Şimdi Ara

Türktelekom internet hızı .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekomda sınırsız hız düşümlü interneti kullaniyorum şuan paketlerim bitti 128 kbps hızındayım ama speed test te test yaptıgımda 50 mbps ulaşıyor speed teste özel bişey mi yaptı türktelekom acaba .
    Türktelekom internet hızı .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Speedt teste özel bişi daha öncede soruldu

• Paketin olsa da Gerçek hız o değil tabiki de speedtestte sahte hız gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızın 50 mbps gözükür ama 128 kbps çeker en fazla.

• gerçek hızı nasıl görebiliriz ?
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Gerçek hızdan kasıt alabildiğin maks. hız bu Speedtest ile aldığın maks. hız. Ancak adil kullanımı doldurunca hızın 128 kbit sabitlenmiş olmasına rağmen Turk Telekom Speedtest.net için hız sınırını devre dışı bırakıyor. Hangisini gerçek gördüğün sana kalmış. :D 128 kbit test sonucu görmek istiyorsan Sensorly, nPerf vs. diğer hız testlerini kullan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Gerçek hızdan kasıt alabildiğin maks. hız bu Speedtest ile aldığın maks. hız. Ancak adil kullanımı doldurunca hızın 128 kbit sabitlenmiş olmasına rağmen Turk Telekom Speedtest.net için hız sınırını devre dışı bırakıyor. Hangisini gerçek gördüğün sana kalmış. :D 128 kbit test sonucu görmek istiyorsan Sensorly, nPerf vs. diğer hız testlerini kullan.

Eğer hız sınırını devre dışı bırakıyorsa çok büyük bir açık var demektir. Host olarak speedtest kullanıp tüm internet için hız sınırı kalkabilir. Ama Vpn dosyası düzenlemeyi bilene bir sormak gerekir.
  • asosyal mühendis kullanıcısına yanıt
    Aynı olay pttcell'dede var ve dediğin yöntemin her türlüsü bizzat kendimce denendi ama 128kbps devam
    Bunu yapmaya çalışan kişiler biliyorum. Daha başarılı olan duymadım. Yapıp da yöntemi hızları düşmesin diye paylaşmıyorlarsa bilemem. Ama TT o kadar şeyin önlemini almıştır.
    Dediğin kesin olabilcek bir şey ama biraz uğraştım, işin içinden çıkamadım 128 Kb ile ömrüm doldu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MIKROP DOGAN kullanıcısına yanıt
    Gerçek bağlantı hızı speedtest hızı işte. Kullandığım için biliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Mms açığı var ve hayla kapanmadı sanırım.

Mms proxy ile nete giriliyordu.

Toplamda 580GB kullanmıştım. :))))

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.