|
TUSAŞ’tan ABD’ye Meksika sınırı için AKSUNGUR İHA teklifi

-
-
Kendi sınırımız koruduk da sıra ABD'ye geldi.
-
2001'de predator'u sırf çok yüksekten çaktırmadan uçarak aşağıda hedef vursun ki neydi o adamın adı yıllarca aradılar taradılar da en sonunda evinde buldular
diye geliştirmeye başlayan ve diğer ülkelere o da sahil güvenlik diye bir elin parmağı ihraç eden bir ülkeye iha satmayı teklif etmek bile başarıdır. federal hükümet'e değil de eyalet olarak texas'tır çünkü sınır sorunu orada var.
-
Ülke olarak çok şeyler değişiyor.Yalnız bir kesim varki onlar hala bunu idrak etme noktasında çok uzaklar.
-
Sadece kendi sınırımızı değil Azerbaycan, Suriye, Sudan ve Libya'daki kardeşlerimizi de koruyoruz. Orta asyadan afrikaya Türk ihalarını satın alan her ülke kendinisi bunlarla savunuyor. Siyonist fetöcü satılık tipler daha çok kuduracak maalesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gidi -- 4 Şubat 2025; 14:42:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu nasıl bir Türkçe kanka 🥲
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sen yaz bakalım aynısını nasıl oluyor? aynı fikri ve espriyi vereceksin yalnız.
-
Kankan beni engellemiş. (İsabet de olmuş bu kadar kötü Türkçe kullanan biriyle işim olmaz) Ona şunu yazacaktım:
---
Pardon araya giriyorum GPT-4o bu kadar çözümleyebildi:
"2001'de Predator'ı, yüksekten sessizce uçup hedef vurabilmesi için geliştirdiler. Ve yıllarca arayıp bulamadıkları adamı da en sonunda evinde bulmuşlar, ironik değil mi? 🤣
Diğer ülkelere "sahil güvenlik" uçağı ihraç eden bir ülkeye İHA satmayı teklif etmek bile başlı başına bir başarı. Esas mesele, sınır sorunlarının Texas’ta yaşandığı gerçeği."
-
Bu aletler işe yarasa kendi ülkemizin sınırlarını korurdu.
çöpleri kakalıyoruz. çaktırma, uyanmasın enayiler. bu aletler sayesinde ihracat rekorları kırıyoruz. bırak alsınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 4 Şubat 2025; 14:34:57 >
-
yeni akit
yeni şafak
sabah
akşam
milliyet
hürriyet
takvim
bugün
türkiye
star
gazetelerin haberlerini dikkate almamak lazım.
-
Ha yandaş, ha fondaş ne fark eder hepsine dikkat etmek gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Mala ihtiyacı olan gelir talep eder üretici teklif etmez trol ekibi dh haberide ele geçirmiş
-
İhayı ver meksikada kullanmak için, abd de pkk'ya versin veya bize karşı suriyede istihbarat için vs. kullansın, abd güya müttefikimizken bize karşı terör örgütüne yardım ediyor, bize yapmadığı kötülük yok, herifler bizim iha/sihalarımızdan rahatsızlar, ALLAHÜ TEALA size akıl versin.
-
Puhahaha zavallı ABD drone yapmasını ne bilir di mi
ABD dedikleri bu ABD mi?
bbc news türkçe
Trump: ABD Gazze'yi 'devralacak', Gazzeliler başka yere yerleşmeli - BBC News Türkçehttps://www.bbc.com/turkce/articles/cglyd0x3286o -
bkz. "tereciye tere satmaya çalışmak".
-
Derler ki, Hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmaz
Amerika'nın da düşündüğü Geniş Ortadoğu ve Kuzey Afrika yani Büyük Ortadoğu Projesinin eşbaşkanıyım diyen birinin başta olduğu 23 yılda Türkiye sınırlarında milyon IHA uçurulsa bile, Türkleri Yemen harbinde arkadan vuran Arapların 10 milyonu da doluşur, Afgan Afrikan kabilelerinden 10 milyon yamyam da doluşur, Türkiye'nin demografik yapısını değiştirecek her tür şey olur.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Kendi sınırımız koruduk da sıra ABD'ye geldi.
|
Sadece kendi sınırımızı değil Azerbaycan, Suriye, Sudan ve Libya'daki kardeşlerimizi de koruyoruz. Orta asyadan afrikaya Türk ihalarını satın alan her ülke kendinisi bunlarla savunuyor. Siyonist fetöcü satılık tipler daha çok kuduracak maalesef |
Bu aletler işe yarasa kendi ülkemizin sınırlarını korurdu.
|
Ülke olarak çok şeyler değişiyor.Yalnız bir kesim varki onlar hala bunu idrak etme noktasında çok uzaklar.
|
Bu nasıl bir Türkçe kanka 🥲
|
Kankan beni engellemiş. (İsabet de olmuş bu kadar kötü Türkçe kullanan biriyle işim olmaz) Ona şunu yazacaktım:
--- Pardon araya giriyorum GPT-4o bu kadar çözümleyebildi: "2001'de Predator'ı, yüksekten sessizce uçup hedef vurabilmesi için geliştirdiler. Ve yıllarca arayıp bulamadıkları adamı da en sonunda evinde bulmuşlar, ironik değil mi? 🤣 Diğer ülkelere "sahil güvenlik" uçağı ihraç eden bir ülkeye İHA satmayı teklif etmek bile başlı başına bir başarı. Esas mesele, sınır sorunlarının Texas’ta yaşandığı gerçeği." |
@gidi adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı: Sadece kendi sınırımızı değil Azerbaycan, Suriye, Sudan ve Libya'daki kardeşlerimizi de koruyoruz. Orta asyadan afrikaya Türk ihalarını satın alan her ülke kendinisi bunlarla savunuyor. Siyonist fetöcü satılık tipler daha çok kuduracak maalesef Ağır küfür ettim sildim senin gibi 5 IQ tipler hakediyor ama ben üzülüyorum Seninle aynı fikirde olmayan insanlara direk fetocu siyonist vs demek ne demek? Köyünde elde 200 liralık internet ile yazmak kolay herhalde? Devriye görevi için Amerika drone üretmiyor mu sizce? İHA zaten bir boka yarasaydı Ukrayna şimdiye savaşı kazanmıştı ama düzgün hava savunma sistemi uçak vs olunca yoksa direk düşürüyorlar ama Ukrayna'da esamesi okunmuyor dimi |
Benzer içerikler
- whatsapp mesaj düzenleme
- amazon drive
- instagram okundu bilgisi kapatma
- tiktok piyasa değeri
- whatsapp çökerten mesaj kopyala
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X