Şimdi Ara

TV BÖLÜMÜ'nü üç kuruş paraya kim sattı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Koskoca TV BÖLÜMÜnü üç kuruş paraya kim sattı?
    Kim bu bölümü tek bir SATICININ emeline hizmet eder hale getirdi?
    Bir FORUM'da bir satıcının isim-adres-telf bilgilerini paylaşarak aleni bir şekilde malını sattığı hangi forum kurallarında yazıyor?
    Madem parayı basan borusunu öttürüyorsa, bu forum forumluktan çıkmış demektir,
    Her önüne gelen 3-5 lira para versin, hiç bir kriter gözetmeksizin insanlara kendi kulvarındaki malını satsın..

    Şuan bu bölümde uzun yıllar Şahsım gibi hiç bir ÇIKAR beklemeden Forumdaşlara yardımcı olan ve Foruma birebir katkı sağlayan emektarlar,
    Kaşının üstünde gözün var gibi çeşitli bahanelerle çeşitli cezalar verip bölümden uzaklaştırılırken,
    Önceleri defalarca süresiz banlanıp kapıdan kovulduğu halde yeni bir nickle bacadan giren bir şahsa,
    Yönetim sırf para verdi diye ödüllendirip Firma yetkilisi yaptı. Verdiği 3 kuruşun özgüveni ile yönetimide arkasına alan Forumun TESCİLLİ LG satıcısı "brknil06" adlı bu üye
    son aylarda tüm konuları kendi ticarethanesine döndürdü,
    Atılan her 5 mesajdan üçü bu şahsa ait...
    TV bölümündeki KONUlara ve Atılan mesajlara bir bakın yahu!
    Tabiki kendi malını satan satıcı doğal olarak hiç bir kriter gözetmeksizin her önüne gelene kendi malını dayatıyor/satıyor
    Yalan yanlış bilgilerle bu satıcı tarafından kandırılan bunca insana yazık değil mi...

    Eğer burası bir forumsa, bu ve buna benzer satıcı şahısların bir FORUM sayfasında ne işi var?
    Bu kişileri ilgili bölümlerden uzaklaştırılmadığı müddetçe burası bilgi paylaşım Forumu değil,
    Artık bundan sonra bana göre olsa olsa bir sanal mağaza olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • ben aylardır yazıyorum ama kaale alan yok hocam insanlar öneri almaya geliyor bu foruma satıcıdan öneri almak isteseler burayla uğraşmazlar gider mağazadakilere sorar bu burak adlı şahısında bu satıcılardan bi farkı yok zaten..

    adminler durumun farkında zaten ama kimsenin bişey yaptığı yok sebep nedir allah biliyor...

    yani insanda hiçbişe olmazda biraz acıma duygusu olur derki ya yazık bu milletin parasına mağazada zaten kendi malımı satıyorum bari burda objektif olayım ama oda yok...

    hadi dükkana kira ödüyorsub sigortası cartı curtu gelen müşteriye istediğini söyle anlatta burası senin dükanın değilki...

    söyleyecek çok şey varda karşında bunları söylemeye değecek birisi olacak..
    Bilgili, konuya hakim, nitelikli bilgilerle yıllarca foruma katkı vermiş üyeleri süresiz banlayıp, ya da uzun süre uzaklaştırmalar ile sindiren, foruma küstüren ve aynı zamanda da tek amacı malını satmak olan, zerre teknik bilgisi olmayan, kriter gözetmeden saçma sapan tavsiyelerle bilgisiz insanların kafası bulandırıp yanlış yönlendiren cahil bir satıcıya, üç kuruşa tv bölümünü peşkeş çeken başka bir forum yönetimi yoktur. Bizler gibi forum çıkarını "hiçbir çıkarı olmadan gözetenlere" ceza verip, bakkalvari satıcılara prim vermeye devam etsinler.
  • ben aylardır yazıyorum ama kaale alan yok hocam insanlar öneri almaya geliyor bu foruma satıcıdan öneri almak isteseler burayla uğraşmazlar gider mağazadakilere sorar bu burak adlı şahısında bu satıcılardan bi farkı yok zaten..

    adminler durumun farkında zaten ama kimsenin bişey yaptığı yok sebep nedir allah biliyor...

    yani insanda hiçbişe olmazda biraz acıma duygusu olur derki ya yazık bu milletin parasına mağazada zaten kendi malımı satıyorum bari burda objektif olayım ama oda yok...

    hadi dükkana kira ödüyorsub sigortası cartı curtu gelen müşteriye istediğini söyle anlatta burası senin dükanın değilki...

