Şimdi Ara

TUV-TURK, tüm araçlar şanzıman yağı kaçırıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
26.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Aracıma arka fren ayarsız ve LPG egsoz emisyonu sorunlu diyerek 2 ağır kusur verdiler. İkisinden de eminim arızalı olmadığından. Egsoz emisyondaki adama rica ettim, tekrardan bakın diye, adam of puf yaptı bir sürü, tekrardan denedik sonuç aynı. Küfrede ede ayrıldım istasyondan.



    Sanayiye gittim. Aracın arka freninde hiç bir şey yok. Sonra da egsoz emisyon ölçen bir dükkana gittik, özellikle 2 defa ölçtürdüm adama, hiç bir sorun yok onda da. 80 lirayı bayıldık çıktık sanayiden.



    İstasyona döndüm, LPG den de frenlerden de geçirdik aracı. Sonra egsoz emisyonda duran adamı çektim köşeye, hani kardeşim bu aracın emisyonunda sorun vardı? Başladı kem küm etmeye, abi işte karbüratörlü araç, motor ısınmamıştır, benzine geçerken tam benzin bitmemiştir, bilmemne soğumamıştır, 50 tane bahane.



    Muayeneden sonra istasyon sorumlusunu buldum, siz dedim nasıl iş yapıyorsunuz? Ya işte sizin güvenliğiniz bizim için önemli de, yok sanayide yapılan emisyon testleri öylesine yapılırmış da, onlar önem verirmiş de, 50 bahane de ondan. 80 lira girdi g*te boş yere ama anlat derdini Marko paşaya, sizin yapacağınız işi de diyerek çıktım gittim eve.



    Maalesef böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: samsunlyy

    Tüvtürkte çalışıyorum herkesi bir tutmamayın gördüğüm kusuru yazıyorum sonuçta bu benim işim para kazanıyorum boğazıma geçiyor dışarıdan göründüğü gibi değil hiç birşey orada ufak bir damla bile olsa o yağ kaçağıdır sonuçta kimse kafasına göre kusur vermiyor veremezde o kusur aracınızda vardır he insanlık hali yalnışlıkla dalgınlığa gelip bilgisayarda bir tuşa basıp kusur eklenebilir kaldıki herkes hata yapıyor işini yaparken yapmıyorum derseniz yalan konuşmuş olursunuz oradaki her çalışan kameralarla denetleniyor orada heryerde kamera var kimse keyfine göre araba bırakamaz yada geçiremez herşey dijital ortamda far ayarlarını bilgisayar veriyor siz kusursuz sanabilirsiniz aracınızı ama illaki kusurlar çıkıyor sıfır km araç bile muayneden kalıyor o yüzden bilip bilmeden herkesi karalamayın oradaki çalışanları sıradan görmeyin hepsinin tecrübesi bilgisi bakanlık ver ilgili yerlere bağlı kusur tablosu vardır 2000 den fazla kusur var 2 tane kusur yazılmış aracınıza çokta şey yapmayın araç geçtiyse ne mutlu herkese

    Herkes bir değil bu konuda haklısınız,

    Aracı servise götürdük en ufak yağ kaçağı vs çıkmadı.
    Servisler böyle durumlarda öpecek adam arar, evet yağ kaçağı var masrafın şu diyebilirdi.

    bir önceki muayenede disklere bahane bulmuşlardı o zamanda servsi gittik en ufak sorun yoktu.

    Zaten yukarda bir üye yazmış, muayeneden geçmek bir paket sigaraya patlıyor diye, bunun üstüne söylenecek söz yok, nasıl iş yaptıkları ortada.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.