< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

1 Mobil
|
Potansiyel rakiptin mecbur Silivriye atılacaktın. |
|
Basit bir soruya cevap veremeyip kıvırıyorsun. Sözlerinin arkasında durmayan kişiyi kimse ciddiye almaz. Hukukun en temel ilkesini hatırlatayım, bir kişi suçu ispatlanana kadar masumdur. Yani ben demiyorum, hukuk diyor Tanju Özcan suçsuzdur diye. Tabii bir AKPli hukuktan ne anlar? En aktif çalışan propaganda elemanları olan dilli ve darth black bile "iddia" sözcüğünü kullanıyor her zaman. Sen direkt suçlu ilan ediyorsun. Hiç AKP'li değilim deme, herkes biliyor bu davaların siyasi olduğunu. AKP'ye karşı olup da AKP yargısının iddialarını gözü kapalı savunamazsın. İBB davasında her gün yeni bir rezillik ortaya dökülüyor, hiçbiriniz de savunamıyorsunuz. Geçen hafta 18 kişi tahliye oldu. 1 sene boşuna hapis yattılar, suçları ne kimse bilmiyor. Hadi söylesene suçları neydi. |
|
TÜRGEV hakkından konuş onurun haysiyetin şerefin varsa |
|
Önce İçeri atıp sonra konusunu buluyorlar zaten yanlış bişey söylememiş Yanlız tutuklanan CHP'li belediye başkanları kaç oldu 2 elin sayısını geçti demokrasi ve tarafsız yargı için utanç Bu yüzden merkez Bankası rezerv altınları satmaya başladı bu aralar herhalde neyse her Halk hakettiğini yaşar fazla para refah bu ülke insanına fazla kendileri diyor zaten bir gün makarna bir gün pırasa yiyip nefes alsalar yeter < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
O değil de yangın ne oldu? Kimin suçuymuş? |
|
|
Niye şaşırdın yapılmayan şey sanki. Akepeliysen bok at izi kalsın nasılsa ne yargılayan var ne sorgulayan. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yani biri sana gelecek para isteyecek ve bunu kendi çıkarına da hizmet edecek şekilde burs kılıfına sokacak yetmeyecek yapmaz isen elimde ki gücü kullanıp sana zorla iş yaptırmam diyecek sende baba iyi niyetli ya diyeceksiniz Şikayet eden CHP'li şikayetçi CHP'li sanık CHP'li ama iktidar mi suçlu ? Şu at gözlüğü bırak iktidar zaten gücü elinde biz ona kiziyoruz yapmasın etmesin diye muhalefet gelince düzeltir diye bakıyoruz ama muhalefet de iktidar arka bahçesi olunca tabi sak şak şak yapman mi lazım ! < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Al işte bana da iftira atıyor Muhalefet neden var ? Söylesene iktidar yanlışı düzeltmek için biz zaten iktidar yanlış yolda seni seçmek istiyoruz düzelt bu düzeni diyoruz fakat muhalefet ne yapıyor iktidar yapıyor mu ben daha fazlası yapayım arka bahçesi gibi davranıyor senin benim emeği yiyorlar sonra da sen CHP o AKP diye ayrıştırıcı politika yapıp üste otuyorlar ak parti bu kadar eleştiri CHP yapılsa ak parti iktidarı bu kadar rahat olamaz ama nerde ye kürküm ye iki taraf da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
3 market de bunu yalanlamıştı diye hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum yoksa o başka bir şey miydi? Şikayet eden CHP'lilerse muhtemelen -eğer milliyetçi isen- senin de sevmeyeceğin antimilliyetçi "Türkiyeli"ci şu Y-CHP tayfadandır muhtemelen. Etiketlere takılma bugün maması ve çıkarı için CHP'ye giden sonra AKP'ye giden sonra tekrar CHP'ye dönen dava değil cebini düşünen omurgasız karaktersiz insan dolu. Tanju'nun AKP kadar CHP'den de çok düşmanı var. Bunları ben zaten partili ve/veya dava adamı olarak görmüyorum. Ama yargının nasıl hareket ettiğini sen de çok iyi biliyorsun. Bu at gözlüğü değil zaten bildiğimiz gördüğümüz bir şey. Bugün iktidarın işine gelmeyen kin ya da ne varsa yargı yoluyla ve propagandayla hareket eden medya ile ortadan kaldırılıyor veya etkisiz hale getiriliyor. Bu illaki doğrudan iktidar tarafından olacak diye bir şey yok, dolaylı olarak da olabilir. Son dönemde sadece CHP belediyelerine yapılan operasyonlardan bunu görebiliyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
|
Merak ettiğim, bu iddialar asılsız çıkırsa erdemli bir insana yakışan şekilde özür dileyecek misiniz? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 6 Nisan 2026; 13:54:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Bu cevaptan daha doğrusu cevapsızlıktan sözlerinin arkasında duramadığın belli oluyor. Ben neden özür dileyeyim, ben bir iddiada bulunmadım. Kanıtın varsa göster, biz de öğrenelim. Kanıtın yoksa niye kesinmiş gibi konuşuyorsun? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|