Şimdi Ara

TV'den kopamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetim var sınırsız ama TV izlemekten bir türlü kopamıyorum... PC üzerinden tv izlemeye hiç alışamadım TV karşısında izlemek daha zevkli geliyor...

Birde tvye masraf felan yapıyorum sizce gereksiz birşey içinmi para harcıyorum... bu zaman da tvleri genelde yaşlılar izliyor ama ben de izlemekten zevk alıyorum hele ki yabancı kanalları felan dolaşmak zaplamak...

• televizyonda doğru düzgün şey yok.bi işler güçler bi de küçük hesaplar var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD tv ve hd uydu alıcı hd filmler varsa tabi kopamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheEdgeOfGlory

televizyonda doğru düzgün şey yok.bi işler güçler bi de küçük hesaplar var

+14
  • keşke hep tv izlesen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

HD tv ve hd uydu alıcı hd filmler varsa tabi kopamazsın

Hd tv hd uydu alıcı hd filmler lafıyla anahtar kelime giriyormuş gibi geldi..
    Anlayan panpalarım seocülerdir.
  • İşler Güçler,Şebeke,Leyla ile Mecnun,İnsanlar Alemi.
  • Bilgisayardan kopamıyorum desen anlarım da TV'de ne var ki kopamıyorsun? Aylardır tv izlemiyorum çünkü bilyorum ki kendini bana izlettirecek kalitede hiçbir şey yok. TV=çöplük
  • tv de boş saçmasapan şeylerden başka bişe yok birtek suskunları izlerim birde hd filmleri izlerim
  • Smart TV var bende.Netten film izlemek gibisi yok TV karşısında.O yüzden PC'ye şu aralar ilgim azaldı.Yabancı dizi müptelası olacam.
  • Yabancı klipleri felan açıp izlemek çok güzel
  • Kopamiycak ne varki yahu , tv benim her zaman son tercihim oldu simdiye kadar.evdeysem ve yapicak hibiseyim yoksa en fazla lig tv'de mac varsa onu izlerim arada yalan dunya bakarim o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.