Şimdi Ara

tv dahili hd uydu alıcısı + digiturk veya dsmart veya diğerleri nasıl kullanılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yakın bir zamanda taşınacağız ve mevcut kablo tvmiz iptal olacak. Ayrıca bu süreç içerisinde panasonic gt20 serisinden bir tv aldık. Yakın zamanda servis gelip kuracak.
    Uydu teknolojileri konusunda bu forumda biraz araştırma yaptım ancak kafam karıştı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    TV'yi artık HD olarak seyredelim istiyoruz bu nedenle digiturk veya dsmart düşünüyoruz. Ancak o kadar para verip yeni tv aldık onun kumandasını da kullanalım istiyoruz. TV'nin üzerinde DVB-S/2 tuner var ve CI slot girişi var.

    Digiturk'ü doğrudan tvnin tuneri ile izlemek istesek ne tür bir modul kullanmamız gerekiyor? Digiturkün sitesine baktım ama modülle ilgili bir bilgi bulamadım.
    Bir de Dsmartın sitesindeki modülü alıp, doğrudan CI slota takıp HD yayın seyredebilir miyiz?

    Başka HD yayın seyretmek için önerileriniz olursa çok sevinirim.

    Saygılarımla.



  • Merhaba;
    Digiturk platformu üzerinden modüllü üyelik şuanda Türkiye sınırları içerisinde yapılmamaktadır.D-Smart platformunda bildiğim kadarıyla mevcuttur.Teledünya da modüllü izlemeye uygundur.
  • Merhaba,

    Digiturk Turksat üzerinden yayın yaptığı kanalları için modüllü üyelik vermektedir. Vermiyor şeklindeki bilgi hatalıdır.

    kablo tv üzerinden yayın isterseniz Turksat müşteri hizmetlerini, Digiturk üzerinden yayın isterseniz Digiturk müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.