Arkadaşlar yıllardır tuttuğum takım olan beşiktaşı sırf ertuğrul hocaya haksızlık yapıldığını düşündüğüm için bırakmış bulunuyor ve fenerbahçeye geçmeyi düşünüyorum sizce ne yapayım
Zaten adam gibi Besiktasli olsaydin, Besiktasliligin ne oldugunu anlardin ve birakmak aklinin ucundan bile gecmezdi. Bu durumda senin tutabilecegin en iyi takim fb.Yakisirsin onlara...
Bende Ertuğrul'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Bu yönetim doğru bi iş yapmadı bugüne kadar. Ama Beşiktaş tüm şahısların üstündedir. Şahıslar yüzünden Beşiktaş'tan vazgeçiyorsan gerçek bi Beşiktaşlı olduğunu düşünmüyorum.
Zaten adam gibi Besiktasli olsaydin, Besiktasliligin ne oldugunu anlardin ve birakmak aklinin ucundan bile gecmezdi. Bu durumda senin tutabilecegin en iyi takim fb.Yakisirsin onlara...
seni anlıyorum sayılır. siz pek hatırlamazsınız:) ben gençken feyyaz, gökhan, aliler vardı onlar teker teker bir yolu bulunup gönderildi veya futbolu bırakmak zorunda bırakıldılar.o dönemin tamamı benim için çok özeldi (recep bile:)) o an benim için de beşiktaş bitmişti çünkü diğer futbolcular bunların yerine gelince sanki o takım artık beşiktaş değilmiş gibi geliyordu bana:) benzer olayı süleyman seba başkan'ı bıraktırdıklarında da yaşamıştım:(ama alıştım zamanla artık amatörce yönetilmiyor kulüplar. ertuğrul biraz daha kalabilirdi acele edildi katılıyorum sana ama hiç kimse takımın üstünde değil.