Şimdi Ara

Tv kartı alacağım önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tv kartı alacağım önerisi olan var mı ben ınca ila avermedia arasında kararsızım. ilginize teşekkür ederim...

• normal anten yayını içinse Avermedia alabilirsin, sorunsuz ve güzel, ama bence DVB kart alsan çok daha hayırlı iş yapmış olursun Skystar 2 tavsiye olunur
  • ya download olayı yapılan TV kartlarıda var öyLe bişi alabilirsin.thepcman'in bahsettiği şey gaLba.
  • bende fly 3000 var . gayet memnunum . fm radyosu da çok iyi . tek sorunu kanal taramasını tek ve çift numaralı frekans şeklinde araması
  • bende fly 3000 var . gayet memnunum . fm radyosu da çok iyi . tek sorunu kanal taramasını tek ve çift numaralı frekans şeklinde yapması
  • şuanda avermedia kullanıyorum ve tavsiye edebilirim. radyo oldukça iyi, televizyon da kablo veya normal anten farketmeden çok güzel çalışıyor.
  • dijital almayacaksan eger aver tv 98 bul ucuz olur tv studio driveri uyar bir farkı kalmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Amacınız sadece TV izlemek ve Radyo dinlemek ise, fiyatı oldukça uygun olan Fly 3000'i öneririm. Eğer kaliteli kayıt'da yapabilsin diyorsanız, MPEG kayıt yapabilen Avermedia TV Studio ya da TV Stereo öneririm. Ben de bugün gittigidiyordan açıkarttırma ile Avermedia TV Stereo aldım zaten. :)
  • avermedia iyidir boşver flyı falan
  • Avermedia tv phone 98 kulalniyorum simdi bide yeni avertv 203 türkce programini yükledim süper oldu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.