    söyleyecek çok şey varda karşında bunları söylemeye değecek birisi olacak..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dh forum olmaktan çıkalı çok oldu,sadece alışkanlık nedeniyle giriyorum bu şekilde devam edilirse yok olacak zaten,adınıda değiştirsin @gun dh teknoloji market yapsın bizde uğraşmayalım.
  • Bilgili, konuya hakim, nitelikli bilgilerle yıllarca foruma katkı vermiş üyeleri süresiz banlayıp, ya da uzun süre uzaklaştırmalar ile sindiren, foruma küstüren ve aynı zamanda da tek amacı malını satmak olan, zerre teknik bilgisi olmayan, kriter gözetmeden saçma sapan tavsiyelerle bilgisiz insanların kafası bulandırıp yanlış yönlendiren cahil bir satıcıya, üç kuruşa tv bölümünü peşkeş çeken başka bir forum yönetimi yoktur. Bizler gibi forum çıkarını "hiçbir çıkarı olmadan gözetenlere" ceza verip, bakkalvari satıcılara prim vermeye devam etsinler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 1 Nisan 2020; 17:30:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mynet ücretli olduğu için Mail güncelleyeyim dedim
    Şimdi foruma girmede sorun yaşıyorum.
    Aktivasyon istiyor
    Ancak Yeni mail adresime Aktivasyon maili gelmiyor
    Lütfen şu işe bir el at kardeşim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim neyi kime satmış yahu? Bir üye reklam veren ise zaten rütbesinde firma yetkilisi yazar. Bir kişi bir ürünün bayisi ise elbet kendi modelini önerir. Sizde o modelle ilgili fikirlerinizi sunarsınız. Üyelerde mesajları okur kararlarını ona göre verirler. Eğer ki fiyat verip dükkan ismi verirse zaten o mesajları sileriz devamında da bölümden uzaklaştırırız.


    Reklam veren biriysede bunun bir sınırı vardır. Ben şahsen genel olarak reklam verenin kendi konusunda tanıtım yapması taraftarıyım ancak reklam departmanı nasıl bir anlaşma yapar onu bilemem ama iş ortamı rahatsız eden bir duruma geldiysede çözüm üretmeye çalışırım. Neden önemli bir bölümün yok olmasına göz yumayım ki?


    Burada elinizde bir bilgi bir sunum varsa benimle paylaşırsanız sevinirim. Zira bu şekilde konu açıp mesaj yazmakla işler olmuyor. Kaldıki bölümde sürekli birbiriyle tartışıp bir televizyon için kavga edende biz değiliz. Düzgün bir şekilde bilgi paylaşımı yapıp tartışmamanız gerektiğini sizlere biz öğretecek değiliz sanırım. Hepiniz olgun insanlarsınız. Aranızda bu sebebple bölüm uzaklaştırması alan arkadaşlarda var. Durumlarının suçlusuda biz değiliz herhalde. Çok şükür bölüme faydası olan birisinin bölümden atacak kadar deli değilim. Aklım yerinde.


    Dertlerinizi şikayetlerinizi yazın hep beraber çözelim. Aklınıza nereden geliyor bu senaryolar şaşırıyorum. Milletçe paranoyak olduk.





  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Senaryo falan üretmiyoruz,heryere,herkonuya yazmıyorsak bu okumadığımız anlamına gelmez şikayet edilen arkadaşın kendi sayfası olduğunu biliyoruz konusuna girip bakmışlığımda var,ama ne hikmetse şimdi o konu yok yada ben bulamadım.

    Tv tavsiyelerindekihttps://forum.donanimhaber.com/tv-tavsiyeleri-ana-konu--98334172 konuda tam tabiri ile at koşturmakta aleyhine birşey yazıldığında videolar ile sayfayı geride bırakıp ürün satmaya çalışmaktadır,pazarlama tekniklerine uzak olabilirsiniz lakin o gözle incelerseniz sadece tek amacının ve hedefinin ürün satabilmek olduğunu gözlemleyebilirsiniz ayrıca bu iş benim mesleğim her türlü çakallığını bilirim,o arkadaşı kendi konusuna yollarsanız sorun falan kalmaz bu kadar basittir bunun çözümü,ayrıca iddia ediyorum konunun adını değiştirin siz bir tv tavsiye bölümü açın o arkadaş oraya da gelecektir amacı tavsiye falan değil ürün satmaktır.




