntüsü daha canlı ve net ... |
Evet hocam onu bende duydum ama lg de böyle bir şey olması bence tüm lg lerde böyle un7400 izlediğimin hepsi aynı nerdeyse adamlar tutuluyor diye va panel yapacak olmuş oda yememiş olmuşken ıps olsun demişler sanırım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anlaşması vardır mesela bizim burda da lg ve Samsung aynı servismiş onlar Samsung a da bakıyoruz dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TU8500'ün neidüğü belirsiz paneli içler acısı Bu yüzden tabiki TU8000 ancak bütçe artırılabilirse kesinlikle Q60T < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 26 Ekim 2020; 20:14:30 > |
Ucuz etten yahni, tadı bozuk olsada olur Ancak İPS panelden cacık bile olmaz... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam eğer beni kastediyorsan inan çok memnunum 65tu8500den, yaşım 42, merak ediyorsan söyleyeyim, elimden çok ekran geçti, belki qledlerle kıyaslanamaz ama hiç kötü bir panel degil. siz nasıl renklerle kullanıyorsunuz bilmem ama ettiğiniz kelimeleri kesinlikle haketmiyor. @dallass hocam kastettiginiz video ektekiyse, beyazlar gayet yerinde :) ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolalper -- 26 Ekim 2020; 20:12:14 > |
İşin içini bilneyen bazı iyi niyetli arkadaşlar çıkıyorlar diyorlarki "iyi veya kötü birisinin para vererek oaldığı paneli kötüleme" İyide kardeşim gelde kötüleme, marka fanı ve bir o kadar dediğim dedikçi bu zatı muhterem/ler Filmci ve Oyunculara asla ama asla hitap etmeyecek olan adığı bildiğin Çöplük ips panelli bir modeli milletin gözünün içine baka baka övüyorda övüyor Millette bu yorumları okuyunca gidip iphone(VA) alacağına discovery(İPS) alıyor. Yaw daha nasıl açık konuşayım, benim ips panelli sm8/86 modellerini evime sokmam için lg nin bana üste para vermesi lazım, Ondan sonra bu ips panelli modeli tabiki baş köşeye değil tam hakettiği yer olan mutfağa astırır, Oturma odama ise filmci ve oyuncu olarak yine VA panelli model alırım... Yani kontrastı, siyahı, siyah performansı vasat ötesi olan altı üstü bir ips panelin kıçına 1 değil 10 adet usb soksan ne olur sokmasan ne, Bu usb'lerdeki içerik ise 4K değil 14K olsa ne olur olmasa ne Ne olacak usb'leri yedikçe ips panel evrim geçirip VA panel mi olacak... Hani, Köre bir dilek tut demişler, kör gözlerim açılsın diyeceği yere herkes kör olsun demiş Aynı bu hesap, bu tutum aslında ips alanların pişmanlıklarının yüze vurumudur, Hırçınlıkları bu yüzden, bu yüzden kafalarında hayali satıcı profili bile oluşturuyorlar. İsim adres telefon belirtmeyen hatta özel mesajı bile kapalı olan biri nasıl satıcı olur? Acaba diyorum bu satıcı satış yapabilmek için tüm bu bilgileri panel arayanlara telepatik yollarlamı iletiyor yoksa, bu iftiracılara bakarsak olur mu olur hani.... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 26 Ekim 2020; 20:56:38 > |
Hocam bu görüntü YouTube da var mı ne diye geçiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sanırım buydu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tamam hocam sağol bende bi deneyin < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam satıcı parasına bakar, tüketiciyi düşünmez, tüketicide tv konusunda bilinçsizse oda işin kaymağı.... |
Nanolarda da baya sıkıntı var gibi siyahlar çok kötü |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |