Şimdi Ara

TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk. (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
551
Cevap
7
Favori
33.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
876 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Malesef bunları başımıza biz çıkardık arkadaşlar. %25 te yaparlar %75te....
  • 10 liralık iş yapmıyolar he :d
  • Forumdaki aktrollerin ölü taklidi yaptığı bir konu daha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: brktmr

    Bütün memurların yattığına dair bir kanıt, bir araştırma, ciddiye alınacak bir argüman rica edebilir miyim? Bir memur olarak merak ettim. Mesela bir öğretmen nasıl yatabiliyor? İzah edebilir misiniz?
    Şu anda öğretmenler napıyor? :)
  • Birde daha ilginci vergi affı istemişlerdi bildigim kadarıyla zararda oldukları için.

    TÜVTÜRK Muayne Ücreti Değil, Soygunculuk.
  • bir hikaye vardır bilir misiniz?

    kralın biri halkın sorunlarını dinlemek için tebdili kıyafet düşer sokaklara kimsenin sesi soluğu çıkmaz kimsenin bir derdi yoktur

    kral vezirine buyurur vergilere %25 zam, yine çıkar dolaşır ses seda, dert tasa yok...

    köprülere birer adam koyun der kral, her geçenden geçiş ücreti alınacak... yine şikayet yok.

    köprülerin hem girişine hem çıkışına adam koyar hem girişte hem çıkışta para alır... yine şikayet yok.

    köprünün ortasına bir adam daha koyar geçeni silksin diye... bu sefer şikayetler gelmeye başlar...

    halktan bir temsilci vezire çıkar ve derki "söyleyin krala ortaya bir adam daha koysun sabah işe akşam eve geç kalıyoruz"

    bu tip konularda hep bu hikaye geliyor aklıma
  • Aklımdaki arabanın anahtar teslim fiyatı: Alman meslektaşımın 7 maaşı.
    Arabanın montajının yapıldığı ülke: Türkiye
    Türkiye’de sadece vergisi: 29 maaşım
    Türkiye’de anahtar teslim fiyatı: 55 maaşım. Vergiler bu kadar olmasa Türkiye’de üretilen bu arabayı alacak gücüm zorlasam var ama bu vergilerle Bursalı işçinin ürettiği arabaya anca Türk olmayan biner. Bizim ne haddimize..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 24 Temmuz 2020; 12:29:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes4499 E kullanıcısına yanıt
    Attığınız iftiranın arkasında durun. Yeni iftiralarızı da ekleyerek sözünüzün arkasında olduğunuza, iftiralarınızda söylediğiniz şeyleri yaptığıma şerefiniz üzerine yemin edin. Ya da özür dileyin. Konuyu değiştirmek hiçbir tartışmada sizi haklı çıkarmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Konuyu değiştirmiyorum ayrıca bunu neden kişisel algıladınız onuda anlamdım. Ben bütün devlet memurlarını kast ediyorum. Ayrıca bu iftira değil bugün herhangi bir devlet kurumuna gidin söylediklerimin iftira olmadığını görürsünüz ki siz çalıştığınız kurum içinde bunun böyle olduğunu gayet iyi biliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Yıllık izinlerinde öğretmenlerin ne yapmalarını bekliyorsunuz? Yıllık iznini kullanan her meslek için aynı soruyu soruyor musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes4499 E kullanıcısına yanıt
    Hemşireyim ben de devlette sen hayırdır değişik? Neden kişisel algıladın diyorsun sonra da herkesi kastettim diyorsun. Düşünce örüntünde mi bozulma yoksa Türkçende mi anlamak mümkün değil.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baykus_reyis

    Hemşireyim ben de devlette sen hayırdır değişik? Neden kişisel algıladın diyorsun sonra da herkesi kastettim diyorsun. Düşünce örüntünde mi bozulma yoksa Türkçende mi anlamak mümkün değil.
    "bon horuç herkes yotoyo" zihniyeti :) Devlet ondan kessin bana versin zihniyeti. Bunun için de işçileri emekçileri sömürürler. Her zaman dahil olmadıkları asgari ücretli sınıfı kullanırlar. Hayatında zorluk görmemiştir, ilk iş gününde hafiften zorlanınca kendisinden çok kazanan herkesi hedef alır.
  • https://www.arabam.com/blog/haberler/tuvturk-muayene-ucretleri-tepki-cekti/

