Şimdi Ara

TUVALETTE SIÇIYORDUM DONU ZAR ZOR ÇEKİP DIŞARI FIRLADIM EV YERİNDEN AYRILDI RESMEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • KALBİM YEİRNDEN FIRLADI O NEYDİ ÖYLE


    EDİT: BOLUDAN YAZIYORUM MERKEZ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 23 Kasım 2022; 4:19:32 >



  • geçmiş olsun 6.0 diyor

  • Ben uykumdan uyandım nasıl bir şeymiş ya Güngören
  • Geçmiş olsun. 9gag'da bazı hayvanların dönüş yönü karşılaştırılmış ve karınca ise olsa olsa depremdir, hayırlısı demiştim. Belki dememişimdir içimden demekle bırakmışımdır bendeniz de uykusuzum biraz. Bana sorarsanız da kediler insan suretine bürünebiliyor. İspatlayamam ancak yemin edebilirim en değerliği varlıklarım olan önce annem sonra kardeşim üzerine. Işık oyunu gibi sanki, apartmandan gece yarısı fırlayan bir türbanlı bayan ve takip ettiğimde ise gözle pencereden bir yerden sonra kedi gördüm haa şuymuş bayanın arabası beyaz egea diye kurarken kendi oldu altı beyaz üstü gri tekirlerden. Haa dedim kedidir kedi dh repliği buradan çıkmış demek ancak ben bunun trafoya giren kedi olayı için olduğunu düşünürken neydi o mısır tanrısının ismi diye giderken mısırlıların da kedileri neden çözemediğini anladım. Işık oyunu gibi hızlı ve çevik hayvanlar. Siyah olan yine dişi bir tanesi de matrix'deki dejavu'yu yaptı tabi duvar olunca onu da ispatlayamıyorum ve bunun için 10 kilo baklava'dan daha değerli bir iddia değerim mevcut değil. Görünen o ki eğer biri ile 10 kilo fıstıklı en iyisine iddiaya girmeye kalkarsanız çocuk yok karşında şeklinde bir tepki ile karşılaşıyorsunuz. İşyerinde başıma geldi dün bügün bir ara ve dedim ki neyine girelim mercedesine mi kusura bakma o kadar param yok. Benim mal bildirim beyanım devlette olur. Yenisi talep edilene kadar sonuncu yani arabayı eklettiğim geçerlidir ki bunu bile bilmenize gerek yoktu.





  • bükemedikleri eli öpmüşler ya da saygı ibaresi. tribüte if you will ama ben bilemedim hayır organizasyonu mudur para mı topluyorlar wakanda forever filminde çünkü tribüte hani show bitmiş de para toplanan bir şeydir sirk gibi. sakata gelmeyelim sonra blm'deki gibi 900 dolar bağış yapmıştım sonra vazgeçtim diye dava açmayalım Ozzie Osbourne'nin karısının yaptığı gibi.



    Not: önce para sonra iş. Toplu taşımaya bin para her işiniz böyle ama sirke girişte peşin alınır, geri de verilmez.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 23 Kasım 2022; 8:57:7 >
  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    senin devreler yanmış hocam

  • sabotage1907 kullanıcısına yanıt

    Devre derken robot olduğumu mu ima ediyorsunuz? Devreler yanık doğmuşuz, doğuştan sara var ve bu hastalık ara sıra durup dururken ışık yüzünden bayılan ağzından köpükler çıkan insanlar olarak bilinir. Halbuki sara saldırganlığı diye bir şey vardır ve dişleri komple perişan eder. Şu amazon dizisini nereye bağlayacaklar yaktı devrelerimi ama dünya artık eski devrelerine sahip değil. Problem olmayacaktır.

  • Jake Lockley kullanıcısına yanıt

    trafoya kedi girmiş yiğen

  • Herhalde yanarak ölmekten sonra zıçarken ölmek en kötü ölüm olurdu... XD
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.