Şimdi Ara

TV için kablosuz kulaklık tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
4
Favori
72.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben halen alamadım. Toplam bütçem 500TL. Kablolu alacağım sanırım. Karar veremiyorum.

    Araştırırken aşağıdaki kulaklıklara rastladım. Türkiye'de satışı yok , oldukça pahalılar ama yorumlar çok iyi.

    http://forum.donanimhaber.com/m_70927700/key_mdr+ds7500/tm.htm

    http://forum.donanimhaber.com/m_84434171/key_mdr+hw700ds/tm.htm
  • Ben geçene sene Japonya dan Sony Ds7100 almıştım ama gümrükle birlşikte bana 800 tl ye mal olmuştu.

    Sizin linkini verdiğiniz modeller benim kulaklığın üst versiyonlar, biri 7.1 iken diğeri 9.1 olması lazım yanılmıyorsam.

    Ama fiyatları da ona göre bir hayli yüksek iki modelinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nodar

    Ben geçene sene Japonya dan Sony Ds7100 almıştım ama gümrükle birlşikte bana 800 tl ye mal olmuştu.

    Sizin linkini verdiğiniz modeller benim kulaklığın üst versiyonlar, biri 7.1 iken diğeri 9.1 olması lazım yanılmıyorsam.

    Ama fiyatları da ona göre bir hayli yüksek iki modelinde.

    Eğer herşey yyolunda giderse bu hafta bende MDR-HW700DS sipariş vereceğim.

    Bu cihazdan isteyen varsa PM den bana yazabilirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunu da anekdot olarak aktarmak istiyorum.. Hiç bir kulaklık speaker setinin yerini tutmuyor.Özellikle 5.1 , surround, dts, dd gibi seçeneklerde en iyi kulaklıklar bile
    yapısı gereği speaker setini yerini tutmuyor...Keşke ucuzundan stereo kulaklık alsaymışım dedim defalarca kendi kendime.. Eskiden philips stereo kablosuz kulaklık
    vardı pili haricinde memnundum ki aslında pili dediğimde 7 sene dayanmıştı, pil bitince aynısı bulamadığımdan ve gereksiz merakımdan almıştım sony ds7100 kulaklığı.

    Dediğim gibi gereksiz merak illa da olsun saçmalığından!
  • nodar kullanıcısına yanıt
    Hocam ortaokul çağında sony walkman kulaklığından sonra hiç kulaklık kullanmadım, ihtiyacımda olmadı. Tv ve film izlerken lazım oldu, açıkçası şimdiye kadar internetteki yorumları okudum. Bu haftasonu Mediamarkt a gittim. Sony mbr-rf811 ile Philips SHC5102 denedim. İkisi de berbattı. Kablolu kulaklıkların alayını denedim beats dahil beğenmedim. Geri dönerken arabanın orjinal hoparlöründen mp3 dinledim, o kulaklıkların hiçbiri bu sese yanaşmıyor. Kısacası haklısınız. Bu forumda birkaç konuda 7500 ve 700dts kulaklıkların çok iyi bir ses ssisteminden bile iyi olduğu yorumu var, beni de gaza getiren bu olmuştu. Sizin yorumunuz beni en başa sardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu ucuz yollu kullanabileceğimiz bi kablosuz kulaklık dj lik yapmışlar film seyredecek altı üstü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeşitli markaların kablosuz kulaklıkları var ama kullanım amaçları farkı ürünler.kablosuz tv kulaklığında ise burada önemli olan tv modeliniz ile uyum gösterip gösteremeyeceği.her marka uyum göstermeyebilir.lg mesela kendi ürünlerinden başkasını kabul etmiyor.hoparlör mü bağlayacan yine lg markalı olmalı.zaten buna göre uyumlu model hoparlörde var.benimde LG 42 LB 3d led smart tv var. kablosuz wifili mi alsak bluettooth lu mu alsak daha iyi ses alırız orası muamma?.piyasada pek çok kablosuz kulaklık var.yerli markalar ucuz ama ithal markalar vergi yüzünden pahalı.bir kaç tane yerli yabancı markadan buldum ama alıp almama konusunda kararsızım.çünkü lg smart tvye uyumu olup olmadığını bilmiyorum.onun haricinde kablolu tv kulaklığım var.ama smart tv ye yakın durmak istemiyorum.çünkü radyasyon smart tvlerde her zaman var.zaten smart tv niz varsa 2-3 metre öteden izlemelisiniz.kablolu alacaksan 3 metre 5 metre kablolu almak en iyisi.kablosuza gelince televizyonda bluettotth ve wifi desteğinin olması gerekli ama onlarında farklı versiyonları var.kabloluyu seçmek kolay ama kablosuzu seçmek bayağı zor.uyum ve versiyon kablosuz smart tv de önemli.10 metreden 100 metreye kadar kullanım mesafeleri var.günümüzde nfc özelliğine sahip olanlar bile var.donanım arttıkça fiyatda yükseliyor. sesi parazitleme yapacak mı açıkçası bunu denemeden bilemeyiz.eğer deneme şansımız varsa ne ala teknolojik markette uygulamak gerek o da izin verirlerse.yani kablosuz kulaklığı sadece deneme yaparak almayı tavsiye ederim helede smart tvniz varsa.lg smart tv adamlar akıllı tv yapıyor ama kulaklığı takınca hoparlörün sesi kesiliyor.halbu ki philips ve sonyde bunu göremedim.ayrı ayrı ses kontrol var.neyseki lg de bu sorunu çözdüm kablolu kulaklık açısından.ama uzak ve rahatlık için kablosuzda fena olmaz uyumlu olduğu sürece.arayışlarım devam ediyor.belli olmaz gerekirse koreden bile getirtirim yeter ki uyumsuz olmasın.bir kaç tane markadan buldum zamanla deneyeceğiz bakalım lg smart tv ile uyumlu kablosuz tv kulaklığında en iyi sesi verebileni.eğer lg smart tv olanlar varsa forumda, kablosuz tv kulaklığı ,lg smart tv ile uyumlu olan modelleri önersinler.