    "Yurtdışında Muayene Ücretleri Ne Kadar?
    Tüvtürk’ün fiyat politikası Türkiye’de yoğun tepkilere neden olurken yurt dışındaki ücretlendirmeleri araştırdık. Otomotiv sektöründe öncü olan ülkelerden Almanya’da araç muayene ücretleri egzoz muayene ücretleri dahil olmak üzere 100 ila 120 Euro arasında. Bir başka öncü Fransa’da ise fiyatlandırmada yakıt türü önemli bir etken. Benzinli araçlarda fiyatlar 50-75 Euro arasında iken dizel araçlarda 50-85 Euro arasında değişmekte. LPG’li araçların muayene ücretleri ise 100 Euro’yu geçmekte. Spor araç markalarıyla ünlü İtalya’da muayene ücretleri 45 Euro’dan başlıyor. Okyanus ötesindeki dev ekonomi ABD’de ise muayene her eyalette zorunlu değil. Fiyat politikaları ise eyaletler arasında değişiklik göstermekte. Ortalama fiyatları baz aldığımızda ücretler 20 Dolar seviyelerinden başlamakta."

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enes4499 E kullanıcısına yanıt
    Değiştiriyorsunuz. Hem de öyle böyle değil. Okuma yazmamın olmadığından bahsediyorsunuz. Sonra da kişisel algılamamam gerektiğini söyleyip bütün memurlari kastettiğinizi() söyleyerek çelişkinin dibine vuruyorsunuz. Kişisel algılamayın diyorsunuz ama mesajınız "Sizin gibi bedavaya memur olmuş, şimdi gidip sırtını devlete yaslayıp sabah akşam yatan..." şeklinde başlıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Şimdi bu yaptıklarınız kıvırmak değil de nedir?

    Çalıştığım kuruma buyrun gelin. Attığınız iftiraları beraber gözlemleyelim. Yan gelip yatan memurlar mı göreceksiniz yoksa teneffüslerde dahi boş durmayan, pandemi sürecinde sürekli canlı ders yapmaktan telefonda belgelerden yer kalmamış bir matematik öğretmeni, her yıl tubitaka proje hazırlayan ve köy çocuklarına (ortaokul) kodlama öğretmiş bir fen bilgisi öğretmeni, nerdeyse her denemede ilçe birincisi sınıflar çıkaran bir sosyal bilgiler öğretmeni, her yarışmaya bizzat etkinlik düzenleyen ve derslerinde öğrencilerin canla başla derse katılmasından dolayı seslerin koridorda yankılanmasına sebep olan bir Türkçe öğretmeni, öğrencilere bütün temel becerileri(okuma, yazma,konuşma, dil bilgisi) vermeye çalışan bir İngilizce öğretmeni, müfredat bilgisini vermeden öğrencilerin serbest oynamasına müsade etmeyen ve okula yeni birimler katmak için sürekli üstleriyle görüşme yapıp proje hazırlayan bir beden eğitimi öğretmeni mi göreceksiniz acaba? Hodri meydan. Habersizce gelin, gözlemleyin, yatan memur görürseniz fotoğraflayın veburaya da yazın tecrübelerinizi. Kurumum son derece gözden uzak ve yatmaya müsait. İftiralarınızda gerçeklik payı varsa bunu gözlemleme ihtimalinizin bayağı yüksek olduğu bir yer, bir kasaba. Uzunlu Cumhuriyet Ortaokulu'na gelin ve söylediklerinizi ispat edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 24 Temmuz 2020; 14:25:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: websosyal

    Alternatifi yok, 20 yıllığına Doğuş Grubu - TÜV SÜD - Bridgepoint ortaklı tek firmaya verilmiş; TUVTURK... İstediği fiyatı çekiyor, yani rekabet yok... 422 TL yi 10 dk da nakit olarak alıp yolluyor... Ne güzel iş... (kredi kartı geçersiz, peşin ödeme)

    Para kolay kazanılmıyor !!! Aracı alırken arabanın fiyatından fazla vergi veriyoruz, yıllık motorlu taşıtlar vergisini de her yıl düzenli artışlarla ödüyoruz...

    Aslında ücretsiz olması gereken araç muayenesinin hakkı en fazla 50 TL dir, dahası değil...

    Muayene ücretleri kesinlikle yeniden gözden geçirilmeli...
    Bu durumu yaratanlar tekrar gözden geçirilmeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten burada araban mı var derdin var kardeş
  • Roark kullanıcısına yanıt
    Karavanımla tatildeyim, nerede olmasını bekliyorsunuz Oxford'ta aşı çalışmalarında mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zulüm devleti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.