Şimdi Ara

[Silindi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
7
Favori
23.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • TT İnternete 90 lira veriyoruz ama hala telefon faturası 100 den aşağı gelmiyor.
    Çekim berbat. 2 defa servis çağırdık altyapi yetersiz deyip gittiler.

Altyapının yetersiz olması sanırım benim suçum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rica : başvuru ve itirazlarınızı yaparken prime eksper aşmayan 10gb tarifesinden bahsetmezseniz sevinirim, TT bunu fark ettikçe zam miktarını artırıyormuş, tarife unutulup gitsin istiyor diğer kullanan arkadaşlar da :)

Prime eksper aşmayan 10gb tarifesinde yanılmıyorsam 2 sene 3 ay kadar hız düşümlü devam ettik. Hakem heyetine başvurdum. Örnek metni aşağıda gönderiyorum. Kendinize göre düzenleyip e-devlet üzerinden tüketici heyeti başvurusu olarak arama yapın, başvurun. Bende olumsuz neticelenmişti. Avukat bir arkadaşım yardımı ile itiraz davası açtık. Davanın ilk duruşma tarihi hem bize hem karşı tarafa tebliğ edildiğinde, aynı ayın sonunda AKN kaldırarak sınırsız olarak devam ettirmeye başladılar. Ben aynı zamanda, hizmetin yeniden görülmesi talebinde de bulunmuştum. Yani 2 sene 3 ay ayıplı hizmet verilen süre boyunca ücretsiz kullanım hakkı talep etmiştim. Bunun onaylanacağını bildiklerini tahmin ediyorum, bu sebepten geri adımı hızlı attılar. Dava sonuçlansın bir o kadar da ücretsiz kullanacağım nasipse :) 1 sene 3 ay da olabilir emin olamadım şimdi...

THH karara çıkması 6-7 ay sürmüştü bende. Sakin ve kararlı bir şekilde ilerlerseniz istediğinizi alırsınız..

Tarife halen açık mı? keşke 1-2 hat daha alsaymışım diyorum :)

Kopyala yapıştır yapamadım pdften, mecbur ekran görüntüsü ekliyorum

01:

TurkTelekom Sınırsız İnternet

02:

03 :

04 :

Şunu unutmayalım ki sonuç olumsuz olursa sizin, olumlu olursa karşı tarafın 15 gün içerisinde itiraz hakkı var. 15 günü kaçırırsanız kabul etmiş olursunuz. Hazırlıklarınızı önceden yapın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cemilian -- 23 Ocak 2022; 18:18:56 >

• sadece data hattı var mı telekomda? bir ara kullanıyordum ama yıllar geçti. şimdi yeniden ihtiyaç oldu. yardımcı olur musunuz? başka operatör de olabilir

• epivep e kullanıcısına yanıt

Vodafone da var hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokizm -- 6 Şubat 2022; 17:46:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yokizm kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim. ama pahalı cidden. bana 10-15 GB fazlasıyla yeter

18 GB 55₺ Vestelcell (Türk Telekom)

• Yokizm kullanıcısına yanıt

fiyatlar zamlanmış cidden. biraz araştırayım. teşekkürler

Rica ederim hocam

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.