Şimdi Ara

Tuş basma mesafesi kısa olan oyuncu klavye önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu an G510 kullanıyorum tuş basma mesafesi uzun olduğu için beni rahatsız ediyor birde oyun oynarken bazen basılı tuttuğum tuşları algılamıyor mesela fps oynarken yürüme koşma kombinasyonu arasında geçiş yaparken W'ya bastığımı algılamıyor buda parmağımı kaldırıp yeniden basmamı gerektiriyor bu bir anlık olay karakterin duraksamasına ve oyunda ölmeye neden olabiliyor.

Kısacası bu klavyeyi değiştirmek istiyorum aradığım özellikler şöyle;

- Klavyenin mekanik olması önemli değil tuş basma mesafesi çok kısa olsun yeter mesela basma hissiyatı olarak chicklet tuşları beğeniyorum.

- Çoklu tuşa basmayı desteklemeli malum oyun oynayacağız.

- Türkçe karakterler olmalı.

- Ses ayar tekerleği bulunmalı.

- Aydınlatması mutlaka olmalı.

- Makro tuşları

Son olarak fiyat önemli değil yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provezza. -- 1 Nisan 2016; 20:55:51 >

• G910 öneririm. Tuş basma mesafesi baya kısa. Türkçe karakterler hariç dediklerinin hepsi var. Parmakların basması gereken yeri ezberlediyse, klavyede tuş araman gerekmiyorsa zaten türkçe klavye olmasına zaten ihtiyacın yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 3 Nisan 2016; 0:24:56 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam makro ve ses tekerleği hariç ihtiyaçlarınızı karşılayacak Razer Lycosa vardı bir aralar. Bende uzun zamandır dediğiniz gibi bir klavye bakıyorum ama oyuncu klavyelerinin neredeyse tamamı yüksek tuşlarla geliyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.