Şimdi Ara

TV den 5.1ses almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, vestel 49ub8300 tv var ben buna 5+1 sistem bağlarsam 5 1 alırmıyım yoksa arkalardan pek bişe beklememeli miyim?
    Eğer öyle olacaksa 1+1 veya soundbar alıp yola devam edeyim diyorum.
    Ayrıca 500 600 tlye kadar sistem tavsiyelerinizi bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam TV'den 5.1 ses almak istiyorsan TV'de bir adet SPDIF(Optik veya Koaksiyel çıkış) ve Dolby veya DTS destekli olması gerekiyor. TV'nin internetteki özellikleride iki ses kodeğinide desteklediği yazıyor. Yani tamamen senin ses sistemini ne için kullanacağına bağlı. TV'nin uydu alıcısı için düşünüyosan 5.1 almana gerek yok benim bildiğim ülkemizde 5.1 olarak yayın yapan bi kanal yok oyüzden soundbar işini görecektir. Ama eğer TV'ye harici bir harddisk takıp film izlemek için düşünüyosan 5+1 alabilirsin.
  • Sonynin 2.el 5+1ini aldım. Baya eskı model ama sofor gibi tertemiz makine. Dav dz10. Yalnız usb hdmı hiç bir şey yok sadece scart yapmışlar. Bende scart ile bağladım ama sadece tv kanallarında ses alabiliyorum. Youtube usb vs ses yok. Nasıl düzeltebilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakma görmemişim mesajı.
    Televizyona scart to scart kablosuyla bağladıysan tvnin bütün sesleri gelmeyebilir. Eğer televiyonun 3.5mm aux çıkışı varsa resimdeki gibi scart to rca kabloyla rca to 3.5mm dönüştürücü alırsan sorun çözülür. Ufak bir elektronik bilgin varsa bi tane scart kablosu ve eski bi kulaklığın 3.5mm jakıyla birleştirerek küçük bi lehim operasyonuyla kendinde yapabilirsin. Kolay gelsin

    Scart to RCA
    TV den 5.1ses almak

    RCA to Aux
    TV den 5.1ses almak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkanbur -- 30 Ocak 2019; 8:28:45 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.