Bildirim
Tuşlu anam babam telefonları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

0 oy
Öne Çıkar
Giriş
-
-
trendyol.com
Nokia 206 Yeni Kamerasız Tuşlu 2 Yıl Garantili Cep Telefonu Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/nokia/206-yeni-kamerasiz-tuslu-2-yil-garantili-cep-telefonu-p-33973184?boutiqueId=61&merchantId=119001&storefrontId=1&countryCode=TR&language=tr&gads=true&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:non-bu_t:pla_standard_shopping_all&gbraid=0AAAAADugRnHywxE08NMzlP7cGhtBMnl4m&gclid=CjwKCAjwyryUBhBSEiwAGN5OCPrjxtjrX_dBRbEvE27G79aZZKQ8jclPF89qPQflNNwtjKCDGMHC6BoCVhUQAvD_BwE
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu telefonun sesi nasıl yükseltiliyor? Zil sesini sormuyorum, normal konuşma sesi soruyorum? Ses yükseltme ve kısma tuşları yok.
-
Uzun yıllar kullandım bu cihazları
masamda hala 7-8 tane 17-18 yıllık Nokia'lar nostalji olsun diye durur.
telefon görüşmesi yapılan esnada S30-S40 cihazlarında ortada yer alan navigatör tuşunu sağa tarafına bastğında ses yükselir
samsunglarda aynı şekilde, sol tarafa basınca konuşma sesi kısılır.
-
Halamı ziyarete gidince denerim. Teşekkür ederim.
-
Kardeşim bu telefon ve bu model baya tutulan bir model dedem de var bu telefondan baya sağlam ve kullanışlı bundan al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- telefon kamera buğulanması nasıl geçer
- samsung b310 oyun yükleme
- hafıza kartına müzik atıyorum ama açılmıyor
- birini ararken 3 kere dıt sesi
- s23 ultra vs iphone 14 pro max
- samsung s22 vergisiz fiyatı
- samsung 2023 telefon
- galaxy s24 ultra
- s serisi samsung
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X