Şimdi Ara

Tv leke sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Samsung UE-50HU6900 4K Tv'yi yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. Bugün ekran bembeyazken kenarlarda lekeler olduğunu gördüm. Ekranı sildim belki toz vb.dir diye ama durum değişmedi. Bu nedir ve Samsung bunu garantiden yapıyor mu? Başına gelipte servis çağıran var mı benzer durum?
    Not : Gerçekte ekli resimdeki kadar görünmüyor çıplak gözle, resimde daha belirgin görünüyor.
    Tv leke sorunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fukasaku -- 7 Şubat 2017; 21:6:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende de böyle bir sorun var

    Samsung ju 7500 modelini kullanıyorum

    Özellikle beyaz olan görüntüde ve maç izlerken görünüyor bende merak ediyorum bunun için servis cagiralim mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisler buna birşey yapmaz. Normal der, her kcd böyle der geçer. Halbuki normal olmadığını gözleri gören herkes bilir. Ama led lcd teknolojisi çöp bir teknoloji olduğu için yapacak bişey yok. Sizdeki sorun biraz fazla görünüyor. Dse denen sorundur bu. Yani kirli ekran efekti. Bndeki sonyde de vardı. Ana çok çok az. Sizdeki gibi değildi. Sadece kenarlarında 1-2 cm kalınlığında bir gölge gibiydi.

    Bi deneyin şansıınızı servisle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üretim teknolojisinin gereğidir bunlar, Panel genellemesi adı altında ama aslında polarizer üniteden kaynaklanan durumdur. Müdahale edilebilir elbette lakin %100 çözümü yoktur, Belli oranda azaltılabilir, azalttıklaı bölge haricinde başka bölgede nüksedebilir vs.

    Emrah arkadaşın dediği gibi servisler NORMAL der zira kurumlar bunu NORMAL kabul etmek istiyor. Çok isyan eden olursa hasbehalkader ücretsiz servis hizmeti sağlanır ancak dediğim gibi öncelikle %100 çözümü yoktur, sonrası ise servis buna müdahale etmemek için elinden geleni yapacaktır zira polarizer üniteye ulaşmak için SEL dediğimiz hücre bölümün sökülmesi lazım ki her şey bir ''çıt'' sesine bakar ve ihale servise kalır, kurum sorumluluk almaz, Müşteri sorumluluk almaz, kırık panel servisin elinde kalır vs vs.

    Fabrikalarda görmeye alıştığımız robot kol ve vakumlü söküm teknolojileri servislerde yoktur bu nedenle bütün işlemler EL ile yapılmakta, yani o gün o paneli söken ustanın ruh hali ne ise sizin durum biraz onun durumuna bağlı oluyor ster istemez.

    ''Yıl olmuş 2017, tüketici kanunu var, müşteri memnuniyeti var, olur mu canım böyle şey'' dediğinizi duyar gibiyim ama olur hocam olur. Sadece kanun çıkartılıp hiç bir denetleme mekanizmasının İŞLEMEDİĞİ ülkemizde bu yazdıklarımın hepsi olur, ve şu an bile oluyor.




  • Senin tv deki lekelerin aynısı benim seg tvde var eğer oturduğun ev sobalıysa is lekesi yada toz lekesi dir o görünen ben vestelin servisine sordum ordan biliyorum panelin içinde oluyormuş bizim burada 100 tl temizleniyor ben temizletmedim aynen öyle duruyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ozanele

    Senin tv deki lekelerin aynısı benim seg tvde var eğer oturduğun ev sobalıysa is lekesi yada toz lekesi dir o görünen ben vestelin servisine sordum ordan biliyorum panelin içinde oluyormuş bizim burada 100 tl temizleniyor ben temizletmedim aynen öyle duruyor

    Bende temizletmedim , allahan artmadı aynı derecede. Sobalı yerde oturmuyorum bu arada.
  • Biz servese verdik Vestelin 3 günde geli dediler temizlenip tozlanma dediler yeni az önce verdik.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkemoji -- 28 Kasım 2020; 11:26:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berkemoji B kullanıcısına yanıt

    merhabalar bızdede seg tv var yavas yavas izler belırginleşmeye başladı.Garanti kapsamında üçretsiz temizleniyor mu

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.