Şimdi Ara

Turuncu Balığım Beyaza Döndü SS'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
20.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende de 200 litre'lik bir akvaryum var, 8 tane japon balığım var. İnanın tek tip yem ile besliyordum, ıspanak 2 haftada bir veriyordum. Hiç aç bırakmadım, ilk başta küçük bir akvaryumum vardı yaklaşık 45 litre idi ama yine 8 balık bakıyordum, sonra anladım ki bu akvaryum onlar için bir hapis gibi.. Bir japon 50 litre'de yaşıyorsa ben yine 8 japon için küçük akvaryum almışım. Değiştirme gibi bir seçeneğim yok, bütçem kısıtlı bu nokta aklıma takıldı...

Not:Ayrı bir konu açıp boşuna forum kirlenmesin diye bu konunun altına yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bende de 200 litre'lik bir akvaryum var, 8 tane japon balığım var. İnanın tek tip yem ile besliyordum, ıspanak 2 haftada bir veriyordum. Hiç aç bırakmadım, ilk başta küçük bir akvaryumum vardı yaklaşık 45 litre idi ama yine 8 balık bakıyordum, sonra anladım ki bu akvaryum onlar için bir hapis gibi.. Bir japon 50 litre'de yaşıyorsa ben yine 8 japon için küçük akvaryum almışım. Değiştirme gibi bir seçeneğim yok, bütçem kısıtlı bu nokta aklıma takıldı...

İdeal akvaryum ölçüsü sizinkisi. her japon için 50 litre değil adet çoğaldıkça mantık değişir. 25 litre için bir japon düşünülebilir. Tabi boylarını bilmiyorum ama sorun yok bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: CallOfTheWild

quote:

Orijinalden alıntı: mustifb

Bende de 200 litre'lik bir akvaryum var, 8 tane japon balığım var. İnanın tek tip yem ile besliyordum, ıspanak 2 haftada bir veriyordum. Hiç aç bırakmadım, ilk başta küçük bir akvaryumum vardı yaklaşık 45 litre idi ama yine 8 balık bakıyordum, sonra anladım ki bu akvaryum onlar için bir hapis gibi.. Bir japon 50 litre'de yaşıyorsa ben yine 8 japon için küçük akvaryum almışım. Değiştirme gibi bir seçeneğim yok, bütçem kısıtlı bu nokta aklıma takıldı...

İdeal akvaryum ölçüsü sizinkisi. her japon için 50 litre değil adet çoğaldıkça mantık değişir. 25 litre için bir japon düşünülebilir. Tabi boylarını bilmiyorum ama sorun yok bence.

Teşekkür ederim, sağolun. Çok büyük değiller, normal japon'dan birkaç santim büyük..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the right hand of evil

quote:

Vatozu akvaryumcuya verip yem alabilirsiniz :)
    Karar verirseniz akvaryum ölçüsünü konuşuruz tamamen sizin neler yapmak istediğinizi belirlemekle alakalı herşey.

Yok hocam yem için vatozumu gözden çıkaramam.

Yemi netten alırım problem değil.

Vatozu başka bir akvaryumda başka balık türleriyle beslesem olur mu ki?

yem için değil elden çıkarmış olmak için vereceksin.
    Ya birine hediye edersin.
    Yada canlı doğuran türleriyle birlikte besleyebilirsin.
    Japon tek tür bakılması gereken bir türdür.

Anladım hocam.Her şey için teşekkür ederim.Sabırla sorularıma cevap verdiniz.

Ailem akvaryumu büyütmeye izin verdi.Hafta sonu bakacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.