Şimdi Ara

TurkTelekom Ailece Tarife Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

yıllardır Telekom’un ailece tarifesini kullanıyorum. Belki 10 11 yıl oldu. Çok da memnundum. Geçen sene o zamana dek kullandığım 15gb ailece tarifesini artık kullanamayacağım söylendi. Müşteri alımınakapatılmış güya. Yeni tarifeler var dediler. Ama siz geçemiyorsunuz yeni müşteri vs vs. Ben de yedekte duran hattımı tarifeye geçirdim. Uzun zamandır kullanıyorum. Taahhüdüm bitti dün ve yenilemek için aradığımda sadece bir kez bu tarifeden taahhütlü olarak yararlanabileceğim söylendi. İlk defa böyle bir şey duydum. Bundan sonra taahhütsüz olarak kullanacakmışım. Ama yeni hat ve taşıma yaparsam kullanabilirmişim.

kullanan ve başına gelen var mı. Bir zamanlar forumda baya ailece kullanan vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ailece 50 tarifesini kullanıyorduk. Şubat 2025te yüksek zam gelince Bimcelle geçtik. (Türk Telekom hiçbir şekilde indirime gitmedi.) Bimcell ile Türk Telekom arasında çekim vb. Hiçbir fark göremedim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben de Ailece 50 kullanıyorum. Ama fiyat hala aynı. Sadece taahhüt verirsem indirim yapıp şu an kullandığım 700liraya geliyor. Artık taahhüt veremeyeceğim için 1350 tl istiyorlar. Bu tarifeye sadece bir kere taahhüt verebilirmişim. Bundan sonra taahhüt olmadan kullanacakmışım.

saçma sapan bir iş. Sözleşmede de yazmıyor sadece bir defa yararlanabilir diye.

Görememen doğal zaten  2 sidE Türktelekom

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

tcele geçtim mecburen

geçen sene tekrar başlatınca geri döndüm

bugün taahhüt bitiyor diye yenilemeyince tcelde kalan faturasızımı taşıdım bugün açıldı

yine numaraları eklerken kullandığın ana numarayı ekletmedi

zaten kullanıyorsun diye

tarifede değiştritmiyor

mecburen bugün tcel faturasıza taşıdım ve geri dönecem yine ama işin pis tarafı ilk başvuruda bunu demediler boşuna ilk numarayı taşıdım bilseydim ana hattı yapamayacam ve yine kovulacam onu yapardım

boşa bisürü para alacakşimdi

DELL OPTIPLEX 3070 // I3 9100T // 16+4 GB DDR4 2666MHZ // 500 GB SANDISK NVME 3D NAND SSD // HP W2207H LCD // MAALESEF TTNET ADSL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.