4441500 ara ses paketi al tarife paket kısmında uygun fiyat < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
"Tebrikler! 10 GB cepten yurtici internet size HEDIYE olarak hattiniza yuklendi. 7 gun boyunca sartsiz kosulsuz doya doya kullanin! B001 Mobil Online Islemler TL Yukleme Kampanyasiyla, haftalik yurt ici 2GB cepten internet hattiniza tanimlandi. Hediye haklarinizi 19/01/2021 saat 23:59'a kadar kullanabilirsiniz. B001" bu 2'si her yüklemede tekrarlıyorsa çok iyi. ama ismi çok çirkin işte gevurun |
|
Bunlar için faturasıza mı geçmek lazım illaki? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet faturalıya geçiş için. Veriyorlar bu fiyatı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
taahütüm 40 güne dolacak yaz fırsatı 8gb tarifesi diye bi şey öneriyor bana da 8gb+1000dk+1000sms 39 tl pek cazip gelmedi bekleyelim bakalım. şu an ttyıldız 6gb (1000dk+1000sms+6gb) kullanıyorum, 32 tl civarı ödüyorum |
benim taahütüm bitti 3 güne son faturayı ödeyeceğim. uygulamadan bana çıkan teklif bu sizce nasıl ![]() |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suayib46_ -- 15 Ocak 2021; 16:23:57 > |
|
|
|
Et benim diğer hatlarada gelmemişti iptal edip tekrar aktif ettiğimde fırsat 7gb geldi. Naılsa gelmiyor denemekten kaybın olmaz |
|
Güncelleme yapılıyor her zaman ki gibi gün içinde sistemi pert ediyorlar |
|