Şimdi Ara

Türktelekom ile nasıl rezil oldum anlatıyorum!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bu 155tlye 25gb veren paket vardı hatırlarsınız. Geçenlerde dedigim 2 haftadan fazla oldu belki de.

Bunun için telekomdan yeni sim istedim ve 24 saate teslim falan yazıyordu alırken.

1. 28 Ağustosta siparişi telekom sitesinden verdim.

2. 1 eylülde telekomla çalışan dijitalkurye denen reziller randevu vermiş o zaman gelecekmiş.

3. Beni değil babamı arayarak ve hemen çaldırıp kapatarak. Ulaşma amacı da yok bunların. Gitmişler. Ve kargo iptaaal.

4. Dijital kurye ile ne telefon üzerinden iletişim kurabiliyorsunuz. Arayabileceğiniz telefon numaraları yok. Şubeleri yok. Sadece whatsappta bot ve bir işe yaramayan bot gibi cevap veren temsilci var. Zorla ona ulaştığımda, ben geleyim şubeden alayım hangi şehirdeyseniz diye sorduğumda net bir yerimiz yok gibi komik bir cevap da veren bir kurye sistemi.

5. Kurye randevumu 8 eylüle attı ulaşamadık deyip. Ben de evden çıkmadan gece 24e kadar bekledim ne gelen ne giden ne arayan. 50 kere telekomu aradım anlattım şikayet oluşturdum bu günler içinde. Şikayetinizi oluşturduk acele belirttik bugüne randevu oluşturmuşlar dediler. Bu 8 Eylül günün de sonunda yine gelmedi kimse hiçbir şekilde ulaşmadı bana.

6. Telekomdan sonraki gün sms geldi ve sim aktivasyon yapılmadığı için iptal oldu dendi.

Başım belaya girdi keşke turkcell ya da vodafonda da benzer kampanyalar vardı onlardan alsaydım. Kurye gelecek diye nöbet tuttuk uçan kuş yok. Adamlar ulaşamadık deyip tekrar 8 gün sonrası getiriyor falan. Bu güvenilmez adamlara sim bile teslim edilmez.

ADAMLAR KURYE SİTESİNDEKİ ONAY KODU SMSLERİNİ BİLE, DAHA BANA GELMEYEN SİM KARTINA GÖNDERİYORLAR ARKADAŞLAR KOMEDİ

ALLAH DA BENİM BELAMI VERSİN BU HATAYA DÜŞTÜM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfred hitchcock -- 12 Eylül 2025; 9:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi güzel anlatmışsın ama kendine niye beddua ediyorsun kardeş rahatsız mısın sen?Gelmediyse iptal edersin gider ayrıca aynı durum banada oldu hat aldım Vodafone İnternet üzerinden sonrasında hattımı bayiden almak istiyorum diye seçtim bayiye gittim numara kaybolmuş sonra başka numara aldım 2 gün sonra İnternet üzerinden aldığım numaralı hat eve geldi bende geri götür şubeden aldım aldım kısacası bunların birbirinden haberi yok veya başka işler çeviriyorlar en sağlıklısı gidip bu işlerde bayiden almak gelen lavuk at hırsızı gibiydi zaten onun verdiği hatta ne imza atarım nede başka işlem yaparım öyle modeller sonra neden Kumar sitelerinden alakasız yerlerden mesajlar geliyor diye sorgularsınız bu şerefsizler yapanlar için konuşuyorum kişisel verileri satıyorlar zaten bu konu hakkında Vodafone açıklama yapmıştı bir x şubesinden hat alan müşterilerinin kişisel bilgilerini satmışlar sağa sola dikkat etmek lazım yoksa durduk yere iş alırsınız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.