  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    hocam telefonda veriyor bu arkadaş mağaza ismide veriyor size kanıt olsun diye bizler bu şahısı neden takip etmekle uğraşalım ? yıllardır tv bölümündeyim emin olun sizden fazla vakit geçiyorum kimin ne olduğunu amacını vs çok çok iyi biliyorum..bu arkadaşın mesajlarını okuduğunuzda gerçekten yardımcı olmaya çalıştığınımı düşünüyorsunuz ? insanlara sadece kendi sattığı ürünleri öneriyor reklamını yapıyor şu var bu var diye teknik bilgi yok karşılaştırma yok diğer markalar yokmuş gibi davranıyor..insanlar bu foruma neden giriyor amaçları ne siz herhangi bir kullanıcı olsanız tv almak için konuya girseniz yada konu açsanız paranızın karşılığında daha iyi bişey alabilecekken bu satıcı tarafından manipüle edilip paranıza yazık olsa bu durumu sonradan farketseniz hoşunuza gidermi ? tv alacak olan zaten mağazalarda bu tarz şahıslarla muhattap oluyor onlara güvenmedikleri için işin aslı nedir gerçek nedir anlayalım diye uğraşa giriyorlar forumda karşılarına çıkan yine satıcı ve yine aynı yalanlar...ben sizin yazdığınız mesajtan ortalığı bulandırmayın iş çıkarmayın adamın bişey yaptığı yok anlamını çıkartıyorum ama bence sizde durumu farkındasınız..benim anladığım bu foruma reklam verip koca tv bölümünü esir alabilirsiniz bu arkadaşın yaptığı tam olarak bu çünkü..kendi konusu varken zaten kimse ses çıkarmıyordu bu arkadaşa ama artık suyunu çıkardı yazık değilmi o kadar insana?




  • İkinizle birlikte pm gurubu oluşturup oradan sizden bilgi alayım


    @RNNN @EĞİNLİ

  • powerstorm kullanıcısına yanıt
    Gürkan bey mesajınızda şöyle bir cümle var
    Eğer ki fiyat verip dükkan ismi verirse zaten o mesajları sileriz devamında da bölümden uzaklaştırırız. 
    Ve bunu forum emektarı olarak bizlerde zaten forum kuralları gereği olduğunu biliyoruz.

    Ben size bu şahsı şikayet ettim çünkü size samimi söylüyorum sırf bir satıcı yüzünen TV bölümü tv forumu olmaktan çıktı tek bir kişinin ticari emeline hizmet eden online mağazası oldu
    Hiç kimseden çekinmeden ve Hiç bir kriter gözetmeksizin her önüne gelene gerek normal gerek özel mesajdan,
    açık adresinide verek kendi malını satıyor.
    İşte bu yüzden dedim üç kuruş reklam parası veren herkes bu forumu kendi online ticarethanesi dönüştürebiliyor mu?
    Lütfen bu işe bir el atın...

    Bu link sadece bir örnek
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143242596

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dallass kullanıcısına yanıt
    boşa kendini yorma hocam herkes bu düzenin içinde alan memnun satan memnun...

    lg konularına kullanıcı kaynaklı yanık garantiye dahil değil servise yada lg müşteri hizmetlerini arayıp sorun diye yazdığım mesajlar bile tamamen keyfi olarak siliniyor haber verilmeden sebep gösterilmeden...

    bu forumdaki kullanıcılar kimsenin umurunda değil yani herkes çıkarının peşinde...

    şimdi beni uzaklaştırabilirsiniz böyle bir foruma yazmanın bir mantığı yok böyle böyle ne donanım ne tv nede diğer forumlarda adam kalmayacak ama sizin için forumdaki kalitenin bilginin bir önemi yok...
  • Forum giderek kötüleşiyor, forumun sahibi ve yöneticileri de foruma düşman gibi davranıyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143720710

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143718947

    Hadi bunları geçtim
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143715745
    Son zamanlarda Forumdaşları etki altına almak için sürekli böylesi Fake hesaplar açarak Sürekli LG ve Kendisini övüyor.
    Bakın bu şahıs FORUM için ciddi anlamda risk, resmen TV bölümünü kendi E-ticarethanesine döndürdü
    Madem burası bir forumsa O zaman bunca isnan nasıl doğru bilgiye ulaşabilecek...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 29 Mayıs 2020; 8:56:59 >




  • dallass kullanıcısına yanıt
    hocam boşa yorma kendini..reklam parası alıyorlarmı alıyorlar siteye fazladan tık alıyorlarmı alıyorlar..kim takar forumu doğru bilgiyi kullanıcıları...
  • dallass kullanıcısına yanıt
    birde mesaj silme yetkisi vermişler buna :)) parayı veren düdüğü çalıyor hocam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.