  • Beyler konuyu hortlatıyorum ama yardımınıza ihtiyacım var.

    Smart led tv var evimde. Komşum ile mahkemelik durumdayım ses yüzünden. Evimde "TOSHIBA 46TL968DG DVB-S FHD SMART 3D LED LCD TV" var.
    Benim araştırdığım. iki ve daha fazla kablosuz kulaklığa çıkış verebilecek bir sistem. biraz araştırdım 50tl civarında snopy buldum fakat buda tek kulaklık çıkışı veriyor. benim istediğim en az 2 kulaklığa ses verebilecek bir sistem önerilerinizi bekliyorum.

    Online satın alma yapabilirim böyle bir şey bulursanız lütfen link veriniz.
  • Arkadaşlarhttp://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/snopy-5-in-1-kablosuz-kulaklik-tv-pc-dvd-mp3-159168565?gclid=CjwKEAjwx9KpBRCAiZ_tgYKWvhQSJABQjGW-Hvxx5zJI40om2lsk6Ue_-KRMvYDlpMEoyR0Kj7v_pRoCeUfw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0 bu ürün hakkında bilgisi olan varmı? böyle bir şeyden 4 tane alsam birbirine bağlayabilirmiyim sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolunaym -- 20 Nisan 2015; 16:07:07 >




  • Arkadaşlar SONY MDR Serisini alıp Smart TV de deneyen yok mu yaff

    SONY MDR-XB600 Almayı düşünüyorum fiyatı 180-190 arasında
    veya SONY MDR-XB950 var 227 TL

    bunlar Film izlemek için tatmin edici olur mu?
  • banada bir kulaklik lazim pahaliolmayan iş görsün yeter. kullanlar yorum atarmi özellikle sony kullanan varmi.
  • http://www.hepsiburada.com/logilink-bt0024-kablosuz-bluetooth-ses-alicisi-ve-vericisi-pm-bd800135

    Bu ürüne 2 adet bluetooth kulaklık bağlanabilir mi ?

    veya

    http://www.hepsiburada.com/philips-shc5100-10-kablosuz-kulakustu-kulaklik-p-BD85311

    Bu üründen 2 tane alsam aynı anda çalıştırabilir miyim?

    NOT:Bluetooth version 4.0 olanlar sanırım 2 tane kulaklığı aynı anda çalıştırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husamsdu -- 3 Eylül 2015; 9:46:36 >




  • Lg lb 670v tv im var. Kqblosuz kulaklik alan var mi arkadaslar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kankokusu

    hazır konu hortlamışken bir soru sorayım araştırdım ama tatminkar bir cevap bulamadım. sorunum konuyu açan arkadaşın anlattığı şekilde bir kulaklık almak istiyorum televizyonumda kulaklık çıkışı var ama herhangi bir usb çıkışı yok yani ben normal kablolu kulaklığı kullandığım gibi kullanabileceğim bir kablosuz kulaklık istiyorum. bütçem 150 tl veya tv de kullanabilmem için neye dikkat etmem lazım.

    yok dostum sesi direk 1 e 1 dinlersin,
  • arkadaşlar kablosuz kulaküstü kulaKlığa ihtiyacım var hem laptopta hemde akıllı tv kullanmak istiyorum film izlemk ve dil öğrenmek için çok mükkemmel olmasına gerek yok önerebileceğiniz bir model var mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cips

    Arkadaslar hiç böyle şeyler için para harcamaya değmez. Bağlayın şu arabalar için satılan FM Transmitter lardan. Line in girişine daha sonra cep telefonundan radyonuzu açın ve sesi telefondan dinleyin belki çok kaliteli ses elde edemezsiniz ama amac gürültü yapmamak.ben öyle yapıyorum 20 tl ye olayı cozersiniz. Herkese hayırlı günler.

    tv ye nasıl takacaz transmitteri kardeş.




  • arkadaşlar ben de böyle bir arayış içersindeyim, 3,5mm'den bağlanmadan kablosuz ses verecek bir sistem var mı? bu philips'ın fm üzerinden yayın yapan kulaklıkları lg tv'ye bağlanır mı, model 47lm620s. bir de aynı anda bu kulaklık ve tv hoparlöründen ses alma seçeneğim olur mu?
  • slm. Eminonu Sirkeci doğu bank karşısında altın han bodrum kat. kumandacı kablocu var orda bulabilirsiniz optik ses cıkışını kulaklık cıkşına cevıren adaptor. jak kablo. optik kablo 90tl. bende optik kablo yoktu. sadece ikisini alırsanız 70 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.