Şimdi Ara

Tv Alıyoruz 2 Seçenek Arasında Kaldım Önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony 40EX500 LCD 1400 TL
    Philips 40PFL7605 LED 1650 TL

    Sony daha kaliteli bir marka ismi cazip geliyor. Ama Philips'in de bir kaç artısı var. Genel olarak ikisinde de aradığım özellikler var 100HZ, internet bağlantısı, wifi ready. Philip'sin dosya türleri konusunda, codec v.s konusunda ve tarayıcıda istedgin siteye girme gibi konularda artısı var. Ayriyeten ambiant diye bir özellik var zaten bilirsiniz. Diğer yanda SONY yani ismi yeter ve fiyatı da daha uygun. Ama bazı dosya formatlarını oynatmyormus ayriyeten media player falan almak gerekicek. Ve birisi LCD birisi LED. Ben genelde full hd yabancı alt yazılı filmler ve diziler seyredeceğim sürekli ve ps3 cihazı almayı düşünüyorum. Siz olsanız hangi ürünü tercih ederdiniz?



  • Bende bu ayarlarda bir tv ariyorum. basligimi gormussundur. Led olmasi philips e evantaj saglar ben olsam philips secerim.

    Fiyat nerenin fiyati link verirmisin bende dusunuyorum
  • selam,iki tv,de dosya okuma konusunda çok başarılı değil ama philips son yazılımları ile biraz düzeltti durumu zaten tv bir media player değil önemli olan görüntüsü 100 tl,nin bile altında hemen her formatı açan dts sesleri okuyabilen m.playerler mevcut,iki model arasında philips ağır basar 7605 2010 model bir tv sıfırı tekno marketlerde yoktur tahminimce webden alacaksınız herhalde fiyatı zamanında 2.200 civarlarında idi sharp panel kullanır görüntüsüde hem sd hem hd tatmin edicidir.
  • Cevaplar için teşekkürler. Philips'in fiyatı edirne margi outlet teknosa mağazasında işte 1.650 TL bende philips'e yoğunlaştım iyice. oradan almayı düşünüyorum. araştırmalarım bu fiyat aralıgında. sizin de aklınızda farklı modeller varsa önerilerinizi duymak isterim bu fiyat aralıgında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.